dijous, 2 de febrer del 2012

HUI ÉS EL DIA DE ......... JACQUIE


FELICITATS GUAPA!!!!!

9 comentaris:

Martí ha dit...

Moltisimes felicitats Jacki. Tinc el honor de ser el primer en felicitarte, adelantanme a historiques de la teua colla, jajajaja. Et desitge molta salut i que sigues molt feliç avui ( i tots els altres dies clar)i que la alegria i l' energía que caracteritza a la teua colla no la pergues. Espere que cumplixques molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres.

Gorgo ha dit...

Felicitatsssssssssssssss teta, que pases un bon dia i a la vesprada el portarem el regalet. Que cumplisques molts anys i amb ells molts dels teus somnis ( si poden ser tots millor). Un besot de tots nosaltres.

gatet ha dit...

Ei¡¡¡¡,tia jacki moltes felicitats en el día del teu aniversari i ja saps que de los 40"parriba"....per que tu en tens 2 mes que jo,no?....... i que en complisques mols mes.

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Jaquie. Espere que tingues moltíssima salut per a disfrutar de tot allò que la vida et vulga regalar. I l'humor que no falte.

RAFA BARBER ha dit...

MOLTES FELICITATS

Helena ha dit...

HOLA TIA SOC HELENA MOLTES FELIÇITATS ESPERE QUE ET DUGUEN MOLTES COSES ET VULLC MOLT FINS DEMA.

jacquie ha dit...

HOLAAAAA xuqueretsssss,Moltisimesgrasies a tots per anrecordarse de esta cuarentona jajaj pero en molt de gust besos per a tots.grasies Helenita per la teua feliitasio.

MADUIXANA ha dit...

MOLTESIMES FELICITATS GUAPA, JA EL VAIG FELICITAR AHIR PERO PER ESTE BLOG NO PUC DEIXAR DE FER-HO, JAJAJJA BUENO MOLS BESETS XUQUERISIMAAAAAA

laura ha dit...

Moltes felicitats Jackie i que no pergues eixe humor i eixa alegria que tens, besets guapa!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.