dijous, 28 de juny del 2007

UN POC MÉS AGERMANATS...





Doncs sí amics. Després d'unes quantes reunions, una d'elles amb l'Ajuntament, açò va agafant forma. Vos comente que a partir d'ara el vaixell ja ha sortit i de tots depèn que arribe a bon port.

La data que havíem pensat en un primer moment, el 12 d'octubre, ha sigut ja acceptada, amb la conseqüent ventaja que ja podem anar tancant coses. Un dels aspectes més importants és la quantitat de gent que albergarem durant eixe dia, ja que d'això dependran gran quantitat dels actes: orquestra, xaranga, comensals paella gegant, castells unflables infantils...Açò és molt gran i cal organitzar-se bé.

Per tant donarem ara una setmana de plaç per a la comissió organitzadora per tal que apunten els fallers de cada falla i així realitzar una estimació, tot i que s'està parlant d'unes 1000 persones. Recordeu que tots els assistents eixe dia seran obsequiats amb una samarreta, un ticket per a sopar i un altre per a beure. A més, es podrà gaudir de la companyia i germanor de la resta de fallers de Sueca tot units amb una mateixa causa. I això no es paga amb diners...

Serà una festa, esperem que única i que sente precedent que ja està menejant a les masses de Sueca. Encara t'ho estàs pensant??? No et diem que les places són limitades però si les coses es volen fer bé has d'apuntar-te ja. És gratuït (de moment, jeje). En aquest sentit quantes més persones s'apunten, més barat serà per a tu i per a tots. I si sobra algo, per a l'asil. No et valen les excuses.


Ànim amic faller. Tens l'oportunitat de viure un acte faller
impressionant i multitudinari.
Apunta't ja!!

18 comentaris:

elsa ha dit...

esta festa te que ser impresionant i sobretot el significat que porta,una unio de totes les falles.Apunteuse ja que cada volta esta mes prop...ixca la germanaor!!!!

San-vala ha dit...

Al atac, a fer una Festa inolvidable i que marque un avanç i un després en la Festa Fallera del nostre poble.

Per això necesitem la votra colaboració, va no es quedeu en casa...

APUNTEU-SE!!!!!!!

rocio ha dit...

Als tres dies de falles no te dona temps per ajuntar-te amb tots els amics de les altres comisions, aquesta festa te dona l'oportunitat de fer realitat aquest moment. Pasacarrer, sopar i orquesta amb tots el teus amics siguen d'on siguen.
Amb molta il.lusio estem preparant-ho, esperem que ho disfrutes amb nosaltres¡¡¡

Gemmeta ha dit...

Clar que si!!! aneu fent-se el anim d'apuntar-se que de segur que serà una festa impressionant.
Espere que tots vosaltres agafeu aquesta festa, de la mateixa forma que estem organitzant-la nosaltres, amb moltes ganes i molta emoció.

¡¡¡¡¡Visca la Germanor Fallera!!!!!

morales ha dit...

Pues si, tindrem que anar apuntanmos, va Gemma agarra paper i boli i comença a apuntar, jo mapunte, jejeje.
Per cert, evist que a la foto domina la falla Xuquer, no es per res, pero, donde va triunfa.jajaja

Xuso ha dit...

Ole la Xuquer!!! jo també soc de la xúquer, perquè pague el cartó!!!!

Va apunteu-se fills meus, que anem a rebentar-ho tot! (no és figurat, ho dic en el sentit literal) JAJAJAJAJAJA

Gemmeta ha dit...

Morales, com pot ser que tu no estigues apuntat???!!!
El dissabte vens a la torra?, allí aprofitarem per a puntar a la gent que no ha vingut a les reunions, de totes formes t'apuntem JA!!

Eva ha dit...

Enhorabona a tots els fallers que esteu dedicant part del vostre temps, i esteu treballant per a fer una festa d´esta magnitud!!( elsa, rocio, gemmeta, san-vala,etc...) Si no fora per gent com vosaltres les festes falleres no serien el que son.Jo he tingut un kit kat en lo que es referix a les falles!!Pero ara que ja esta tot clar ( pis, boda, ...) i ja he recurtat gasto, torne amb moltes ganes. I mes despres de vore tot açò!!!!
CONTEU AMB MÍ!!!

rocio ha dit...

hola Eva, novensana¡¡¡¡ com estas? i el viatge?

elsa ha dit...

volem vore les fotos del viatge ,eh Eva.Clar que si,aso motiva hasta a un mort.Tots a apuntar-se sense falta que qui no vaja despues s'arrepentira...

Eva ha dit...

De lujo tot!Dema aneu a la reunió? Jo si que vaig,aixina parlem i vos conte!!!
Ja vos ensenye fotos i tot quant les tinga!!
Vos dixe que me tiraran de la faena!

Anònim ha dit...

clar ke si cuant niasca festa nia ke apuntarse sempre,hasta en la revista ix la foto de agermanamens esteu curranseu molt grasies a vosatros tindrem festa.yop ma punteee!!! adewww!!!!

Anònim ha dit...

Eva primer tindras que ser registrada al nostre foro,ehhh,necesitem usuaris registrats,be dema teu explicarem i ves aportant idees que aço es unio i el demes son comptes...
Jo tambe voldria haber estat a eixa foto pero no pot ser,o no m´entere o no puc anar per rotllos de feina,pero jo se que tenim bona representacio de la colla o millor dit de la Xuquer.
Jo fins l´ultim moment no ho sabre,ja li vaig diguent a la meua comare Rocio

rocio ha dit...

Si voleu ajudar en la preparacio de la festa d'Agermanats ens reunim els divendres a les 22h en la Clau, i Mayte sempre meu dius però no vens mai, a vore quin dia no curres i acudixes

rocio ha dit...

perdó els dimecres ens reunim, no els divendres¡¡¡¡¡

Eva ha dit...

Va Mayte, el dimecres anem tu i jo a la reunió i ajudem en la preparació de la festa, ok?
Conta amb nosaltres Rocío

rocio ha dit...

Val Eva¡¡¡ fins ara estaba tot prou parat ja que no hi habia alcalde per donar-nos el vist i plou, però ara ja el tenim, i la data esta confirmada per al 12 d'octubre, ara ja anem a per totes¡¡¡

Anònim ha dit...

ehhh xiquets esteu fent un treball molt ben fet, segur que tot ixira de luxe, per cert conteu en mi i en el meu home que com vosaltres ja sabeu ell no es pert res...segur que estar per alli marejant a tots.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.