dissabte, 23 de juny del 2012

ÚLTIMA REUNIÓ (DE MOMENT)

¡Bon dia xuquerers! Ahir tingué lloc l'última reunió abans de les vacances estivals i bàsicament el que es digué foren les dates de tots els esdeveniment fallers per a tot el curs. Però com per a nosaltres tot allò que siga a més d'un mes vista (a vore si s'aclariu) és ciència ficció, doncs només diré les dates més properes que ens interessen de moment.
- Es digué el resultat del bàsquet femení: no hem passat a l'altra ronda.
- El futbet masculí serà la setmana que ve. Els horaris es diran la setmana que ve (no siga cosa que ens organitzem el dia si ho sabem abans).
- Dissabte, 23 de juny, celebrarem sant Joan en la falla. A partir de les 8 de la vesprada estaran allí alguns fallers mirant el futbol i sobre les 10 de la nit soparem, després farem el concurs de menjars amb algun producte tropical (ja que el tema d'enguany és Hawai), cremarem la foguera i a ballar fins a les 3 de la matinada.
- La pròxima reunió de la falla serà el dia 14 de setembre, després de la mare de déu.
- El mig any faller serà el dia 22 de setembre en el casal de la falla del Portal. Les falleres xuquereres que enguany rebran l'espiga d'or seran Angeles del Hierro i Marie Andreu Frutos. Enhorabona a les dos.
- La proclamació de les nostres falleres majors i president infantil serà el dia 29 de setembre. Enhorabona als tres.
Crec que de moment això és el que més ens interessa. Si alguna persona vol afegir alguna cosa, ja sabeu. I si no, ens veiem a la nit i a qui no vinga desitjar-li que passe un bon estiu i ens veiem d'ací poquet. Un beset per a tots i fins prompte.
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.