dissabte, 15 de setembre del 2012

CANVI D'ESCENARI


¡Hola de nou blóguers! Hui deuria fer-vos un resum de la reunió d'ahir però com no aní doncs no ho puc fer. Aixina és que he decidit penjar l'article que tenia pendent de l'altra eixideta que va fer la bandera. Anàrem a Brussel.les (no sé si s'escriu aixina, perdoneu si no està bé) i ja que estàvem per allí aprofitàrem per a menjar bona cosa de gofres de xocolate i beure cervesa, que és el més típic d'allí. I férem una visita a l'ATOMIUM, que és eixa cosa que hi ha al fons de la foto i que representa l'estructura d'un àtom. Es pot visitar i a mi no em feia molta gràcia perquè hi havia prou cua però la bandera que volia entrar i que volia entrar aixina és que no em quedà altra que fer la cua i visitar les boletes per dins. La veritat és que va ser interessant perquè són molt més grans dels que sembla  i les vistes des de dalt són molt xules perquè cadascuna dóna a un lloc diferent i es veu quasi tota la ciutat des de les boles.
Una vegada ja contenta i fotografiada, tornàrem a pujar dalt del bus turístic (si som guiris, som guiris ¿què li anem a fer?) a torrar-nos de calor i a continuar visitant la ciutat.
Ens ho passàrem molt bé i quan ja estàvem en casa i estava doblant-la per alçar-la fins a la pròxima eixida, la bandera em mirava amb llastimeta i tot. Però ja li vaig dir jo que no patira, que faria tot el possible perquè no tardara molt a tornar a eixir de casa (ja, ja ho sé, puc arribar a tindre molta cara).


Un beset per a tots i que passeu un bon dia.

4 comentaris:

gatet ha dit...

Eres un crack explicante,ah! eixa bandereta també roda també,jejjejejej

Nelo ha dit...

Xe Dúlia, tu que ho has xafat tot. Quin és el país del xocolate? Bèlgica o Suïssa?

DÚLIA ha dit...

El del xocolate és Bèlgica (no són dades confirmades, et parle des del meu paladar) i Suïssa és el dels formatges. Un recaet per a tu.

Nelo ha dit...

Si t'arriben a llegir els francesos...
Que vaja bé.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.