dimecres, 11 de juny del 2008

ANIVERSARI DE...

PER POC S'ESCAPA MARTA¡¡¡

FA POCS DIES HA SEGUT L'ANIVERSARI ¡¡¡

FELICITATS MARTETA

13 comentaris:

Anònim ha dit...

LA MEUA MARTA, JA EL PENSABES QUE ANABES A ESCAPARTE EHHHH, PUES NO, ALE¡.
MOLTES FELISITAS GUAPISSIMA, EL ALTRE DIA VAIG ESTAR MIRANT UNES FOTOS DE CUANT EREU MENUDES TU, LA CLACK I LA MEUA FILLA, QUE PASSA PAREXEU TAN BONES XIQUETES I ARA NO SE LO QUE VOS FARIA,JAJAJJAJA, ES BROMA, BUENO QUE EL FASEN MOLTS REGALS I TOTS QUE SIGUEN DEL TEU AGRADO, MOLTS BESSETS.

Anònim ha dit...

Moltes Grasies!
si, ja tinc un añet mes

no m'esperava la felicitació
al blog..
jej

un beset.

Esther ha dit...

Marteta en aquest blog ningú es salva, i et pots esperar qualsevol cosa, jejeje!!!! MOLTÍSSIMES FELICITATS WAPÍSSIMA

Anònim ha dit...

felicitats Mmarteta, ja fa temps que no et vegen el pel per açi,eh....
Esperem que la teua germaneta et faça molts regalets

rocio ha dit...

Marteta la combidà ens la guardem per al dia que mos ajuntem, que quasi segur serà a San Joan, no?

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats marteta¡¡¡

Anònim ha dit...

Felicitaciona Marta i quen cumplixques molts anys mes

Eva ha dit...

moltes felicitas Marta!!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Marta, pero una cosa, Marta es la de la dreta o la de l´esquerre? I qui es la teua germana? que ens pague un quintet a Sant Joan a mi i als meus compares

Anònim ha dit...

Xe compare, Marta es la del blusó roig, i la seua germana es Esther, la dona de Kike, els de la fi de la Fam. Els que ens pagaran uns xupitos en la nit de Sant Joan compare. Caguen tot que no tanteres

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Marteta! per cert marti no es Esther sino Estela jejeje!

Anònim ha dit...

Felicitats a Marta en el seu aniversari, jo si que conec a Marta artiste i a la germana pero tu compare si que eres prou xoriset pues a la germana no li diuen Esther li diuen Estela aixi que el Cristobal que li feliçita avans no soc jo, crec que es la fogona del meu compare que es veu que te poca faena.

Anònim ha dit...

ai compare que listo que eres, erea una brometa i lo de Estela també, que era per a pasar una estoneta bona i arrancar un somriure, Marteta es broma lo 1 de cristobal hue ficat jo per ferli una brometa a la fogona del meu compare, que en cara que el vull amunto es un xoriset, igual que el uetxo i Miquel fede.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.