dilluns, 30 de juny del 2008

ESTEM D'ANIVERSARI



Hui dia 30 de juny és l'aniversari d'un bon faller. Un faller, si no m'equivoque, dels de tota la vida.


Ell és MARTI i cumplix 39 anyets, o anyots, que ja son trenta i quasi tots, jajaja!!! Però molt ben duts, eh! aixo si...


Be, esperem que passes un dia molt feliç junt a la familia i amics i que ho celebres per molts anys més. A la espera de la cassalleta de rigor per celebrar-ho, va per davant aquesta felicitació electrònica: en nom de la colla i de tota la comissió:
MOLTES FELICITATS, MARTI!!




Rojuel

34 comentaris:

rocio ha dit...

Moltes felicitats Martí¡¡¡
Que tingues bon aniversari amb la teua gent, besets.

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARI MARTINET, COM JA VEUS NINGU S´ESCAPA.
ESPEREM QUE HO CELEBREM PER MOLTS ANYS I JUNTS AMB CERVERO , NO????

Anònim ha dit...

MARTI, JA TE HA TOCAT A TU TAMBE,JEJEJEJE, MARE MEUA EIXA COLLA DE PRE-INSERSO, ESTEU TOTS ARRIMANSE A PODER FER LES EXCURSIONS A BENIDORM,JAJAJAJA, BUENO ARA EN SERIO, MOLTISSIMES FELICITATS, I QUE NO CAMBIES MAI EN LA VIDA, EN EIXA ALEGRIA QUE EL CARACTERISA, LA SIMPATIA QUE EL DESBORDA, I COM NO CUAN PARLES EN ALGU SEMPRE TROBES TOT LO BO DE LA GENT, NO CAMBIES PER FAVOR
PASATEU MOLT BE EN TOTA LA TEUA FAMILIA I ELS TEUS AMICS

Anònim ha dit...

Hola Marti, MOLTES FELICITATS¡¡
Es veritat el que esteu comentant, a mes a mes de ser una persona molt alegre eres un artiste i bona persona. Desitge que ho passes molt bé amb la familia i que l'alegría no falte per molts anys.Besets

Blaiet ha dit...

MOLTES FELICITATS MARTI!!!KE DISFRUTES ESTE DIA EN TOTA LA TEU GENT,ADEWEWW!!

Cuenca ha dit...

BON ANIVERSARI MARTI QUE TEU PASES MOLT GUAY QUE ELS 39 ANYS, I EN LA TEUA ALEGRIA QUE TENS DAMUNT QUE LA DISFRUTES UN ABRAS

Anònim ha dit...

GRAN FALLER I MILLOR PERSONA.FELICITATS MARTÍ.

Anònim ha dit...

che marti, moltes feliçitats en el dia del teu aniversari.Espere que ne fatjes mols mes , io que eu vega. De part de rober,marie,ivan i eric.
Sempre m`enrecordaré que cuant tú fas anys mos donaven les notes en el cole ah.que mala sort no?

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS PER EIXOS BEN PLANTATS CUASI 40 ANYS,I MOLS BESETS MEUS I DE LES TEUES NANES.MOL BONIC TOT EL QUE DIUEN DE TU I MOLTA VERITAT(TOT MEYNS LO DE PREINSERSO)JO PUC DIR MOLTES COSES MES PERO DIGUENTE GRACIES PER ESTAR AHI TEU DIC TOT.BESETS.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per al meu compare, espere que passes un dia feliç junt a tota la teua familia i que la meua comare el regale moltes coses, saps que el volem i que sempre estarem amb tu i la teua familia, un bes i un abraç.

Mayte ha dit...

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , i el cumpleanyero ??
a on esta??
i colli Marti ,no et queixaras ,eh...quantes coses boniques que estan diguent.
Bueno " la prenda se lo merece " ,ejejejjeje

Anònim ha dit...

Marti, felicitats. Que dirte, tot el que et diguem es poc per a describirte. Eres un gran amic, el que esta sempre al costat quan el necesites.Per eixe motiu et desitgem que pases un feliç aniversari.

Anònim ha dit...

FELIZ CUMPLEAÑS AL MIYOR CUÑAT
DE PART DE LA FAMILIA MAS Y MUÑOZ
DISFRUTA DE ESTE AYÑ PERQUE AL QUEVE TETOCA EL DIPLOMA DE "INSERSO"

Anònim ha dit...

En primer lloc vullc agrairvos de la manera mes sincera les vostres felicitasions que m´han fet emocionar i estic amaganme en la Base per a que no se me note les llágrimes que mau fet derramar de felicitat. Vosaltres si que sou tots unes persones meravilloses, i soc la persona mes afortunada del mon per contar en familiars i amics com tots vosaltres. De veritat moltes gracies i m´au fet sentirme la persona mes privilegiada del mon. Si en esta vida la fortuna es medix per els amics d´un, jo soc el mes ric del món. GRACIES A TOTS. Espere que cumplim tots mols anys junts en esta gran familia que es la falla.Ah un altra coseta, no puc ser del inserso que el meu entrenador de juvenils diu que la clausula es elevada i he firmat per a 10 temporades com a minim. Moltes gracies a tots per les felicitacions i paraules que m´heu dedicat.

Anònim ha dit...

Ah una coseta que m´havia deixat, gracies a Rojuel i les persones qu´hann fet l´article i les que au pensat en mi . Deveres MOLTES GRACIES A TOTSSSSSSS.

Anònim ha dit...

sisisi moltres gracies a tots,pero no deixes de pensar k dasi poc ja estas clavaet en la peña l'inserso.moltes felisitats.

Anònim ha dit...

Felicitats per complir anys i per ser tant estimat per tots nosaltres. Espere que aquest i tots els dies siguin genials i meravellosos per a tu i les teves xiques. BESETS.

Anònim ha dit...

Felicitats per complir anys i per ser tan estimat per tots nosaltres. Espere que aquest dia i i els que vénen siguen genials i meravellosos per a tu i les teves xiques. BESETS.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS MARTÍ!!!
EN REALITAT NO TE SE NOTEN.
NI JO SABIA Q ERA EL TEU ANIVERSARI SI NO AGERA ENTRAT UI ASÍ.
MOS DEUS UNA TORTAETA O ALGO NO?
WNO ES BROMA PASATEU SUPER BE AMB EIXA FAMILIA I EIXOS AMICS Q TAN T'ESTIMEN.

Anònim ha dit...

Un dia que no puc entrar al blog i passen coses importants...

MOLTES FELICITATS MARTINET encara que siga amb retras. Tot el t'han dit, no sols és veritat, pense que s'han quedat curts. (llevat de l'inserso, clar)

Es un plaer coneixer-te, amic.

Anònim ha dit...

I DALE EN LO DEL INSERSO, SI SOM LES MILLORS,JAJAJAJA, TOT SON CELS QUE VOLEU ESTAR EN LA NOSTRA COLLA,JAJAJA.

Anònim ha dit...

I DALE EN LO DEL INSERSO, SI SOM LES MILLORS,JAJAJAJA, TOT SON CELS QUE VOLEU ESTAR EN LA NOSTRA COLLA,JAJAJA.

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats marti¡¡¡¡q en complisques molts mes i q pases un feliç dia en companyia de la teua familia.

Anònim ha dit...

Moltes gracies de nou a tots. De nou m´hau fet emocionar. Gracies i no se com correspondrevos a tots. Sols una coseta, ja uhe dit i al inserso no puc anar per que tinc la clausula molt alta i el contrat en el equip juvenil encara el tinc per a 10 anys i el meu representant está negosiant amb el club per a 10 mes, aixi que tindreu que lluitar per la champions sense mi equip d´inserso.
No, en serio gracies a tots i dirvos que vosaltres si que sou familiars i amics de veres, gracies.

Anònim ha dit...

¡Ai! M'ha passat com a Romeu. Encara estava recuperant-me de la nit de sant Joan i no havia entrat al blog i justetament em perd l'aniversari de l'il.lustre faller Martí. Però no passa res, aixina continues rebent felicitacions més enllà del dia que toca. Que et vagen molt bé els 39 i tots els que vindran després, et mereixes un milió de coses bones, no, millor dos milions, no, no, millor tres milions, mira ¿saps què? que només te'n desitjaré 3: salut, amor i... sorpreses a muntó.
I una cosa que no t'ho creuràs però que és veritat i tinc testimonis. El divendres et portí a la reunió un regalet d'aniversari, tot i que no tenia ni idea de quan era. I com no vingueres, dissabte em sabé mal portar-lo per si et molestava estar pendent d'ell tota la nit. Però, de veritat de la bona, que tinc ací un detallet per a tu. Mira, mira, ja comencen les sorpreses. Un bes.

Eva ha dit...

La veritat es que ja t´ho han dit tot.... Moltes Felicitats Martí!!

Anònim ha dit...

Moltes gracies Dulia, m´has deixat molt intrigat. I de veres que tot el que em digueu em ruboritza a montó. De veres que no se que dirvos, sols que jo tambe vos vullc a tots i que continuem tinguemmos tots uns als altres. Ah Dulia, no es per el tema del regal, pero de tu no em molesta res, pots fer el que vullguis que mai em molestará, perque creec que si alguna vegada fas mal algú es segur que no es de manera intencionada, eres masa bona persona.Un bes i un abras Dulia.I de nou gracies a tots per ferme tant felis amb les vostres felicitacions, i de veres que soc afortunat de tindrevos a tots com a amics meus, i aixó en diners no es paga. Sou uns cracs, sou els millors. Som de la Xúquer.

rocio ha dit...

al llegir els comentaris els pels es fiquen de punta.

Esther ha dit...

Ei, que faltava jo!!!! Romeu tens raó estàs uns dies sense entrar al blog i estàs retardat en tots el esdeveniments, Bo Martí, moltíssimes felicitats encara que siga en 2 dies de retras, i sí que deus de ser tan bona persona com diuen que fins i tot " ton pare ha dit" ho ha reconegut, jejeje!!!!!. Jo sí que sé que eres així, lo dit moltísiimes felicitata. (La Corberota, com diries tu)

Anònim ha dit...

Moltes gracies Rocio i Corberota i a tots, gracies per els vostres comentaris. Esther lo de Corberota teu dic de manera molt carinyosa, eh? Val gracies de nou a tots

Anònim ha dit...

MARTI MOLTES FELICITATS EN EL DIA DEL TEU ANIVERSARI , QUE HO PASES DE LUJO AMB LA TEUA SEÑORA Y LES XIQUIS.ELS COMENTARIS QUE TAN ESCRIT YA HO DIUEN TOT AIXI QUE NO CAL DIR RES MES.

Anònim ha dit...

moltes gracies al anonim i de nou a tots, gracies per el calor huma que mau donat. Amb les vostres felicitacions mau fet sentir el mes felis del mon i tindre el sentiment de que no em fa falta res mes per a viure felis. Gracies.

Anònim ha dit...

En tota la semana no he entrat al blog (ja se que esta mal...)estava un poc liaeta, pero be, mes val tard que mai, moltes felicitats de part meu i del meu home i mols besets que tels mereixes!!

Anònim ha dit...

moltes felicitats marti y un poc atrasaes !!!

resulta k estaba en la mar y fea molt de temps k no me pasaba..

MOLTES FELICITATS!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.