dijous, 28 de gener del 2010

Es una realitat........


Per fi, aplegat el dia,no se com,pero ha aplegat,despres de tans mesos de espera itanta lluita en uns i altres ,d´oratges incontrolats i demes....., JA podem dir

QUE EL CARRER LA VERONICA ESTA ASFALTAT

Si com ho sentiu,suecans ,veins,fallers,xuqueretssssss,creuia que aso no seria mai veritat, i hui un dia solejat , amb fred,dia 28 de gener,estan asfaltant el carrer.

Açi vos deixe una mostra.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot arrriba, maite, a segut llarg pero ja s'acaba.

Carla Moralita ha dit...

Ay soc Carla que no se que ha passat.

morales ha dit...

maite, agarra el cartel de plan E que hi ha en el solar clavat antes de que el lleven i el traurem per a la cavalgatai ja de pas l'indultem!!!!

MADUIXANA ha dit...

ES QUE DESDE LUEGO NO LA PENSEU QUE NO LA FEU,JAJAJA, EH! JAVI, BUENO NO MES VULL DONAR-VOS L´ENHORABONA QUE PER FI TENIU UN CARRER COM CAL.... JA ERA HORA.

fanny ha dit...

che che che pero mira quin carrer mes artiste sa queda,sa quedat masa glamuros pa poder fer la critika,no pareix que sigua ixe carrer que mols de vosaltres eu es perat molt de temps.maite tu estas segura de que es el teu carrer i no es un sonmi?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.