dimarts, 14 de febrer del 2012

PRIMERS GUARDONS


Bon dia xuquerets!!!!

Com bé sabeu tots, el divendres passat va tindre lloc l'entrega de premis per als Paly-backs del 2012, i la nostra falla va estar nominada per a arreplegar un d'ells, encara que ens en vinguérem cap a casa amb 2.

Enhorabona a tots els artistes grans i menuts que actuaren eixe dia, als muntadors del decorat que ens tornaren a recolçar muntat eixe espectacular decorat per a que la nostra mostra lluira millor, als encarregats de apartar les cortines, a l'encarregat de la llum, a Laura que no es pensà dues vegades ixir a presentar amb mi quan li ho vaig proposar i com no a tots els amics, familiars i resta de xuquerets que ens acopmpanyaren en eixa vesprada, perquè de tots vosaltres és el PRIMER PREMI A LA MOSTRA DE PLAY-BACKS 2012 que aconseguirem.


I com no, vull fer una menció especial, com bé indica el seu premi, a Elsa i Martí o Martí i Elsa, que tot i que per una mala comprensió de les bases de la mostra per part de les encarregades dels paly-backs (Elsa i jo), no pugueren optar al premi al MILLOR SOLISTA, però que el Jurat no va poder passar per alt tan gran actuació, i els recompensaren amb una MENCIÓ ESPECIAL AL MILLOR DUO, ENHORABONA PARELLA D'ARTISTES!!!!!!!!

Bé i amb açò em despedisc fins al proper premi, que esperem que no tarde molt a arribar.

5 comentaris:

Martí ha dit...

Felicitats a tots. Els meus desitjos d' agraiment i felicitació son per a tots,osiga com molt be diu Esther al segón pàrraf,per a tots els que feren posible tirar avant el play back,de cualsevol manera,es a dir desde es montadors al familiar que amb el seu alient ens animà eixe día. Pero sobre tot a Esther Elsa,i no sols per la menció especial,sino per els patiments que tingueren durant les semanes previes per a que la mostra es quedara be. De totes formes vull expresar el meu agraiment a Elsa per lo artistasa que es i dirli que meu passi molt be el día del play back i els dies d' assatjos.FELICITATS A TOTS,SOM XUQUERISIMS.

dúlia ha dit...

¡Ai Martí! Quina llàstima que la teua manera de passar-t'ho bé incloga nerviós i patiment perquè, ausades que estaves nervioset abans d'eixir a escena (ja, ja, ja). Em sume a la felicitació d'Esther i crec que el que demostra este premi és que el nostre valor està en la nostra unió. Un a un som bons però quan treballem en conjunt som els millors. Enhorabona i fins al dia 15 en el casal.

ROUS ha dit...

Enhorabona a tots els artistes ... sou els millors ....

laura ha dit...

La veritat es que la mostra es queda molt be no en canse de vore-la.Enhorabona a tots els que actuaren i tots els que col.laboraren i sols me queda dir que si la gent posara la mitat de l'esforç que es posa al cau, ens enduriem la mostra tots els anys cap a casa, pero en fi...no pasa res al any que be mes i millor no?

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES PER TOTS ELS QUE FAN POSIBLE LA MOSTRA COM MOLT BE DIU ESTHER I ENHORABONA A TOTS ELS ARTISTES, ARA MOLT D'ANIMO QUE PRONTE TENIM EN EL CASAL LES NOSTRES MOSTRES PARTICULARS, AIXINA QUE ANEU PREPARANSE TANT GRANS COM MENUTS..... XUQUERISIMSSSSSSSS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.