dilluns, 13 de juny del 2011

SOBRE LA REUNIÓ MONOSEXUAL

¡Hola, bon dia xuquerets! No sé si és molt encertat el títol de l'article però no tinc ganes de calfar-me el cap per ahí i és la primera paraula que m'ha vingut a la ment.
El divendres, sobre les 21'30 ens veiérem en el casal. L'ambient, immillorable, moltes dones amb ganes de passar-s'ho bé i amb la cerveseta per anar entrant en matèria. El casal feia goig: les taules parades en "U", amb mantelets moradets i ja el menjar i la beguda disposats damunt de la taula. Sobre les 10 ens posem a sopar i a escoltar les primeres rialles, anècdotes, "cotilleos" i demés historietes, que sempre hi ha alguna cosa que contar-nos. Dones de totes les edats, des dels 18 fins a l'infinit, totes unides al voltant de la taula, algunes falleres altres, no, peròtotes compartint festa.
Després de sopar, com sempre, començà la reunió. No puc contar-vos molts detalls més que res per discreció però al meu parer va ser una reunió en la qual si estaves atenta podies traure moltes coses de profit (i ja sabeu tots com d'atenta estic jo en les reunions...). Quan s'acabà la reunió pròpiament dita, l'organització de l'event ens va sorprendre amb una actuació ¿musical? que va fer les delícies de la gran majoria de les fèmines. Més rialles, música, balls, crits, alguna que altra vergonya i... s'acabà la festa.
Vull acabar l'escrit felicitant i donant l'enhorabona a les organitzadores de la festa perquè sabem que darrere hi ha molta faena feta i es quedà de categoria. Totes contentes i la veritat que fóreu molt servicials (amb el café, les taules parades, les copetes...) i no vull dir noms perquè segur que me'n deixe alguna i em sabria molt greu. Però felicitacions perquè la faena us va lluir molt. Valeu un potosí com a organitzadores de festes. Gràcies i fins al divendres.

8 comentaris:

Esther ha dit...

Un 10 per a elles!!!!! La veritat és que va estar molt divertit i interessant........jajajaja!!!!!!!

jacquie ha dit...

jo desde asi tambe vuic felisitar a les organizadores, ke emberitat estageren molt atentes en sebirmos molt ve, i la festa es keda espectacular.

SONI ha dit...

Apesar de semblar repetitiva, jo també crec que és obligat felicitar a les encarregades d'organitzar la festa del taper, es mereixen un 10, matrícula d'honor.
Una altra cosa és que les assistents s'enteranran d'algo, totes cridant, risa per aquí, risa per alla ......ja, ja, ja
El travesti també va ser una sorpresa divertida.
I per finalitzar, la festa Remenber del MOLI va ser espectacular.
En resum, una nit 10. Gràcies.

dúlia ha dit...

Soni, estàs desconeguda. 9 línies seguides has escrit. Enhorabona (i ja era hora). A vore si ara ja no pares.

Jasmina ha dit...

Hola!!!! Moltes gracies per la part que hem toca, m'alegre moltissim que vos haja agradat,l'any que be intentarem fer tambe alguna coseta divertida. I gracies a totes vosaltres per a ver vengut.

MADUIXANA ha dit...

UF BUENO A MI EN QUEDA VEN POQUET DE DIR, NO MES LO QUE TOTES EM DIT I EM COICIDIT, PER TANT ES PERQUE ES VERITAT QUE A TOTES EN VA AGRADAR MOLTISSIM TOT, L'ORGANITZACIO VA SER ESPECTACULAR..... I ELS POQUETS FALLOS QUE POGEREN TINDRE NI ES NOTAREN, PUES LA GENT ESTABA TAN AGUST QUE VOLIA MES I MES.... GRASIES A TOTES PER FERMOS PASAR EIXA ESTONETA TANT DIVERTIDA... GRASIES

Trini ha dit...

Xiquetes gracies tambe a totes vosatros per estar alli i fer que ens ho pasarem totes tant be.GRACIES

MARIE ha dit...

Xiques moltes felicitat per el bon rato que en pasat el divendres, les organisadores un 10,gracies per l`atencio que recibirem totes les dones.Vos tinc que confesar que el disapte, tota la cara me feia mal de lo que me vax riure,tant en la reunion extra com en el espectacle de despres. Maria- Jose desde asi vuic felicitarte per la que montare. I per les xiques de la maleta moraeta, bravo per la paciencia de aguantar a 85 dones. ya que fer mes reunion de femines.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.