dilluns, 3 de setembre del 2012

LA XÚQUER AL "CÍRCULO POLAR"

¡Hola de nou xuquerets (si és que encara queda algun xuquerer que llig el blog)! Només volia donar-vos la benvinguda al mes de setembre, amb tot el que ell comporta: festes del poble, fireta, mim, reunions falleres, la sega de l'arrós, que l'oratge refresque, el meu sant ¿?... i també volia contar-vos les aventures de la nostra bandera durant este mes estival.
Està clar que tot no es pot contar perquè sempre hem de deixar marge a la imaginació però sí que us puc dir que la nostra bandera no ha patit gens de fred durant el seu viatge perquè ha arribat ni més ni menys que al CÍRCULO POLAR ÁRTICO (sí, existix, jo també em pensava que era una cosa d'eixes que t'ensenyes de xicoteta en el cole però no és un lloc en realitat però resulta que sí, que existix en la realitat i que la Xúquer ha estat allí (almenys la seua representació plastificada). S'ho passà molt bé i va vore paisatges increïbles, va donar de menjar a un reno i passejà per boscos que no s'acabaven mai. També va anar a visitar al pare Noel i li demanà que a vore si estos nadals estem tots una miqueta millor del que estem en estos moments i, sobretot, salut, molta salut.
I ja està tot, que és el meu primer dia de faena i tinc els peus que no sé de qui són... clar, acostumats ja a anar descalços i lliures hui només fan que protestar (¿i que tenen que vore els peus per a escriure? doncs res, però si en fan mal, en fan mal). Un beset per a tots i fins prompte.
La bandera també anà a Brussel.les, a vore en persona com estava tot el tema dels polítics que decidixen el futur dels païssos i tot això però no tragué res de trellat. De tota manera, això us ho contaré en un altre moment.

6 comentaris:

Nelo ha dit...

Tu sí que estaries fresqueta.

uetxo ha dit...

i collo com mola ,per eixa part del mon els paisagets seran espectaculars , si el pare noel es porta be estos nadals anirem a vorelo

Nelo ha dit...

Home Uetxo, i amb un Nadal que vages no és prou? O vols fer botiffarra amb el de la barba? Dis-li que porte faena. I que està més prim, a vore si cola.

Rocio ha dit...

Qui fora bandera per anar amb Dulia, jajaja

La bandereta ha dit...

Ja ho crec. Bones destinacions i bona companyia.

MADUIXANA ha dit...

Que xulo Dulia, m'alegre molt que teu adjes passat de lo mes be, i que grasies a tu la nostra representat tambe a rulat molt. Volem vore fotos eh?? Uetxo que pare Noel porte faena, salut i moltes alegries i en una miqueta de sort a vore si enguany toca algo en la loteria de la nostra falla i podem fer un extra.... jajajaa

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.