dilluns, 23 de juny del 2008

EL BODORRIO del 14

El passat 14 de juny es casa Andres i Eva , familiars meus , fallers d´aquest falla i sobretot amics de tots.

Bueno vaig a fer un xicotet ressum... , quedarem en casa meua cap a les 19h. , la gent va ser d´allo mes puntual , la Sussi prepara un " piscolavis " i cassalleta amante, el meu germa estava emocionat i molt guapo i sobretot nervioset,ejjeje.

A les 19.45H. tirarem la traca i eixirem cap a l´esglesia , bueno joa casa de la novia que duiem el cotxe.

Quant va eixir vaig pensar ..." que guapa esta ?" i es que era de veritat.

Arribarem a l´esglesia i quant entrarem el coro rociero comença a cantar , ja no hem vaig poder aguantar , ¡ que plorera !

A l´eixida els tirarem arros, petals de rosses ... bueno de tot.


El convit va estar de categoria i molt emotiu , va ser quant li donaren el ram a la meua germana Elsa i la corbata al meu cosi Amable , que bonic!!!!
I lo que no m´esperaba era la plorera que agafa mon pare quan li van traure la torta ( era el seu cumple).

Bueno es va quedar molt be i ara els novios estan en Jamaica, que guay !!!!!



*article de LAURA

6 comentaris:

Anònim ha dit...

LA MEUA ENHORABONA AL DOS, I LA VERITAT LAURA ES QUE ESTABEN GUAPISSIMS,I SEMPRE TOTS EN EIXOS ACTES ES MOLT EMOSIONANT A MES CUANT ESTEU TOTS JUNTS I EN ALEGRIA. M´ALEGRE MOLT I DILI AL TEU GERMA QUE MOS DEU UN ARTICLE DEL VIATJE...JAJAJA, MOS TE QUE FER UNA MIQUETA DE CELS,JAJAJAJAJ, PER ALS QUE ENGUANY MOS QUEDEM ASI.

elsa ha dit...

La veritat es que els novios estaven guapisims.Vam plorar un poc pero de la emocio ja que el meu germa i la meua cunya me donarem el ram.Jo no meu esperava per a res i va ser una sorpresa molt bonica i emotiva.
Despues ballarem bona cosa i la nit s'allarga lo seu,jejeje.
Ara quant vinguen els novios que mos conten el viatge.

rocio ha dit...

Ja vist les fotos de la despe i de la boda, esteu poc loques¡¡¡ i locos perque posar-li eixe traje a Forum el dia de la despe, menuda calor.

El novios guapisims, i le germanes del novio lleges¡¡¡ que no¡ que es broma... jajaja

Mola que posareu les fotos, sobretot perque hi ha gent com la Estela que fa un fum de temps que no vec... ara al menys en fotos.

Mayte ha dit...

Enhorabona als novios i a les families

Anònim ha dit...

Gracies Mayte!! si no fora per tu...no havera posat el article jejeje.
Bueno la veritat que puc dir jo..va ser molt emocionant! ara ja sols me queda la "nana" per casar i aspere que no siga pronte perque si no...mentra algo.

Anònim ha dit...

Enhorabona als dos novios i vos desitge que sigau felisos tota la vida. Estabeu guapisins els dos i coneguent a Sunsioneta, la mare de Forum, segur que no faltaría de res per a ningú en el piscolavis previ a la ceremónia nupcial, si ho haguerem sabut haverem pasat disimulant(com si traguerem al gos a pijar) i ens haberem fet una cassalleta, o dos. Forumsito eres un tio de categoria i tu Eva, no el conec tant pero si t´has casat en Forum segur que tambe eres de categoria. Que sigau felisos tota la vida i que el vostre enllaç fuctufique per lo meins en cuatre o cinc fills. Els fills son alegria

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.