diumenge, 26 de juny del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... ERIC, MARIA I RAFA





MOLTÍSSIMES FELICITATS ALS 3!!!!!!!

13 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Hola Eric! Felicitacions pel teu aniversari i els meus millors desitjos per a eixe futur sorprenent que tens per endavant. Disfruta i passa-t'ho molt bé, celebrant amb els amics i la família.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS ERIC, T'HAS FET UN HOME I EN ESTA FALLA T'HAN VIST CREIXER ERES SIMPATIC, ACTIU I FALLER COM EL QUE MES.... MOLTES FELICITATS GUAPISSIM

TAMBE VULL APROFITAR PER A FELICITAR TAMBE A MARIA IBORRA I RAFALE BALBASTRE QUE HUI TAMBE ES EL SEU ANIVERSARI... UN DIA COMPLET PER A ESTOS XUQUERETSSSSS FELICIDADESSSSSSSSSSSS

gatet ha dit...

Moltes felicitats de part del papa i de la mamita i com no del teu germá.......i com no a Maria i Rafa que sempre estaran juns en els aniversaris

Familia Furió-Mas ha dit...

Moltes felicitats Eric per el teu aniversari. La tía Sonia, Helena, Àngela i jo el desitgem el millor per a tu. Esperem que seguixques cumplint molts anys en la falla junt a nosaltres, al igual qu' esperem que no baixes la guardia i que seguixques en la mateixa línea la teua trayectoria en el kungfu. He de confesar que m' has sorpres molt i gratament en estos últims anys, ja que has demostrat capacitat d' esfors,constancia, sacrifici, disciplina i afán de superació i els resultats estan a la vista. Estem orgullosos de tu. Moltes felicitats

Familia Furió-Mas ha dit...

Felicitats tambe a María i a Rafa (que no se quin Rafa es)

dúlia ha dit...

¡Home! No sabia que el meu cosí també feia anys hui. Moltes felicitats Rafa, faller dels de tot l'any i que fa molt de paper en la barra i en tot el que se li demane. Que sigues molt feliç i que ho celebres amb la família i eixa colla tan xula d'amics que tens.
Martí, Rafa és Rafa, el barber... l'amic de Julio (i company de truc), per aclarir-t'ho.

Esther ha dit...

PUES JA TENEN TOTS LA SEUA FELICITACIÓ AL BLOG...... FELICITATS ALS 3!!!!!

Familia Furió-Mas ha dit...

Homeeeeee, Rafa el barber. Moltes felicitats a eixe superfaller, a eixe faller motor perkins de dos temps que pariex que va lento pero arriba a tot. Eres el Mazinho de la falla. La gran esperansa blanca. L' orgull de la tribu del truc. El Sant Copo de la casalla. El totem purificador del foc. Xe, ja hia prou. Rafa eres un crack i moltes felicitats.
María tambe per a tu moltes felicitats, i espere que seguixques l' estela fallera que van deixant per la bóveda celeste els teus progenitors. Moltes felicitats i que cumpliu tots molts anys mes en ela falla.

jacquie ha dit...

Bueno bueno,cuantes felisitasions per aui, no se per aon ascomensar. Ve ascomensare per el mes xicotet, moltes felisitats aun xuqueret ke sa integrat mollllt ve en esta falla pues ja es com de la familia me referisc a tu Rafa,ke complisces mols mes i ke sigues molt felis.Seguirem en la xukereta Maria, ke per a mi es com una nebodeta, pues ja es tota una doneta,tambe te desixe moltes felisitat en este aniversari i as pere ke te axen regalat moltes cosetes i per finalizar una felisitasio molt espesial al meu nevot Ericn ke ja es tot un home de cor molt gran i molt sensible, felisitats de tota la familia MUÑOZ i MAS i un abras molt gran per a totsx. BESOS.

dúlia ha dit...

Se m'oblidà felicitar a Maria, una fallera també de les de tota la vida (la xiqueta no ho furta, que ho hereta) i que si pot, també ajuda a la falla sense pensar-s'ho (parle pel futbet i pel bàsquet, que és el que jo sé). Moltes felicitats Maria i disfruta de la teua nova edat.

MADUIXANA ha dit...

OSTRAS QUIN ARTICLE MES XULO, SOU UNES ARTISTES... GRASIES GUAPES

Mayte ha dit...

BONA NIVERSARIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Rafel ha dit...

Moltes felicitats als tres,a conplirne molts mes

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.