dilluns, 4 de juny del 2007

OPERACIÒ DESPEDIDA

Com tots ja sabeu, el passat dia 12 de Maig vam tindre un bonic aconteciment, la nostra amiga Eva ens va reunir a totes les amigues per donar-mos el targetó de la seua boda i nosalres ho celebrarem amb un soparet a la Fi de la fam.
Dos setmanes deprés Eva continua repartin targetons i clar, vinge al nostre cau faller per donar-los al resto de colla, en tanta alegria i satisfacció que ja li rondava a d'ella tornar a formar part de la nostra comisió, i clar, nosaltres espavilades li bufarem un poquet l'orelleta i que mes dir, la Eva ja es fallera de la Xuquer.

Continuem el tema, despres de reunir-mos ( qui va poder) varios dies per parlar de la despedida arribà el dia 1 de juny, on ferem la repartida dels cartells de publicitat de Eva i Toni per Sueca i seguidament cap a la nostra barrià i pintem el carrer (tradiciò popular).
dia 2 de Juny, a les 19.00h a l'avinguda Mestre Serrano començarem amb la xarangueta, els nostres veïns de Fortaleny, nosaltres amb un barret de colors ( cada un amb el color de traje que duia), tot un glamour¡¡¡. Ens diriguim a casa la novia i la xarangueta del novio ens ix per davant, tots junts anem cap a la zona marcà, les Malvines. Allí ens esperen a taula parà com si de una fallera major es tractara, drisfresem a la novia, carregem gots i recambits per a la gola seca, tirem traca, sona el fallero i comença el recorregut; crusem la carretera i en el CEAM fem la primera parada de rigor, per a fer un brindis amb Cerveró, d'alli direcció tasquetes i fem la segon parada amb el nostre amic Cerveó i una vegada arribades a l'Ajuntament ens trobem la plaça repleta de gent, ja que estaben celebrant-se bodes, gent fent-se un geladet, xiquets jugant... Com ja es tradició al mig la plaça damunt l'escut rodejarem i ferem un homenatge a la novia.
3ª parada per a Cereró on la botella se mos va caure i la hermanisima ens va coprar un parell d'elles, arribem al Gambrinus i ens trobem a nostre president i la primera dama i d'alli ens dirigim cap al bar, millor dit, un katering de la nostra amiga Estela, que recientment ha inagurat...Soparem de categoria, després el nostre amic Kike es va lluir i ens va fer la tipica tortaeta, seguidament continuarem amb els regals i a la una amb l'autobus i ens dirigim a Penelope, d'allí fins les 8 del matí seu podeu imaginar....
CONTINUARÀ...........
Article de Mayte

13 comentaris:

rocio ha dit...

Mayte amb la xaranga que be que mos heu passarem.... molt ben resumida la festeta i les fotos.

Eva el sopar i tot es va quedar de luxe, ara ja te queda el dia de la cerimònia... a i el viatge....

A la xaranga vaig veure a San-Vala, això es que també tenia despe o al sentir -la no va poder resistir-se....

Gemmeta ha dit...

Holaaa!!!

Ja veig lo be, que heu passareu, ja!!!!

Al final Eva, s'apuntat de nou a la falla??
No a pogut resistir-se. jajajajaja.

Anònim ha dit...

La veritat es que ens ho pasarem de lujo, ara ens queda este disabte de festa final.
Enorahobona Eva! Espere que disfrutes d´eixe dia.

Amic fep ha dit...

Bona xaranga que portabeu, no?

rocio ha dit...

Te sonen, Fep?

morales ha dit...

Aprofite per a felicitar a Eva i vos recorde a molts que en poc de temps estem molts fallers i falleres citats a la despedida de la meua germana i del meu cunyat, aixo serà com un dia de falles, ens tornarem a reunir molts xuquerets de nou.

elsa ha dit...

Va ser un disabte de lujo!!!!la xaranga lo millor.Es un dia pa repetir...Pero no pasa res que encara falta la boda i crec que mos heu pasarem igual de be,ENOHORABONA EVA!!!AH I A LA PADRINA!!!!!

Anònim ha dit...

Mayte has fet un resumen exacte al que pasa, que estaves alli?jejeje, es broma, la veritat que mos heu pasarem de luxe totes juntes.
Ara ens queda la boda que tambe sera igual o millor.
Ehorabona per a Eva que es va portar molt be i aguanta tot el que li ferem com una campeona.

Esther ha dit...

Hola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! May un molt bon article, jejeje!!!!! Però tinc que dir que les botelles de casalla ens les regalà Roser (la cucaracha), ja m´enteneu!!!!
Pues sí, es quedà tot de lujo i no ho dic per què siga la "hermeníssima", si no perquè es quedà molt bé.

Gracietes a totes.

Però ací encara no s´ha acabat, el dissapte ens tornarem a medir les forces!!!!!!!!!

San-vala ha dit...

Que mala eres Rocio, jejejejeje... Jo vaig anar a la despedida de Toni i tambè va ser realment impresionant, meu pasi de PM, va estar molt xulo i per lo vist la vostra tambè...

Ja ens veguem a la boda amigues xuqueretes...

Eva ha dit...

Yeeeeeeeee!!!!! Ya estic asíiiiiiiiiiiii!!!! Mayte que article mes xulo, i ademes te raó Rocio no pot estar millor resumida la festa! Moltes gracies a la meua germana i a totes vosaltres per prepararme ixa gran festa. Va a ser junt a la boda un dia inolvidable per a mí.M´ho vaig passar de puta mare, la nit em passà volant.M´alegre molt de que totes disfrutarem tant.Sols per tots estos moments ja val la pena casarse.Vaaaa Mayte no t´animes!!!!! MOLTES GRACIES DE TOT COR!!!!!!
Ens veguem dissabte!!! No falteu!!!
Que ve la 2ª part!!!!

Eva ha dit...

Eiiiiii!! san-vala? Eres tu Pauet!!!!!! per fi he nugat caps!!! La festa de Toni entonces també es quedà de lujo per a tots, no? Nosaltres impresionant com ja veus!!!
Ens veguem tots dissabte y la montem!!!
PD: Jo em dure un parell de sabates comodes per al batalla.

Anònim ha dit...

Be,k dir,per mi lo millor de les despedides son les xaranguetes que portem,i sobretot quant de temps sense sentir ¡¡¡¡QUE BONITA ES LA AMAPOLA,o,LA NEGRA DOMING....!!!!,per a que parlar,per mi va ser com si d´un dia de falles es tractara,vore les meues amigues totes falleres,carregades amb barrets de colors per la nostra barria i sense poder faltar el carrito de mercadona carregat de plat i bombo,agafarem una bona sua i si no que liu pregunten al president i primera dama(PELAYA),jejeje
Va ser el millor de la nit ,no volia que s´acabara pero com el refrany diu,¡¡TOT LO BO S´ACABA PROMTE!!!que llastima.
Ara amigues meues no es precis que es case ningu per repertir aquestos momentes tant fabulosos...podem celebrar alguna coseta mes,k penseu?????
Eva moltes felicitats i "A POR ELLOS".ENHORABONA i t´esperem a Sant Joan

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.