dimecres, 20 de juny del 2007

Seguim vius!!!

EPISODI DEL NOVIO

Hola a tots, una setmana mes estem oferint-vos un nou episodi d'articles del que ja pareix la boda de l'any, almenys, en la nostra falla. Esta setmana em toca parlar de la despedida, eixa festa que se celebra una setmana abans de que et cases i que si és la teua festa, ossiga si eres el nóvio, et fan alguna putadeta, jejeje. Amanecia el matí del dissabte 16, el dia començava ennuvolat encara que al final se'ns va arreglar i els xicons ens en vam anar a esmorzar a un bar i esta setmana no sols vam anar la família, van vindre també alguns amics i coneguts i com no, abans d'esmorzar, vam anar reconciliant-nos amb eixe amic a qui tant amem els fallers anomenat Cerveró, el coneixeu veritat? Després de prendre'ns l'esmorzar i agafar força per a la resta del dia, vam anar rumb a la caseta que el nóvio va llogar quasi davant de Keepers, allí vam seguir amb Cerveró i San Miguel, les nostres partidetes de truc i amb alguna que una altra xicoteta broma que amenitzava la festa, com per exemple la repartida de les camises amb una foto del novio que ixia de un fotat volant i amb un nas de cerdo, jejeje, que cabrons els amics. Ja a migdia, a dinar, paella de Rostidets, estava bona però vos aconselle que demaneu preu abans d'encarregar una paella en este lloc, em pareix que ens van pegar una canyada de l'òstia. Com no, despres de dinar a esperar a la xaranga, no era la bullanguera, però allí estava jo amb el megàfon per a recordar eixes famoses cançons que ens van deixar en el record les passades fallas, yupi ja ja yupi...., era una sandia gorda......, i com no, somos de la xúquer....., però com no, tocava disfressar el nóvio, jo no se d'on el van traure, però li vam posar un disfressa de porquet que era mes apropiat per a l'hivern que per a estes dates, vos assegure que es va torrar alli dins d'eixa disfressa. Després de pegar-nos la gran caminada, de la que alguns inclús tenim seqüeles, vam arribar al barri, ens encreuem amb les xiques i vam anar a casa del nóvio i a la de la nóvia a reposar energies (mes que res en líquid), i després vam posar rumb a la plaça de l'ajuntament, on se'ns va acabar el temps de la xaranga però vam enganxar amb la de les xiques que inclús tenien mitja horeta mes o menys. I finalment, després de sopar, els que van aguantar despres de tot el dia de marxa, vam posar rumb a la discoteca amb Granero on vam passar una nit de les mes grans i d'eixes que es fan inoblidables.

P.D. : Encara tinc seqüeles de la despedida i no tinc les idees molt fresquetes per a poder-vos contar tot, espere no haver-me fet pesat amb l'article, vos espere la setmana que ve amb l'últim article, la boda!!!.

* Article de Morales.

EPISODI DE LA NOVIA

Hui dimecres, pareix que ja tenim la neura mes o menys al lloc, anem a fer una xicoteta redacciò de la despedida de Carla Morales.

Primer que res, quedarem a l'avinguda del Mestre Serrano, per agafar els cotxes i dirigir-nos a la seua caseta de camp, allí teniem una piscina que estava de way, ens férem unes cervesetes i unes casalletes i Marisa (mare de la novia) i Trini, ens prepararen la paelleta (molt bona), Ací deixem unes fotos per a que es feu l’idea…….

Quant es feren les 6 de la vesprada, agafarem els cotxes i ens dirigirem a casa de Carla amb la Xaranga i les samarretes que ens férem per a l'ocasió.

Disfressarem a Carla de Mexicana, ara la Xaranga va estar molt, molt Way, la veritat érem moltes Xuqueretes i disfrutarem moltissim. Quan eixirem de casa la novia ens trobarem amb la xaranga del novio i com no Abel disfressat de conille't/a.

Ja a la nit, ens ficarem totes wapes i continuarem amb el sopar que el celebrarem al Villanova, i després a l'autobús i continuarem la festa a la discoteca Penèlope.

I esto es todo amigos. Els detalls per a un altre dia, jejejeje

Gemmeta

17 comentaris:

morales ha dit...

Molt be Gemma, crec que es el primer aricle fusionat que es fa a la web i sa kedat impresionant, ara si espere que sapien perdonarmos que enkara estem un poc tocats.jejeje.
P.D.: Gemma,Abel anava disfressat de cerdo no de conillet.jajaja.

Gemmeta ha dit...

jajajajajjajajajajjaja. A si, pues la veritat esque el dia de la despedida no hem vaig donar molt de conter, si era un conill o un cerdo, que dius tu, però ara que ho dius, tens raó. jajajaja

Gemmeta ha dit...

Uauauaua!!!!
A que no saps que?, ara he tornat arrere, per mirar la foto de Abel, i abans no havia vist el cap, jajajaja
Açò, no pot ser.....

elsa ha dit...

que guay recordar-ho tot.La veritat es que va ser impresionant lo be que mos heu pasarem.Mola molt tot:la xaranga,el sopar i la terraseta remember de penelope....ah Gema!pa repetir

San-vala ha dit...

I conyó jo ambè vull una despedida aixina, es veu que seu pasareu de puta mare, però normal celebraveu la despedida de dos gran fallers i millor persones...

Ara prepareu-se per a la boda, jejejejeje

per cert molt bon article fusionat!!!!

morales ha dit...

Gracies san-vala, la veritat es que esta Gemma, encara que estiga un poc convalecient de la despedida, seu esta currant molt be.

rocio ha dit...

i collo que bo¡¡¡ picineta, dinaret, xaranga....

Enhorabona a Morales i Gemma per el seu article¡¡¡

Morales aixó es de profesionals, quant acabe la boda tindras que continuar amb altres perque ja estas en el rulo...ara ja no pots parar¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

QUEHEU PASEU MOLT BE EN LAS BODA I ENHORABONA ABEL I CARLA

Gemmeta ha dit...

Bon dia!!!!!!

Morales, pareix que hui ja estic be, jajajaja.
Com diu Rocio, ara ja no pots parar, ja estàs en el tema, OK?

morales ha dit...

Vale, vale, colli ara des pres del article de la boda vorem que fem, perque damunt estarem de vacanses i hi hauran pocs temes que comentar.
Gemma entonses hui ja eres persona, jejeje, recuperat del tot que ve la voda amb sonicolor i despres no pot faltar la sempre rutinaria visita a Keepers eh!!!jajaja.

Xuso ha dit...

Be, ja veig que no s'avorrireu massa no figures!! ni els uns ni les altres!!

Ara, veig no conteu massa detalls a l'article... que hi hagueren coses que no es poden contar??? jajajajaja

Per a la torba que degéreu agarrar un 10 per l'article, morales i gemmeta, sou uns craks!!!

morales ha dit...

hOME TAMPOC ERA PA TANT, SI GEMMA I JO ENKARA TENIM SEQUELES NO DE NINGUNA TORBA ES PER LES HOES QUE PASSAREM DE FESTIVAL QU AIXÓ AL FINAL DESGASTA.JEJEJE.
GEMMA AÇI NO POTS FER RES, ENSEGUIDA ES PENSEN QUE PASAREM TOT EL DIA EN COMPANYIA DE CERVERO...JEJEJE
GRACIES PER EL 10 XUSO

Gemmeta ha dit...

home, pues casi, casi, la veritat es que cervero i beffeter hem feren molt bona companyia, jejeje.

Xuso, lo dels detalls, no es per les coses que no se poden contar, era per no avorrir massa..... jajajaja.

Gracies per el 10 Xusso

rocio ha dit...

JAJAJAJA¡¡¡
a qui vols enganyar Morales?
que Xuso es del veïnat i te coneix...

morales ha dit...

JO NO VULL ENGANYAR A NINGU ROCIO, EN LO BON XIC QUE SOC, SI VEIG EL ALCOHOL I LI FAIG ASCOS, DESDES EL DISAPTE CLAR.JAJAJA, LA VERITAT ES QUE ELS NOSTRES AMICS CERVERO,SAN MIGUEL I BALLANTINES ES PORTAREN MOLT BE.

rocio ha dit...

aixo es de veres eres bon xic, pero una cosa no lleva a l'altra, jajajajajajajajaja o no¡¡

morales ha dit...

bueno val, tens rao, acepte.

Anònim ha dit...

BUENO LA DESPEDIDA DE LES XICONES ES QUEDA MOL BE , ENCARA QUE YO TINC UNA QUEIXA, MON ANAREM MASA PRONTE A DORMIR, AÇO NO POT SER, EM FEU EL COMBOY I DESPUES A LES 8 A DORMIIIIR. ALE ANEU FENSE EL ANIMO I CASEUSE QUE AÇO SA DE REPETIR.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.