dijous, 9 de febrer del 2012

HUI ÉS EL DIA DE ......... MARIE

Com veieu el mes de febrer ve "carregadet" d'aniversaris. I avui la xuqueretaque compleix anys és Marie, a la que li desitgem un molt feliç dia en companyia dels seus. Per molts anys!!



MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!



* Felicitació de Rober

6 comentaris:

jacquie ha dit...

Cosina moltes felisitats i ke sigues molt felis al costat de esl teus homes de la casa BESOS

Gorgo ha dit...

Felicitas (encara que ja t'havia felicitat) i que pases un bon dia. Un beset

Martí ha dit...

Moltes felciitats Marie! Se que vas a estar molt ben cuidada per la teua guardia pretoriana dels teus tres xicons i espere que sigues molt felis en el teu aniversari i que cumplixques molts anys mes junt a tots nosaltres en la falla. MOLTES FELICITATS

dúlia ha dit...

Per fi puc escriure. Felicitats pel teu aniversari. Sembla que estigues en el caribe suecano. Et desitge que tingues molta "salut, dinero y amor". I un bon regal dels teus hòmens, clar.

Marie ha dit...

Gracies a tots per enrecordar-se,encara que ho he pasat en grip,menos mal que estic ben cuidada,gracies....

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICIDADES MARIE EN UNA MIQUETA DE RETRAS PERO NO PUC FALTAR A LA MEUA COSTUM I EN ESTE MOMENT AMB MOLT DE GUST PUES ES UN PLAER PODER FELICITARTE ELS MEUS MIJORS DESITJOS GUAPA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.