dimecres, 4 de juny del 2008

JA ESTA AHI I!!!!!!!

El proxim dissabte dia 7/ 06/08 es la despedida del meu germa Andres i la meua cunya Eva.... no sabeu els que es espera, i jo junt a al meua familia i amics esperem que sigua un dia especial i tots junts estarem ahi per voreu.
Ahi va un abanç !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja anire contant-vos.

*Article de Laura

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, Forum no sabia que ta habies fet del barça, mare la teua germana com sa pasat, be dirte que disfrutes molt junt als teus amics i pases uns dies molt feliços, pues teu mereixes.

morales ha dit...

Forum preparat que al disabte la montem bona!!! Enhorabona als dos.

Anònim ha dit...

LA ENHORABONA ALS DOS, ESTEU MOLT GUAPOS EN EL MONTAJE QUE VOS HAN FET, MARE MEUA, SI ASO NO MES ES EL "PREVIO" ¿COM SERA LA RESTA? BUENO QUE EU PASEU MOLT BE I QUE DIFRUTEU EN TOTS EL VOSTRES AMICS I FAMILIA....

rocio ha dit...

Pues mirant Andres li queda millor el roig-grana...

ja estem en el conter enrere, esta setmana que entrarem ja es tot un nervit, i com no un comboi¡¡

Que seu passeu molt be este cap de setmana, bueno dissabte perque diumengue mes d'un estarà torrat.

Bueno Morales agarrar apuns que no volem perdre detall, no?

morales ha dit...

Rocio tant com agarrar apunts??? Agarrarem mes algun cubata i si m'enrecorde de algo ja vos ho conte.

Mayte ha dit...

Enhorabona als novios i per supost a Laura que JA S´HA FET L´ANIM de escriuren´s algo , menys que sigua xicotet,jejejeje

Mayte ha dit...

Bueno Morales , agafa tambe el movil i ens deleiteu amb un moment de la despedida,no????

Anònim ha dit...

Si si, aço es asoles el principi! tinc ganes de que vinga i vore-li la cara que posara cuan...ja vos contare jejeje, per cert morales tu seras el espia de la despedida del xics i jo el de les xiques per anar contant eh!

elsa ha dit...

Ja esta hi,dema es el gran dia per fer-li les esperaes bromes als novios,q way!!!Espere que el meu germa i la meua cuña seu pasen de lujo,que segur que sera aixina,jejeje,i nosaltres segur que tambe.

Anònim ha dit...

FORUMMMMMM I NOVIA VOS DESITGEM QUE EU PASEU DE PUTA MARE, I QUE EN LA BODA LA DISFRUTEU I SIGAU MOLT FELISOS. AH FORUM I ALS TEUS AMICS QUE SON FALLERS, MEINS JULIAN, ROMEU I XIXARRO, SOU UNES FOGONES QU AHIR ES CAGAREU I NO VINGUEREU AL CASAL PERQUE TENIU POR DE QUE FEREM EL RECORD EH, JAJAJAJAJAJAJ ES BROMA.
XE QUE EU PASEU MOLT BE I ENS VOREM EN SANT JOAN. AMUNT VALENCIA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.