dilluns, 21 d’octubre del 2013

SOBRE LA PROCLAMACIÓ

La nit per a la gran majoria dels convidats començà sobre les 21'30h. Ens reunírem a la porta del casal per a fer l'entrada tots junts i esperar que feren l'entrada les falleres cadascuna del braç del seu president. El casal, decorat com es decora per a les grans ocasions i la gent, igualment decorada per a les grans ocasions, que és el estàvem vivint en realitat.
Després del guirigall de trobar lloc per a tots i una vegada ja assentats feren la seua entrada Ángeles, Claudia, David i Xavi, a vore quin de tots anava més guapo i estava més il.lusionat. Tots aplaudint, comencem la nit.
El sopar, boníssim i abundant, els cambrers voluntaris, sol.lícits i atents, la beguda fresqueta, la companyia bona i l'ambient immillorable. Acabat el sopar, com en tota bona cerimònia, arriba el moment del pastís. Encenem amb més o menys gràcia les nostres bengaletes, ens emocionem al ritmen de la banda sonora de "la vida es bella", brindem per les nostres falleres majors i comença la part més emotiva de l'acte.
Esther i Ainhoa per una part amb l'ímpetu propi de la seua edat i Carla i Amàlia per altra part amb el saber estar i el temple que les caracteritza exerciren de presentadores i, al meu parer, ho feren de categoria. Les amiguetes de Claudia li feren un regalet i l'acompanyaren en l'escenari en un moment tan important i després posaren unes fotos en les quals qui no la coneixia des de xicoteta (com és el meu cas) tingué l'ocasió de fer-ho. Quan acabà el torn infantil començà el major. Paraules boniques per a una dona bonica i un vídeo encara més bonic que va fer que tots els presents recordaren cadascú amb els seus propis records però fonent-se tots en una mateixa família. Un vídeo espectacular que va fer la màgia de reunir el passat amb el present de la nostra falla, el nord gallec amb l'est valencià, les persones absents amb les presents, un vídeo que per al meu parer va ser l'èxit indiscutible de la nit i des d'ací vull donar l'enhorabona a totes les persones que d'una manera o altra formaren part d'ell.
Després d'això no calia ja res més, sobraven les paraules i tot eren besos i abraços. Finalment, com no podia ser d'altra manera, acabàrem la festa ballant, xarrant i beguent.
Enhorabona a Àngeles, Claudia, David i Xavi pel vostre saber estar i enhorabona a la família de les falleres majors. Espere que tingueu un any magnífic.

3 comentaris:

ANGELES ll (2 X A DULIA) ha dit...

dulia gràcies a tu!!! no tinc mes paraules q d'agraiment a tots vosaltres q fereu q la nit fora més especial si cal!!
GRACIES!!

MADUIXANA ha dit...

Uf!!! Dulia que te puc dir que com sempre m'has emosionat i has que poguerà disfruta d'eixe moment que no vaig poder disfrutar en tota la familia xuquerera per un altre compromis que tenia, pero es una narració que no se deixa cap de detall i emocio del momento, jo segur que aguera plorat com de costum, i no mes en queda dir que enhorabona a tots els que fan posible tots estos actes i la meu enhorabona a tots els familiars i representants de la nostra falla Xuquer perque jo encara me senc Xuquerera. Enhorabona a tots i a disfrutar que el conter arrere ja ha començat. VIXCA LA FALLA XUQUER I LES SEUES FALLERES MAJORS.

Nelo ha dit...

Un autèntic sopar de germanor. El relat així ho demostra, però sobretot les intencions. I és que on hi ha gent sana...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.