dilluns, 18 de juny del 2012

ARRIBA SANT JOAN!!

Bon dia xuquerets!! Ja teniu l'equip "hawaià" a punt? Noooo? Aaaaaiiii sempre igual, tot a última hora, a presses i correres... No passa res, som la Xúquer, encara ens queda la resta de la setmana... jejeje. Be, com ja sabeu arriba l'estiu, i amb ell les "vacances xuquereres", però abans ens acomiadarem amb Sant Joan, com és tradició:
.


.
No t'ho perdes!!
.

1 comentari:

dúlia ha dit...

Que bé, novetats al blog. Jo he intentat escriure però m'ha eixit una cosa estranya i no m'he aclarit. Gràcies Vane pel recordatori. Segur que es queda una festa de categoria i donem la benvinguda a l'estiu com toca. Fins prompte i un beset per als xuquerers.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.