dimarts, 18 de desembre del 2007

SAPS QUI SOC ?????


17 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tots!! laura, andres i la xicoteta m´imagine que Elsa, clar!!!!! Que li heu escarbat tots el caixons a la susi, o que????

Mayte ha dit...

Eva quue talla rotllos que eres, i al mateix temps que SABUDA,eh.... aço es fa per a que la gent investigue carawapa,no es diu a la primera de cambit,caramba...

Per cert el dec 10 euros de la loteria,quant tels done?? el divendres no crec que aneu a la reunio, no?? teniu sopar de empresa totes,veritat??

Mayte ha dit...

Avorem quant el toque a tu, que pasa???jjejejejejeje

Anònim ha dit...

jajaja q monos¡¡colli q apresa passen els anys¡¡esta prou clar q son els 3 germans quan eren menudets q gracia,q careta de no haver trancat mai un plat¡

Anònim ha dit...

ei tia, que jo tambe puc participar en el saps qui soc, no???? jo tambe he tingut que investigar hasta descubriro,je,je,je no te penses que ho he dit a la priemra de canvi que tu dius, ademes es que esta l´has ficat un poquet facil, eh???

Anònim ha dit...

Tranquila que no t´enviare a la guardia civil... si vols els dixes en casa mamare i sino ja mels donaras no te precupes.
jo no podtré anar tinc soparet,crec que si que tenim totes.

Anònim ha dit...

este ultim mensage es per a tu mayte, que no he dit res,je,je, je

morales ha dit...

COOLO ESTE ES SUPER FACIL, SONS ELS TRES GERMANS FORUM.

Esther ha dit...

Jo tb sabia que eren els tres germanets Esteve i Lorente, molt fàcil May. La pròxima hem d´aconseguir una foto d´algú com la del primer saps qui soc, val??? Aixina mola més.

Anònim ha dit...

olaaa!!ke wapo i wapes stan els 3 germanets esteve lorente,ai la elsa ke plorona estava en la foto,seria perke ella tame voldria dur el moño de fallera pero moniketa tenies ke conprendreu en cara no tenies casi moñet jeje.molt xula la foto.adewww!!

rocio ha dit...

jajaja Blai que gracios, que pelicula t'has montat tu sols, aixo es imaginació.

I Kike i Estela?

elsa ha dit...

molem poc els tres,que moniquets que estem.La meua germana casi no pot en mi,estava hermoseta...ma mare diu que era xicoteta pero no se que pensar...

Anònim ha dit...

Els meus cosinettss!

Q rewapoosss maree.

=)

Anònim ha dit...

kike i Estela ja no fan molt de cas a lordenaor! A principi com els xiquets xo ara..

joo ,, ja stic x asi k ara ja tinc temps

ja no vaig al insti asta el dia 7 jaj

besoooss!!!

rocio ha dit...

i collo Martirio, quasi tres setmanes de vacanses, mal xollo ser estudiant.
Bo, pues dona records als dos benisants del cudol ( Kike i Estela)¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Has vist Rocio?? Això es vida i lo demes tonteries, ara ,jo no recorde tirarme ixa vida quant nosaltres erem estudiants, o serà, que ja no menrrecorde, no ho se. Donalos records tambe de la meua part marteta!!!

Anònim ha dit...

Yeee esta era facileta eh!!! el meu germa estava fart en la foto no heu vist la cara que posa con si la cosa no fora amb ell, jejejeje que risa!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.