dijous, 29 de novembre del 2012

MOSTRA PLAY-BLACKS 2013

BON DIA XUQUERETS!!!!!

ENGUANY LA FALLA XÚQUER TAMBÉ PARTICIPARÀ, GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ D'ALGUNS MEMBRES DE LA NOSTRA COMISSIÓ TANT MAJOR COM INFANTIL, A LA MOSTRA DE PLAY-BACKS QUE VE CEL·LEBRANT-SE TOTS ELS ANYS AL CINE LIDO.

LES BASES DEL CONCURS SÓN MÉS O MENYS COM TOTS EL ANYS, VAIG A REFRESCAR-VOS LA MEMÒRIA AMB LES MÉS IMPORTANTS:

BASE 2. SI PER QUANSEVOL CONTRATEMPS PRODUÏT PER UNA COMISSIÓ, AQUESTA NO POGUERA ACTUAR, QUEDARÀ ELIMINADA DEL CONCURS, NO PODENT-HO FER ALTRE DIA.
SI EL CONTRATEMPS, FÓRA PER CAUSES ALIENES A DITA COMISSIÓ, I A LA JUNTA LOCAL, ES BUSCARIA UNA ALTRA DTA ON PODER PARTICIPAR.
SI DESPRÉS D'INSCRIURE'S, I UNA VEGADA FINALITZAT EL TERMINI D'ADMISSIÓ DE BUTLLETINS, UNA COMISSIÑO ABANDONA EL CONCURS SENSE MOTIU SERÀ SANCIONADA ECONÒMICAMENT AMB 150€

BASE 3. L'HORARI DE LA MOSTRA SERÀ DE 20:30 H FINS A 22:30 H. LES FALLES DISPONDRAN DE DUES HORES ABANS DEL COMENÇAMENT (DES DE LES 18:30 HORES) PER A MUNTAR ELS DECORATS I/O ASSAJAR.
PER A PODER PARTICIPAR EN EL CONCURS S' HAURAN DE FER UN MÍNIM DE 6 CANÇONS I UN MÀXIM DE 10 EN LA MOSTRA, DE LES QUALS HI HAURAN COM A MÍNIM 3 FETES PER MEMBRES DE LA CORT MAJOR (S'INCLOURÀ LA SOLISTA SI ES FA). AÇÒ ÉS INDEPEMNDENT DE LA DE CONCURS JA SIGUEN UNA O DUES.

BASE 4. AQUELLA FALLA QUE FAÇA MÉS DE 10 CANÇONS A LA MOSTRA SERÀ PENALITAZADA AMB 10 PUNTS, A DETERMINAR EN QUINA CATEGORIA DEPENENT DE LES QUE PARTICIPE.

BASE 7. PREMI AL MILLOR SOLISTA EN CATEGORIA MAJOR. AQUELLA FALLA QUE VULGA PARTICIPAR SOLS HA DE DIR-HO EL MATEIX DIA DE LA MOSTRA. LA CANÇÒ SERÀ LLIURE I CONTARIA COM A UNA DE LES 3 DE CATEGORIA MAJOR QUE S'HAN DE FER OELS PREMIS A ENTRGAR EN CADA MODALITATBLIGATÒRIAMENT PER A PARTICIPAR EN EL CONCURS COL·LECTIU.
AQUESTA CANÇÒ S'INTERPRETARÀ EN EL LLOC QUE CADA COMISSIÓ DECIDISCA, PERÒ SEMPRE DESPRÉS DE LA TERCERA.
ELS PRESENTADORS HO COMUNICARAN PER A QUE S'ASSABENTE EL JURAT.
S'ENTÉN COM A SOLISTA UN MÀXIM DE 3 PERSONES DALT DE L'ESCENARI, UNA CANTANT I DUES ACOMPANYANT.

BASE 12. L'ORDRE D'ACTUACIONS DE LES FALLES VE MARCAT PER UNA RODA QUE ES VA CREAR L'ANY 2007. LA JLF TINDRÀ LLIBERTAT DE CANVIAR L'ORDRE D'ALGUNA COMISSIÓ PER MOTIUS QUE ESTIME OPORTUNS.

BASE 13. LA JLF ES RESERVA EL DRET DE SUSPSENDRE L'ACTE PER ALGUNA CAUSA QUE HO JUSTIFIQUE

BASE 14. QUEDA PROHIBIT LLANÇAR FLORS, CONFETI, PAPERS I COETS (JA SIGUEN DE FUM O D'EXPLOSSIÓ)

BASE 16. DURANT EL TEMPS QUE DURE TOTA LA MOSTRA, HI HUARAN 2 RESPONSABLES DE CADA FALLA EN LA CABINA PER A MANEJAR LES LLUMS I EL SO. EL SISTEMA D'IL·LUMINACIÓ SERÀ EL MATEIX PER A TOTS, CADA COMISSIÓ PODRÀ AFEGIR QUALSEVOL ACCESSORI QUE CREGA OPORTÚ.

BASE 18. LA DECISSIÓ DEL JURAT SERÀ INAPEL·LABLE

BASE 20. ELS PREMIS A ENTRGAR EN CADA MODALITAT SERAN ELS SEGÜENTS:

PREMI A LA MILLOR MOSTRA CONJUNTA DE PLAY-BACKS
1er premi
2on premi
3er premi
4rt premi

PREMI AL MILLOR PLAY-BACK SOLISTA CORT MAJOR
Premi únic

BASE 22. EL DELEGAT DE PLAY-BACKS DE LA JLFDIRÀ ELS 4 FINALISTES DE CADA MODALITAT UNA SETMANA ABANS DE L' ENTREGA DE PREMIS.

BASE 23. EL DIA DE L'ENTREGA DE PREMIS SERÀ EL DIA 15 DE FEBRER DE 2013 A LES 20:00 EN EL CENTRE CULTURAL BERNAT I BALDOVÍ

BASE 24. UNA VEGADA FINALITZADA LA CERIMÒNIA D'ENTREGA DE PREMIS, TOTA  COMISSIÓ PARTICIPANT TÉ DRET A DEMANAR LES PUNTUACIONS OBTINGUDES PELS SEUS REPRESENTANTS

BASE 25. SI ALGUN FALLER/A AGREDEIX DE MANERA FÍSICA O VERBAL A QUALSEVOL MEMBRE DEL JURAT O DE LA JLF, PER MOTIUS RELACIONATS AMB EL CONCURS, ES PASSARÀ EL CAS A LA DELEGACIÓ D'INCIDÈNCIES  DE LA JLF. LES SANCIONS SERAN APLICADES A LA COMISSIÓ FALLERA A LA QUE PERTANY EL MEMBRE AGRESSOR, I ANIRAN DESDE LA PENALITZACIÓ DE X PUNTS EN L'ACTAUL EDICIÓ FINS LA PROHIBICIÓ DE PARTICIPAR EN LES SUCCESSIVES , PASSANT PER LA DESPOSSESSIÓ DELS PREMIS ACONSEGUITS I LA NO RETRIBUCIÓ ECONÓMICA PER LA PARTICIPACIÓ EN LA MOSTRA. TOT DEPENENT DE LA GRAVETAT DE L' ACCIÓ.

BASE 26. PER MOTIUS D'AFORAMENT I DE SEGURETAT CADA COMISSIÓ  HAURÀ DE CONTROLAR L'ENTRADA DE LA GENT AL RECINTE. ES DEUEN DE FER ENTRADES PER A CONTROLAR L'AFORAMNET DEL RECINTE  (400 BUTAQUES). LES 3 PRIMERES FILES DEL PATÍ DE BUTAQUES ESTARAN RESERVADES PER AL JURAT, FALLERA MAJOR I CRT D' HONOR DE SUECA, AJUNTAMENT, ETC......
EN TOT MOMENT HI HAURAN, COM A MÍNIM, 2 PERSONES  DE LA FALLA PARTICIPANT EN LA PORTA DEL CENTRE..

BASE 27. LA PARTICIPACIÓ EN AQUEST CONCURS IMPLICA L'ACCEPTACIÓ TOTAL D'AQUESTES BASES, QUEDANT FACULTADA L'ORGANITZACIÓ PER A RESOLDRE ELS PROBLEMES QUE NO ES TROBEN A LES MATEIXES.

UNA VEGADA DIT TOT AÇÒ SOLS DIR-VOS QUE SI NO HI HA CAP CANVI D'ÚLTIMA HORA, EL DIA DE LA NOSTRA MOSTRA SERÀ EL 22 DE GENER.
TOTS AQUELLS QUE VULGUEN PARTICIPAR (TENINT EN COMPTER QUE HEM DE FER UN MÀXIM DE 10 CANÇONS) QUE ES DIRIGEIXQUEN A MI AMB EL NOM DE LA CANÇÒ I EL CD O EL PEN AMB LA GRABACIÓ DE LA MATEIXA.

LA DATA MÀXIMA D'ENTREGA DE LES CAÇONS SERÀ EL DIVENDRES 18 DE GENER.
JA ANIRÉ INFORMANT-VOS DELS DIES QUE PODREU FER-ME ENTREGA DE LES CANÇONS.

SI ÉS POSSIBLE, ENVIEU-ME UN CORREU AL FACEBOOK O AL HOTMAIL (estsepa1982@hotmail.com), ABANS D'AQUESTES DATES  PER A DIR-ME QUI VOL PARTICIPAR, PER A SABER QUI VOL IXIR I LA GENT QUE SEREM.

BÉ, SOLS DONAR-VOS LES GRÀCIES ANTICIPADAMENT, A TOTS AQUELLS QUE FAREU QUE UN ANY MÉS LA FALLA XÚQUER TINGA REPRESENTACIÓ EN AQUEST CONCURS, PERQUÈ AÇÒ TAMBÉ ÉS FER FALLA.

46 comentaris:

Dúlia ha dit...

Que bé, Esther, article nou per al blog i ademés informació àmplia sobre els play-backs. Ja saps que amb mi pots comptar i entre els membres del teatre també estem comboiant-nos però com encara no està definit del tot a vore si esta nit tanquem alguna cosa i ja t'envie un mail personal i t'ho dic. Que vaja bé.

Esther ha dit...

Ok Dúlia!!!! ja sabia jo que tu no em fallaries...jejejjeje!!!! ja em dius alguna coseta.

Anònim ha dit...

ljmqv [url=http://www.drdrebeatscheapsales.com]beats by dre outlet[/url] cubvvd http://www.drdrebeatscheapsales.com qgfx [url=http://www.drebeatsstudioheadphones.com]beats by dre sale[/url] gbmjln http://www.drebeatsstudioheadphones.com wvgu [url=http://www.beatsdreheadphonesonsale.com]cheap beats by dre[/url] wgqyfr http://www.beatsdreheadphonesonsale.com smisn [url=http://www.dreheadphonesonsales.com]beats by dre headphones[/url] ovnksn http://www.dreheadphonesonsales.com jqkqr [url=http://www.drdrebeatssales.com]dr dre beats[/url] ssnri http://www.drdrebeatssales.com lsgnt [url=http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml]beats by dre sale[/url] nouws http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml ovk

Anònim ha dit...

ecjgu [url=http://beatsbydresolde.fr]monster beats[/url] cmznsu http://beatsbydresolde.fr dnyep [url=http://casquesbeatssolde.fr]casque beats[/url] bkgyxc http://casquesbeatssolde.fr lkpdu [url=http://beatsbydrebestbuy.ca]beats by dre[/url] kshpsd http://beatsbydrebestbuy.ca hrawb [url=http://beatsbydrebestbuy.co.uk]beats headphones[/url] xyftey http://beatsbydrebestbuy.co.uk gznsx [url=http://cheapbeatsheadphonesaustralia.com]beats by dre[/url] duasxf http://cheapbeatsheadphonesaustralia.com nmaf [url=http://drdrebeatssales.ca]beats by dre sale[/url] hdqgyv http://drdrebeatssales.ca oxhlf [url=http://beatsbydrdreukoutlet.co.uk]beats by dre[/url] xmbdra http://beatsbydrdreukoutlet.co.uk uqu

Anònim ha dit...

gvkrh [url=http://beatsbydreheadsetdiscount.co.uk]beats by dre uk[/url] vpljp http://beatsbydreheadsetdiscount.co.uk wsurl [url=http://beatsdrdreheadphonesforsale.co.uk]beats headphones[/url] ncnks http://beatsdrdreheadphonesforsale.co.uk hljnf [url=http://discountbeatsheadphone.co.uk]beats by dre[/url] elrzy http://discountbeatsheadphone.co.uk fsusu [url=http://drdrebeatsukstores.co.uk]beats by dr dre[/url] ishhn http://drdrebeatsukstores.co.uk bplsy [url=http://newbeatsbydreheadphonesuk.co.uk]beats by dr dre[/url] tobmf http://newbeatsbydreheadphonesuk.co.uk pblgc [url=http://newdrdreheadphonesslae.co.uk]dr dre beats[/url] mexbu http://newdrdreheadphonesslae.co.uk czdw

Anònim ha dit...

qcd [url=http://www.goodcelinebagssale.com]Celine Bag[/url] nmt http://www.goodcelinebagssale.com ort [url=http://www.mycelineluggagetotebags.com]Celine Bags[/url] gwo http://www.mycelineluggagetotebags.com bzw [url=http://www.celinebagonesale.com]Celine Handbags[/url] axh http://www.celinebagonesale.com hro [url=http://www.okbeatsbydresale.co.uk]Beats By Dre[/url] nov http://www.okbeatsbydresale.co.uk wfi [url=http://www.buybeatsbydreonline.co.uk]Beats By Dre uk[/url] huj http://www.buybeatsbydreonline.co.uk scx [url=http://www.goosesale-online.com]Canada Goose Parka[/url] zwc http://www.goosesale-online.com rai http://norman-okc.com/bbpress/topic/%c2%adthe-other-method-of-attack-is-much-more-subtle-but-just-as?replies=1#post-48455
http://mypilgrimfamily.com/?q=node/65#comment-175366
http://mykeslist.com/subscribe/
http://ekstasisdance.com/community/?replies=1
http://itrisktech.perednia.com/tiki-view_blog_post.php?postId=59402

Anònim ha dit...

dvotr [url=http://www.salelouisvuitton-no1.com]louis vuitton outlet[/url] owqokm http://www.salelouisvuitton-no1.com kxjdt [url=http://www.get-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton bags[/url] ruksfd http://www.get-louisvuittonoutlet.com uphvs [url=http://www.pick-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton handbags[/url] hwtnie http://www.pick-louisvuittonoutlet.com tqgb [url=http://www.foxlouisvuitton.com]louis vuitton sale[/url] gbeypp http://www.foxlouisvuitton.com vinad [url=http://www.lo-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton sale[/url] ffoynp http://www.lo-louisvuittonoutlet.com yoriv [url=http://www.locheaplouisvuitton.com]louis vuitton sale[/url] qvabzu http://www.locheaplouisvuitton.com isrp

Anònim ha dit...

rqcjd [url=http://www.im-mulberrybags.co.uk]mulberry outlet[/url] uwelvz http://www.im-mulberrybags.co.uk wlvtr [url=http://www.im-mulberryoutlet.co.uk]mulberry handbags[/url] xzplbk http://www.im-mulberryoutlet.co.uk hixnb [url=http://www.pay-mulberrybags.co.uk]mulberry handbags[/url] ynbrlp http://www.pay-mulberrybags.co.uk agym [url=http://www.online-mulberry.co.uk]mulberry handbags[/url] fwgumf http://www.online-mulberry.co.uk qyjge [url=http://www.goodcelinehandbags.com]mulberry handbags[/url] zvkuii http://www.goodcelinehandbags.com mxsnz [url=http://www.onlinecelinebags.com]mulberry bags[/url] srgbcz http://www.onlinecelinebags.com ycbo

Anònim ha dit...

lzcvf [url=http://www.pickcelinehandbags.com]celine bag[/url] kunthh http://www.pickcelinehandbags.com uzxmk [url=http://www.savecelinehandbags.com]cheap celine bag[/url] egjups http://www.savecelinehandbags.com xltqc [url=http://www.savecelinebags.com]celine bag[/url] umyycj http://www.savecelinebags.com xrhs [url=http://www.goodcelinebags.com]celine handbags[/url] zyhhzd http://www.goodcelinebags.com ptdue [url=http://www.goodcelinehandbags.com]celine bag[/url] anjdte http://www.goodcelinehandbags.com tmtan [url=http://www.onlinecelinebags.com]celine bag[/url] znxieg http://www.onlinecelinebags.com xlry

Anònim ha dit...

cgoob [url=http://www.get-beatsbydre.com]cheap beats by dre[/url] hpwtm http://www.get-beatsbydre.com kaupr [url=http://www.givebeatsbydre.com]beats by dre[/url] vrxhn http://www.givebeatsbydre.com mmkmb [url=http://www.givedrdrebeats.com]dr dre beats[/url] muhpe http://www.givedrdrebeats.com gvsql [url=http://www.savedrdrebeats.com]beats by dre[/url] ksjbt http://www.savedrdrebeats.com rgbru [url=http://www.paybeatsbydre.com]beats by dre[/url] fstmu http://www.paybeatsbydre.com ooqpk [url=http://www.paycheapbeatsbydre.com]beats by dre[/url] izgyq http://www.paycheapbeatsbydre.com guan

Anònim ha dit...

dbphb [url=http://www.getcanadagooseoutlet.com]canada goose[/url] uxmbma http://www.getcanadagooseoutlet.com bpnze [url=http://www.pick-canadagoose.com]canada goose jacket[/url] fmgvto http://www.pick-canadagoose.com hrxld [url=http://www.pickupcanadagoose.com]canada goose sale[/url] cydkyr http://www.pickupcanadagoose.com oqxx [url=http://www.pay-canadagooseoutlet.com]canada goose outlet[/url] pffxbt http://www.pay-canadagooseoutlet.com cjhfu [url=http://www.yescanadagooseoutlet.com]canada goose jacket[/url] hqdjrv http://www.yescanadagooseoutlet.com qnncc [url=http://www.online-canadagooseoutlet.com]canada goose jacket[/url] uiueub http://www.online-canadagooseoutlet.com wdir

Anònim ha dit...

rcl [url=http://www.celineluggagetotediscount.com]Celine Bags[/url] qkd http://www.celineluggagetotediscount.com whe [url=http://www.celinehandbagsdiscount.com]Celine Handbags[/url] rcv http://www.celinehandbagsdiscount.com url [url=http://www.celinebagxiao.com]Celine Handbags[/url] pmn http://www.celinebagxiao.com jxu [url=http://www.celinehandbagswe.com]Celine Handbags[/url] efv http://www.celinehandbagswe.com ces [url=http://www.drdrebeatsname.com]Cheap Beats By Dre[/url] ojq http://www.drdrebeatsname.com wrm

Anònim ha dit...

vzgwa [url=http://www.celinehandbagsname.com]celine bag[/url] dqryi http://www.celinehandbagsname.com oywu [url=http://www.celinebagsname.com]celine bags[/url] horyy http://www.celinebagsname.com wigd [url=http://www.celinebagname.com]celine bags[/url] bsxlf http://www.celinebagname.com ugrru [url=http://www.celinebagswe.com]celine bag[/url] wvdfc http://www.celinebagswe.com ajrrp [url=http://www.celinebagwe.com]celine bag[/url] xmoix http://www.celinebagwe.com octzi

Anònim ha dit...

htnge [url=http://www.beatsbydrenewsale.com]beats by dre[/url] qjqxj http://www.beatsbydrenewsale.com ezsyb [url=http://www.beatsbydrelo.com]dr dre beats[/url] osfhi http://www.beatsbydrelo.com daehs [url=http://www.beatsshop2013.com]beats by dre[/url] jmjem http://www.beatsshop2013.com wqqtb [url=http://www.vip-beatsbydreoutlet.com]dr dre beats[/url] uguob http://www.vip-beatsbydreoutlet.com zkaja [url=http://www.beatsbydreonsale1.com]beats by dre[/url] wxqiq http://www.beatsbydreonsale1.com fdtqo [url=http://www.cheapbeatsbydreonsale1.com]dr dre beats[/url] zjbox http://www.cheapbeatsbydreonsale1.com qffzg

Anònim ha dit...

oujeh [url=http://www.purchasingcheapbeatsbydre.com]dr dre beats[/url] wlofs http://www.purchasingcheapbeatsbydre.com ahfjp [url=http://www.drdrebeatsxiao.com]dr dre beats[/url] ccvzk http://www.drdrebeatsxiao.com kuffg [url=http://www.goonebeatsbydre.com]beats by dre[/url] efubl http://www.goonebeatsbydre.com anucs [url=http://www.vip-beatsbydresale.com]cheap beats by dre[/url] pogtr http://www.vip-beatsbydresale.com fiiv [url=http://www.drdrebeatsnamew.com]beats by dre[/url] vbmdb http://www.drdrebeatsnamew.com okgf [url=http://www.beatsbydrenameq.com]beats by dre[/url] aqswj http://www.beatsbydrenameq.com bqab

Anònim ha dit...

ggahi [url=http://www.purchasingcheapbeatsbydre.com]dr dre beats[/url] nfnde http://www.purchasingcheapbeatsbydre.com mqqoc [url=http://www.drdrebeatsxiao.com]beats by dre[/url] mchme http://www.drdrebeatsxiao.com temrf [url=http://www.goonebeatsbydre.com]dr dre beats[/url] flirx http://www.goonebeatsbydre.com sntlp [url=http://www.vip-beatsbydresale.com]dr dre beats[/url] eosdz http://www.vip-beatsbydresale.com zbgo [url=http://www.drdrebeatsnamew.com]beats by dre[/url] aamvm http://www.drdrebeatsnamew.com vnur [url=http://www.beatsbydrenameq.com]beats by dre[/url] glncd http://www.beatsbydrenameq.com uarx

Anònim ha dit...

ijzzlc http://pa-louisvuittoncheap.com ofxfla http://www.mccanadagooseoutlet.com dvajjt http://www.sale-cheapmontblanc.com wgtckk http://cheaperbeatssbydre.com fgdpub http://palouisvuittonoutlet.com bsrvnt [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton handbags[/url] ckwzw [url=http://www.mccanadagooseoutlet.com]canada goose outlet[/url] nafco [url=http://www.sale-cheapmontblanc.com]cheap mont blanc[/url] btids [url=http://cheaperbeatssbydre.com]beats by dre[/url] zwjxiq [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton bags[/url] sntx

Anònim ha dit...

nzlqdq http://www.mocanadagoosejackets.com mudzpr http://icheapbeatsbyddre.com uuqchx http://www.mocanadagooseoutlet.com rtxecx http://socheapbeatsbydree.com ifobzv [url=http://www.mocanadagoosejackets.com]canada goose[/url] toqqp [url=http://icheapbeatsbyddre.com]cheap beats by dre[/url] begtrt [url=http://www.mocanadagooseoutlet.com]canada goose[/url] wgbex [url=http://socheapbeatsbydree.com]dr dre beats[/url] ilttec [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton outlet[/url] kufpju [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton sale[/url] edrt

Anònim ha dit...

engrif http://pa-louisvuittoncheap.com xilzjj http://www.mccanadagooseoutlet.com jjphdi http://www.sale-cheapmontblanc.com iiuqzp http://cheaperbeatssbydre.com uffwlp http://palouisvuittonoutlet.com xczaab [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton sale[/url] yumtm [url=http://www.mccanadagooseoutlet.com]canada goose jacket[/url] xhbpa [url=http://www.sale-cheapmontblanc.com]mont blanc[/url] iwfav [url=http://cheaperbeatssbydre.com]dr dre beats[/url] jsabqk [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton outlet[/url] fiqq

Anònim ha dit...

hvjkdk http://pa-louisvuittoncheap.com ofbwjo http://www.mccanadagooseoutlet.com npbtie http://www.sale-cheapmontblanc.com xdjscd http://cheaperbeatssbydre.com dydxyl http://palouisvuittonoutlet.com zlvupu [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton outlet[/url] kmada [url=http://www.mccanadagooseoutlet.com]canada goose[/url] prucx [url=http://www.sale-cheapmontblanc.com]mont blanc[/url] wgogu [url=http://cheaperbeatssbydre.com]beats by dre[/url] bfylvc [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton outlet[/url] umtk

Anònim ha dit...

ypghxx http://www.mocanadagoosejackets.com bfuugt http://icheapbeatsbyddre.com pyfccf http://www.mocanadagooseoutlet.com qirazy http://socheapbeatsbydree.com ylzruq [url=http://www.mocanadagoosejackets.com]canada goose outlet[/url] rqoop [url=http://icheapbeatsbyddre.com]cheap beats by dre[/url] sddpfw [url=http://www.mocanadagooseoutlet.com]canada goose[/url] ucvyn [url=http://socheapbeatsbydree.com]beats by dre[/url] zzqylx [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton sale[/url] tucnle [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton outlet[/url] tpqs

Anònim ha dit...

ksdctw http://abc-louisvuittonoutlet.com jikbth http://www.canadagoosehut.com pnrxbw http://www.mymontblancforcheap.com nghksn http://beatsbydrecheapp.com dreyqt http://alouisvuittonoutlet-au.com imfvgr [url=http://abc-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton outlet[/url] wfuzq [url=http://www.canadagoosehut.com]canada goose outlet[/url] divly [url=http://www.mymontblancforcheap.com]mont blanc pens[/url] mbyqm [url=http://beatsbydrecheapp.com]dr dre beats[/url] ldlchd [url=http://alouisvuittonoutlet-au.com]louis vuitton bags[/url] qixk

Anònim ha dit...

trzcz [url=http://www.purchasingcheapbeatsbydre.com]beats by dre[/url] megsq http://www.purchasingcheapbeatsbydre.com pzyst [url=http://www.drdrebeatsxiao.com]dr dre beats[/url] iwast http://www.drdrebeatsxiao.com mogab [url=http://www.goonebeatsbydre.com]cheap beats by dre[/url] gjptu http://www.goonebeatsbydre.com sqgjo [url=http://www.vip-beatsbydresale.com]beats by dre[/url] giski http://www.vip-beatsbydresale.com yxxq [url=http://www.drdrebeatsnamew.com]dr dre beats[/url] admlo http://www.drdrebeatsnamew.com hvck [url=http://www.beatsbydrenameq.com]beats by dre[/url] nfjvf http://www.beatsbydrenameq.com nnmf

Anònim ha dit...

kfaam [url=http://www.purchasingcheapbeatsbydre.com]dr dre beats[/url] dxhjj http://www.purchasingcheapbeatsbydre.com aagrr [url=http://www.drdrebeatsxiao.com]cheap beats by dre[/url] abvlt http://www.drdrebeatsxiao.com jbyfj [url=http://www.goonebeatsbydre.com]cheap beats by dre[/url] lkxbv http://www.goonebeatsbydre.com otsgi [url=http://www.vip-beatsbydresale.com]dr dre beats[/url] sypeo http://www.vip-beatsbydresale.com rqpc [url=http://www.drdrebeatsnamew.com]beats by dre[/url] cvsia http://www.drdrebeatsnamew.com hozf [url=http://www.beatsbydrenameq.com]beats by dre[/url] fomae http://www.beatsbydrenameq.com nlky

Anònim ha dit...

aykchk http://au-louisvuittonoutlet.com otlyqi http://www.hots-canadagooseoutlet.com qdnmqf http://www.montblanc-sale-us.com rfrywc http://cheaperbeatsbyydre.com nnmbea http://fox-louisvuittonoutlet.com vcrdpq [url=http://au-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton handbags[/url] lfxby [url=http://www.hots-canadagooseoutlet.com]canada goose outlet[/url] wcpgi [url=http://www.montblanc-sale-us.com]mont blanc[/url] vylfi [url=http://cheaperbeatsbyydre.com]dr dre beats[/url] lqqqve [url=http://fox-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton sale[/url] yzmz

Anònim ha dit...

xpxryj http://abc-louisvuittonoutlet.com jwzpof http://www.canadagoosehut.com zcqoxa http://www.mymontblancforcheap.com yyfwsq http://beatsbydrecheapp.com twtsrd http://alouisvuittonoutlet-au.com zslwno [url=http://abc-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton sale[/url] lbhkm [url=http://www.canadagoosehut.com]canada goose[/url] hkidm [url=http://www.mymontblancforcheap.com]mont blanc[/url] tzjxa [url=http://beatsbydrecheapp.com]beats by dre[/url] sgpiko [url=http://alouisvuittonoutlet-au.com]louis vuitton bags[/url] mnis

Anònim ha dit...

kgphbp http://au-louisvuittonoutlet.com qewjwd http://www.hots-canadagooseoutlet.com ehludq http://www.montblanc-sale-us.com cbxqdl http://cheaperbeatsbyydre.com bhlcrv http://fox-louisvuittonoutlet.com savyhj [url=http://au-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton handbags[/url] whkjg [url=http://www.hots-canadagooseoutlet.com]canada goose jacket[/url] fpekz [url=http://www.montblanc-sale-us.com]mont blanc[/url] dpdtg [url=http://cheaperbeatsbyydre.com]beats by dre[/url] zhtrmg [url=http://fox-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton sale[/url] crlp

Anònim ha dit...

tmtzge http://au-louisvuittonoutlet.com aibiob http://www.hots-canadagooseoutlet.com cmeoad http://www.montblanc-sale-us.com wieysg http://cheaperbeatsbyydre.com otchls http://fox-louisvuittonoutlet.com sfkewu [url=http://au-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton sale[/url] rgtku [url=http://www.hots-canadagooseoutlet.com]canada goose[/url] djsyd [url=http://www.montblanc-sale-us.com]mont blanc pens[/url] fdqar [url=http://cheaperbeatsbyydre.com]cheap beats by dre[/url] mpvlek [url=http://fox-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton bags[/url] shgn

Anònim ha dit...

jfzclh http://www.mocanadagoosejackets.com spexda http://icheapbeatsbyddre.com fgblid http://www.mocanadagooseoutlet.com hobabr http://socheapbeatsbydree.com mkyipo [url=http://www.mocanadagoosejackets.com]canada goose[/url] hwnuz [url=http://icheapbeatsbyddre.com]cheap beats by dre[/url] vlemgw [url=http://www.mocanadagooseoutlet.com]canada goose[/url] lgylh [url=http://socheapbeatsbydree.com]dr dre beats[/url] acuurl [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton sale[/url] ysfcks [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton bags[/url] vled

Anònim ha dit...

jtsmwk http://abc-louisvuittonoutlet.com mbhlse http://www.canadagoosehut.com zqtrpg http://www.mymontblancforcheap.com ccauhn http://beatsbydrecheapp.com rxtcxr http://alouisvuittonoutlet-au.com ytcscj [url=http://abc-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton handbags[/url] mwmlq [url=http://www.canadagoosehut.com]canada goose[/url] eagtm [url=http://www.mymontblancforcheap.com]cheap mont blanc[/url] nthsk [url=http://beatsbydrecheapp.com]beats by dre[/url] xqjkcg [url=http://alouisvuittonoutlet-au.com]louis vuitton bags[/url] raoq

Anònim ha dit...

jxfgxt http://au-louisvuittonoutlet.com ecmlck http://www.hots-canadagooseoutlet.com ywhqpj http://www.montblanc-sale-us.com mzlutp http://cheaperbeatsbyydre.com ognjnj http://fox-louisvuittonoutlet.com wunxor [url=http://au-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton outlet[/url] fkjuz [url=http://www.hots-canadagooseoutlet.com]canada goose outlet[/url] fsscf [url=http://www.montblanc-sale-us.com]mont blanc pens[/url] itbqh [url=http://cheaperbeatsbyydre.com]beats by dre[/url] skzqhv [url=http://fox-louisvuittonoutlet.com]louis vuitton sale[/url] rimk

Anònim ha dit...

viyhhy http://www.mocanadagoosejackets.com ovippi http://icheapbeatsbyddre.com ohcyrh http://www.mocanadagooseoutlet.com eihkht http://socheapbeatsbydree.com gjzdzo [url=http://www.mocanadagoosejackets.com]canada goose[/url] hlskm [url=http://icheapbeatsbyddre.com]cheap beats by dre[/url] nffbkq [url=http://www.mocanadagooseoutlet.com]canada goose[/url] whuat [url=http://socheapbeatsbydree.com]cheap beats by dre[/url] lmdxiw [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton outlet[/url] wrifql [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton outlet[/url] yern

Anònim ha dit...

pgzmsl http://www.mocanadagoosejackets.com xuliyf http://icheapbeatsbyddre.com hebepr http://www.mocanadagooseoutlet.com ywojdh http://socheapbeatsbydree.com nmrxqp [url=http://www.mocanadagoosejackets.com]canada goose jacket[/url] eketk [url=http://icheapbeatsbyddre.com]cheap beats by dre[/url] ezxkkv [url=http://www.mocanadagooseoutlet.com]canada goose outlet[/url] yggic [url=http://socheapbeatsbydree.com]dr dre beats[/url] yenuii [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton outlet[/url] etekkl [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton outlet[/url] hbxh

Anònim ha dit...

pldcun http://pa-louisvuittoncheap.com ilivig http://www.mccanadagooseoutlet.com unwfhi http://www.sale-cheapmontblanc.com pzswvw http://cheaperbeatssbydre.com susxkc http://palouisvuittonoutlet.com occgns [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton handbags[/url] ekcfv [url=http://www.mccanadagooseoutlet.com]canada goose jacket[/url] aodcz [url=http://www.sale-cheapmontblanc.com]cheap mont blanc[/url] svslv [url=http://cheaperbeatssbydre.com]beats by dre[/url] slarxo [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton bags[/url] emmb

Anònim ha dit...

mnhuoz http://pa-louisvuittoncheap.com iapglt http://www.mccanadagooseoutlet.com ruzzor http://www.sale-cheapmontblanc.com gekwjp http://cheaperbeatssbydre.com gnqjtt http://palouisvuittonoutlet.com kydxej [url=http://pa-louisvuittoncheap.com]louis vuitton sale[/url] mfrsu [url=http://www.mccanadagooseoutlet.com]canada goose jacket[/url] pbceg [url=http://www.sale-cheapmontblanc.com]mont blanc pens[/url] duhqd [url=http://cheaperbeatssbydre.com]dr dre beats[/url] hfawlx [url=http://palouisvuittonoutlet.com]louis vuitton sale[/url] cpoi

Anònim ha dit...

oyuemq http://louisvuittonooutlet-online.com rhshbj http://beatsbydree-online.com qfzvze http://louisvuittonouth.webs.com iszflw http://nikeairmaxc.webs.com etmvbl http://louisuittonoutle.webs.com fmlyvp [url=http://louisvuittonooutlet-online.com]louis vuitton outlet[/url] wqelw [url=http://beatsbydree-online.com]dr dre beats[/url] fqxih [url=http://louisvuittonouth.webs.com]louis vuitton outlet[/url] pibzn [url=http://nikeairmaxc.webs.com]air max[/url] ebwuzx [url=http://louisuittonoutle.webs.com]louis vuitton sale[/url] qqry

Anònim ha dit...

xmkjsw http://louisvuittonooutlet-store.com ysoctn http://beatsbydree-store.com xjfopf http://louisvuittonba.webs.com yfdddi http://nikeairmaxli.webs.com ejwnyy http://nikeairmaxo.webs.com aytpkh [url=http://louisvuittonooutlet-store.com]louis vuitton outlet[/url] lsstw [url=http://beatsbydree-store.com]beats by dre[/url] bijei [url=http://louisvuittonba.webs.com]louis vuitton bags[/url] viseq [url=http://nikeairmaxli.webs.com]air max[/url] xgrdjh [url=http://nikeairmaxo.webs.com]air max[/url] wcnv

Anònim ha dit...

gvowbz http://louisvuittonooutlet-online.com cwpcwk http://beatsbydree-online.com dpqnxz http://louisvuittonouth.webs.com cquhwn http://nikeairmaxc.webs.com idcdcr http://louisuittonoutle.webs.com frtskc [url=http://louisvuittonooutlet-online.com]louis vuitton handbags[/url] miwgm [url=http://beatsbydree-online.com]dr dre beats[/url] ubbxv [url=http://louisvuittonouth.webs.com]louis vuitton outlet[/url] lwtvv [url=http://nikeairmaxc.webs.com]air max[/url] pcljpb [url=http://louisuittonoutle.webs.com]louis vuitton handbags[/url] zdyn

Anònim ha dit...

gwpupn http://www.capemaycitypolice.com/MonstBeatsByDre.html amnwsr http://www.capemaycitypolice.com/cheapnikeairmaxb.html ndzleu http://www.chancemccann.com/cheap-airjordans.html qgbqoa http://www.oceancityseafood.com/celinehandbags.html aizifx http://maryhelverson.com/celinehandbagsb.html ngdllh [url=http://www.capemaycitypolice.com/MonstBeatsByDre.html]cheap beats by dre[/url] oddre [url=http://www.capemaycitypolice.com/cheapnikeairmaxb.html]cheap nike shoes[/url] rgapg [url=http://www.chancemccann.com/cheap-airjordans.html]cheap jordans[/url] ycsep [url=http://www.oceancityseafood.com/celinehandbags.html]celine bag[/url] vpgvwr [url=http://maryhelverson.com/celinehandbagsb.html]celine bag[/url] vxhq

Anònim ha dit...

argxjb http://www.capemaycitypolice.com/MonstBeatsByDre.html tgavpb http://www.capemaycitypolice.com/cheapnikeairmaxb.html rxdsmg http://www.chancemccann.com/cheap-airjordans.html rbpchi http://www.oceancityseafood.com/celinehandbags.html sllxfw http://maryhelverson.com/celinehandbagsb.html vbzvnh [url=http://www.capemaycitypolice.com/MonstBeatsByDre.html]dr dre beats[/url] mcjes [url=http://www.capemaycitypolice.com/cheapnikeairmaxb.html]air max shoes[/url] hlsen [url=http://www.chancemccann.com/cheap-airjordans.html]cheap jordan shoes[/url] eeeyk [url=http://www.oceancityseafood.com/celinehandbags.html]celine bags[/url] odnnrm [url=http://maryhelverson.com/celinehandbagsb.html]celine handbags[/url] yeip

Anònim ha dit...

mhxsrs http://www.capemaycitypolice.com/MonstBeatsByDre.html nowhiq http://www.capemaycitypolice.com/cheapnikeairmaxb.html binagi http://www.chancemccann.com/cheap-airjordans.html frvock http://www.oceancityseafood.com/celinehandbags.html vkvzbg http://maryhelverson.com/celinehandbagsb.html jqcybk [url=http://www.capemaycitypolice.com/MonstBeatsByDre.html]beats by dre[/url] cdmlb [url=http://www.capemaycitypolice.com/cheapnikeairmaxb.html]air max shoes[/url] xcmrb [url=http://www.chancemccann.com/cheap-airjordans.html]cheap jordans[/url] nqcrd [url=http://www.oceancityseafood.com/celinehandbags.html]celine bags[/url] gkqhlx [url=http://maryhelverson.com/celinehandbagsb.html]celine bags[/url] qxtb

Anònim ha dit...

jgkrql http://www.capemaycitypolice.com/MonstBeatsByDre.html gwavdg http://www.capemaycitypolice.com/cheapnikeairmaxb.html wjsdev http://www.chancemccann.com/cheap-airjordans.html pdzkvr http://www.oceancityseafood.com/celinehandbags.html uersub http://maryhelverson.com/celinehandbagsb.html vvbpuh [url=http://www.capemaycitypolice.com/MonstBeatsByDre.html]beats by dre[/url] alyww [url=http://www.capemaycitypolice.com/cheapnikeairmaxb.html]nike air max[/url] rbasi [url=http://www.chancemccann.com/cheap-airjordans.html]air jordan[/url] uswco [url=http://www.oceancityseafood.com/celinehandbags.html]celine handbags[/url] htdgxr [url=http://maryhelverson.com/celinehandbagsb.html]celine handbags[/url] pmyj

Anònim ha dit...

vuhuov http://www.chancemccann.com/celinebag.html lxfmes http://maryhelverson.com/nikeairmaxcheap.html uuufij http://www.capemaycitypolice.com/louisVuittonHandbags.html vrsvml http://www.capeMayLinen.com/nikeairmax.html umvjiw http://maryhelverson.com/cheapnikeshoesc.html kqsaiq [url=http://www.chancemccann.com/celinebag.html]celine bag[/url] zzstv [url=http://maryhelverson.com/nikeairmaxcheap.html]nike air max[/url] saqvi [url=http://www.capemaycitypolice.com/louisVuittonHandbags.html]louis vuitton outlet[/url] ywhgc [url=http://www.capeMayLinen.com/nikeairmax.html]nike air max[/url] lbddfj [url=http://maryhelverson.com/cheapnikeshoesc.html]air max[/url] omtt

Anònim ha dit...

sokslc http://www.capeMayLinen.com/cheapnikeshoes.html xkfwqq http://chancemccann.com/nikeairmaxb.html xiekgz http://www.oceancityseafood.com/louisVuittonOutletb.html zaysvl http://chancemccann.com/nikeairmaxb.html ijipeu http://www.oceancityseafood.com/cheapnikeshoesb.html vrxqmx [url=http://www.capeMayLinen.com/cheapnikeshoes.html]cheap nike shoes[/url] egepd [url=http://www.oceancityseafood.com/louisVuittonOutletb.html]louis vuitton outlet[/url] rcikgn [url=http://chancemccann.com/nikeairmaxb.html]cheap nike shoes[/url] rhkac [url=http://chancemccann.com/nikeairmaxb.html]cheap nike shoes[/url] dumxeb [url=http://www.oceancityseafood.com/cheapnikeshoesb.html]cheap nike shoes[/url] liie

Anònim ha dit...

uejudw http://www.salelouisvuitton-outlet.co.uk hulrid [url=http://www.salelouisvuitton-outlet.co.uk]salelouisvuitton-outlet.co.uk[/url] ppellc [url=http://www.salelouisvuitton-outlet.co.uk]http://www.salelouisvuitton-outlet.co.uk[/url] dofujd [url=http://www.salelouisvuitton-outlet.co.uk]louis vuitton handbags[/url] xcxgaa [url=http://www.salelouisvuitton-outlet.co.uk]louis vuitton bags[/url] heevqc [url=http://www.salelouisvuitton-outlet.co.uk]louis vuitton uk[/url] ezobbb

Anònim ha dit...

ieuexa http://www.louisvuittonbags-uk.co.uk fhtpsy [url=http://www.louisvuittonbags-uk.co.uk]louisvuittonbags-uk.co.uk[/url] ustotb [url=http://www.louisvuittonbags-uk.co.uk]http://www.louisvuittonbags-uk.co.uk[/url] hahsxw [url=http://www.louisvuittonbags-uk.co.uk]louis vuitton uk[/url] tdpydv [url=http://www.louisvuittonbags-uk.co.uk]louis vuitton uk[/url] vmqohb [url=http://www.louisvuittonbags-uk.co.uk]louis vuitton handbags[/url] yjltqk

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.