diumenge, 24 de gener del 2010

EN LA REUNIÓ DEL DIVENDRES

¡Hola! En la reunió del divendres David ens va llegir totes les dates on hi havia alguna celebració, però com encara que ara les diga totes, d'ací un rato ja ni ens n'enrecordem, doncs us dic la primera, i aixina millor per a tots.
La nostra primera festa serà EL DIA 6 DE FEBRER, que celebrarem els nostres FALLERS D'HONOR. La idea és que qui vulga vindre podrà apuntar-se, i pagar, al divendres que ve. Pagarem 10€ i tindrem un soparet d'entrepà, pizza, panaeta... (individual, no ho posarem al mig) el dolcet i la beguda. Després, per al ball, a la barra.
Crec que el més important va ser això però si algú vol afegir alguna cosa, ja sabeu com fer-ho. I si algú vol portar algun faller d'honor, també sabeu com fer-ho.
Que passeu una bona setmana. Ens veiem.

4 comentaris:

Martí ha dit...

Ja tinc ganes de que arribe la fetxa i celebrar amb mesura la nit dels fallers d' honor amb tots al casal. Ah, el Uetxo i el Mutxaxto tenen un romans ocult, pero no digau res i que d' asi no eixca.

dúlia ha dit...

Este comentari no té res a vore amb els fallers d'honor. Només vull dir que acabe de vore les fotos dels playbacks i qui haja fet el muntatge de les cares dins de les espardenyes, que és una passada i s'ha quedat xulíssim. Només això. Ja parlem. Salutacions Martí.

uetxo ha dit...

es veritat no puc negaro tinc un romans en angelina jolie per aixo els rumors de separacio de angelina ! que e fet¡ , per cert el mutxaxto en pense que el te en el brat pett

Carla Moralita ha dit...

xe, pero açi de que parleu?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.