dijous, 13 de setembre del 2012

COMENÇA EL FALLERIO!!

.
Bon dia bloggers,
.
Ja sabeu: s'acaba l'estiu, s'acaben les festes (sí, ja ho se, encara resta el MIM) i poc a poc anem deixant de banda el síndrome post-vacacional. Tornem de nou a la rutina, la qual cosa té la seva part dolenta i també la bona...
.
Perquè ho dic? Doncs perquè al mes de setembre, també, es reprén "l'activitat falleril". Efectivament xuquerets, demà ja hi ha reunió, la primera després del merescut descans estival. Dema viurem "la rentré" i aprofitarem per posar-nos al dia, tant en temes de falla com en tot allò referent a vacances i viatges relacionats amb amics i coneguts.No podeu faltar, ens veiem demà al nostre benvolgut cau.
.

3 comentaris:

dúlia ha dit...

Que bé, ja comencem la marxeta. Jo hui encara no aniré perquè, com molt bé has dit, hem d'aprofitar la cita anual del MIM però espere que s'ho passeu molt bé i que el reencontre siga molt emotiu (procureu no plorar i tot això). I aprofite per a dir que si hi ha algú interessat a participar en l'obra de teatre del casal que vaja pensant-s'ho (vos deixe una setmana de temps) i ja em direu alguna cosa, que vaig a començar ja a buscar obretes. Fins prompte.

MADUIXANA ha dit...

que bona eres Dulia ahi animant a la gent en tots els aspectes, bueno bueno no vull ni pensar lo que xarareu a la porta del cau amb la cerveseta i el cigarret, mil anecdotes de segur... m'alegre molt. Bueno i animo apunteuse al grup de sainet que la diversió esta garantizá

dúlia ha dit...

Ana ¿Això què vol dir que "xarrareu"? ¿Que tu no pots vindre a xarrar o què? Al divendres si et ve bé, cap al casal, que et convide a una sin i ens posem al dia.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.