dimarts, 12 de novembre del 2013

TELES DE FALLERA AL CASAL DE LA XÚQUER

¡Hola! Hui una nota breu per a comunicar-vos que al pròxim DIVENDRES, 15 DE NOVEMBRE, en el casal de la falla Xúquer, sobre les 20'30 DE LA VESPRADA, vindrà un xic que portarà teles de fallera al preu únic de 210 €. Són teles d'adult. Si algú vol vindre, siga de la falla que siga o siga o no fallera, estarà obert per a tot el públic.

1 comentari:

regalosconpersonalizado.blogspot.com ha dit...


PRODUCTOS PERSONALIZADOS CON TU FOTO/LOGO

Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..)
www.regalosconpersonalizado.com
www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
www.articuloscofrades.blogspot.com

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.