dilluns, 14 de gener del 2013

EN L'ÚLTIMA REUNIÓ

¡Hola! Un resum del que tractàrem en l'última reunió, o siga, el divendres passat. Tractàrem més temes del que ací diré però alguns ja han caducat (hi havien coses per a ahir) i altres no m'enrecorde, o siga, ahí va el que hi ha:
- Recordem que esta setmana és la nostra presentació. Al DISSABTE, 19 de gener, a les 7 DE LA VESPRADA, en el Bernat i Baldoví. Després de la presentació el casal estarà obert per si algú vol sopar allí i de seguida, sobre les 23'30 començarà el ball. Farem torns per a estar en la barra.
- LES ENTRADES PER A LA PRESENTACIÓ les podeu buscar els dies 15 i 16, dimarts i dimecres, de 8 a 9 EN EL CASAL.
- A la setmana que ve, el DIA 23 DE GENER, DIMECRES, serà el nostre PLAYBACK. També en el Bernat i Baldoví, a les 20'30 de la vesprada. Crec que es quedarà molt bé. No hi ha cançons de concurs ni d'adults ni d'infantils però sí que ens presentem a la mostra. Els participants li han de portar les cançons, a poder ser en un pen, al DIVENDRS, DIA 18 al casal, a Esther, A PARTIR DE LES 8 DE LA VESPRADA. Si algú no pot anar tan prompte, Esther es quedarà a la reunió i allí li podreu donar la música.
- Les falleres majors informen que esta setmana ensenyen la roba i pot anar qui vulga (i puga) a vore-la. Fanny l'ensenyarà en ca sa mare. El president infantil, Xavi, l'ensenyarà dimarts, dimecres i dijous i també esteu convidats a anar a vore-li-ho.
Crec que açò era el més important. Si algú vol afegir alguna cosa, ja sabeu... Fins prompte i que passeu un bon dia.
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.