dilluns, 27 de maig del 2013

AL DISSABTE, FESTA DE SANT JOAN

¡Hola, hola! El divendres es parlaren moltes coses en una reunió que semblava de pel·lícula (per "la historia interminable") però la major part d'elles eren una proposta i s'havien d'analitzar i aclarir més endavant, aixina és que us conte el més immediat i el que ja és definitiu i és que al dissabte que ve, dia 1 de juny, celebrarem en el nostre casal la festa de sant Joan. A la fi el tema serà "black and white", com va dir Carla; o "blanco y negro", com va dir Espe; o "blanc i negre", com va dir Encarni (¿Encarni, em lleves un negatiu per mencionar-te en el blog?). La qüestió: hem d'anar vestits de blanc i negre i, a partir d'ahí i cadascú depenent de la seua imaginació i del seu vestuari farà el que voldrà i podrà.
Si sabeu cert que heu d'anar és millor que ens apuntem: 4€ per adult i el sopar porta idea de començar sobre les 21'30h. 
També dir, per si a alguna fallera li interessa, que encara podeu presentar-se per a la cort d'honor de la fallera major de Sueca.
M'acomiade agraint-vos la vostra lectura i dir-vos que l'entrega de premis del nostre certamen de narrativa va ser un èxit: nombrosa participació i assistència. Gràcies també a tots els que, d'alguna manera participeu en ell.
Que passeu un bon dia i ja parlem.

4 comentaris:

ROCIO ha dit...

gràcies Dulia per l'imformacio. Però on hiha que apuntar-se per al sopar del dissabte?

dúlia ha dit...

En el casal. Però si et ve malament vindre m'envies un privat al face i em dius les persones que vols que apunte i jo t'apunte i tampoc és necessari apuntar-se, és només per fer un compte més cert però podeu deixar-se caure al dissabte i ja està que al cap i a la fi el nostre lema és "pensat i fet" ¿no?

rocio ha dit...

ok gràcies Dúlia, pues ja pregunte qui va i si ningu pot acostar-se ja teu dic per a que ens apuntes. Besets ens vegem al dissabte.

Nelo ha dit...

És graciosa la polèmica sobre el nom de la festa. Sobretot quan dos línies més avall queda clar que tocava anar de blanc i negre. Podríem usar també eixa tècnica per a la clòtxina i el "mejilló", la bresquilla i el "melocotó" o el lluç i la "merlusa". El problema és que, potser, a la fi costaria escriure "The saint Joseph's party".
Això sí, gràcies Carla per evitar una discusió innecessària i disculpa l'anglés macarrònic a "festa de sant Josep".

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.