dilluns, 3 de desembre del 2007

1ª TRACA


Hem tirat la primera traca fallera , este dissabte hem fet la nostra presentacio i sabent que pareix un poc estrany per ser abans dels nadals nostra falla va tindre una bona representacio , van eixir un numero important de gent , gent de la bona i amb ganes de festa. No va ser una nit massa freda i aixo va fer que fins i tot hi haguera bona representacio infantil per el passsacarrer.

Tinguerem xarangueta de la zona , fins i tot amb megafon que algun que altre faller va a gafar per a dedicar-nos alguna que altra cançoneta ,veritat Rafel????


La volta va ser curta , la presentacio tenia que començar promte , despres tenim ball al cau i com tots sabeu tenim obligacio de tancar el ball a les 3 del mati o quant vingua la policia , els que vetlen per la nit , que tenim que fer???

Ales hores hi ha que aprofitar la situacio , aquest any tenia un decorat novedos i modern , açi vos deixe una foto... tambe recordar que en aques
t acte hi havia varies recompenses per diferents fallers:

Bunyol d´or_
ELSA ESTEVE LORENTE

Bunyol de diameants amb fulles de llorerL_ELISA CELDA LUCAS

Bunyol de diamants amb fulles de llorer_ FAUSTI VAZQUEZ GARCIA

i tambe fins i tot a VICENT MAS CATALA, "el pintor ", s´ens va emportar un bunyol pèr la seua vida dedica a la falla , enhorabona a tots ells...

El ball comença cap a les 24.30 h. , feia una mica de fred , estos caus que son de la llanda... , en fi hi ha que buscar remei , jejejejeje

Ens va posar bandejes per les taules per a que peguarem un moset...Tinguerem gent d´altres falles , com no... hi ha ganes de falla , eh...

Fins i tot nostra falla veina , l´Avinguda d´Espanya eren un numero important de gent i estagueren fins i tot abans de que s´acabara , nostres amics de barbans , la gent tenia la gola seca o fred al cos??

En fi , la Xuquer ja ha començat amb el conter enrere , ja tenim un acte passat i apreparant-se per al que te que vindre...Enhorabona a nostres Falleres Majors i Presidents.

VIXQUEN LES FALLES!!!!


VIXCA LA XUQUER!!!!16 comentaris:

rocio ha dit...

Primer que res Felicitar a nostres Falleres Majors Laura i Ana Adelina per el seu regnat, estaven guapisimes¡¡¡

Tambè hi ha que donar l'Enhorabona als fallers que han estat treballant per a que l'ecenari de aquest dia fora diferent ara que ho he vist a la foto, mola molt¡¡¡

Agraïr a les presentadores i a la gent que estava per darrere l'ecenari la seua feina, que pareix que no, però hi ha molta.

I per últim a tots els agermanats d'altres comissions com les falles del Portal, 18 de Julio, Avenida d'Espanya, Sales... que vingueren acompanyar-nos en aquest acte.

PD: Principalment a la Mayte per ser nostra principal reportera.
Envieu-mos fotos per poder-les publicar.

Mayte ha dit...

Rocio esteic en ello,pero va ha ser que hui no crec que puga,sino dema te les enviare al teu correu i les poses a la web,ok???
Per cert dema posarem alguns dels videos que no tenen desperdici,jejejejej

rocio ha dit...

Ok Mayte¡¡¡

Amic fep ha dit...

Enhorabona a les ,ja, Falleres Majors de la Falla Xuqer, Laura i Ana Adelina.

Espere que tots eixos grans fallers hajen fet que aquest dia fora inolvidable per vosaltre, sino, tenen temps per poder-ho fer...

Enhorabona a Elsa i als galardonats en les insognies d'or en fulles de llorer i brillants, ja sabeu, el maxim galardo de la Junta Central Fallera.

En el tema del decorat, me vaig endur una sorpresa, i molt grata, per vore en quina senzilles es pot fer un gran decorat. M'haveu sorpres en eixe tema, i els que me coneixen saben que aixo es prou dificil. Tambe m'agrada molt l'opertura de les cortines, i al fons eixes falleres de la vostra comissio.

En fi, un gran dia, per a una gran falla. Enhorabona a tots els xuquerets!!!

Mayte ha dit...

a mi tambe m´agradat molt pero ara ens falta que el artista ens dedique algunes paraules,no???
vosaltres que digueu,que menos que ens digua alguna coseta,va Romeu,tirat al rotllo....

SPIELBERG ha dit...

Simplement volia donar l'enhorabona a les falleres majors, i disculpar-me davant de tots el amics que tinc en esta comissió per no poder anar a vore-vos. Estava en la presentació de la Fallera Major d'Oliva i després vaig tindre una despedida.

Vos dec una visita en falles.

rojuel ha dit...

Moltes felicitats a les nostres, ara sí, Falleres Majors. Les dos estaven molt guapes. L'escenari, com ja heu dit, innovador i original, enhorabona Romeu!!

Visquen les falles!!
Visca la Xuquer!!

Mayte ha dit...

Ah, i el senyor Rafel estrenaba "xaleco" per si algu no ho sabia,que si no el pose rebenta,jejejejejeje

Anònim ha dit...

Spielberg eixina quedem¡¡¡ com es va quedar la presentació d'Oliva?

Yasmina, fica el comentari en el requadre i baix on fica "Alias" marca per a que ixca el punt vert i fiques el teu nom i per ultim publicar comentario

SPIELBERG ha dit...

Se m'oblidava felicitar a Faustino i a la dona per tant gran distinció (a Elsa ja li ho he dit varies vegades).

La presentració d'Oliva va ser diferent, estic fent un article, quan l'acabe ja el penjaré al bloc de la Cervantes.

Anònim ha dit...

ola a tots!!! este disapte pasat a sigut molt bo i me dona llastima perke ya a pasat la presentacio i hasta la proxima encara keda molt.
Este disapte li deuriem de donar grasies al veinat perke es van portar be mos dixaren casi asta les 4 , no mos pogem keixar.
adewwww...

Anònim ha dit...

Hola, en primer lloc felicitar a les falleres majors Laura i Ana, també al meu nebot Oscar i al Pelaio.
Les presentadores Pilar i Elsa ho feren molt bé.
Respecte al decorat donar-li la enhorabona a Romeu per la idea innovadora i atrevida i també als fallers que han ajudat a montar-lo.
M'agradà molt la música, els balladors i balladores, em vaig emocionar. Informar-vos que el grup s'anomena "Grup de dances de Sueca Almogavers".

San-vala ha dit...

Donar l'enhorabona a les Falleres Majors per la seua presentació davant de tota la seua comisió...

La veritat es que m'havera agradat anar però per problemes que no venen al cas no ho vaig poder...

Vosaltres com es diu heu obert la veda de les presentacions i uns pardalets de la meua falla m'han dit que va estar molt i que es tratareu com a casa, vos done les gràcies per cuidar tan be als meus...

rocio ha dit...

Hola Carmen¡¡
Confirma'm si Romeu ha rebut el correu que li vaix enviar jo.

Anònim ha dit...

Rocio primer que res dir-te que lo de les fotos de la presentacio esta en marxa en pocs dies el donare un disk, vale!!!
Despres dir que va ser un dels millors dies de la meua vida, va ser molt emocionant (i molts nervis...masa!), vaig tindre moltes sorpreses eixa nit començant per el decorat i els ballaors, molt guay!
Despres les presentadores ho feren perfecte son unes maquines, encara que la meua germana en va fer plorar es de por!!! i que mes dir agrair a tots el xuquerets perque treballaren de valent per a que tot estaguera a punt, lo dit un dia per a recordar, gracies a tots per fer realitat un dels meus sonmis ( i al meu cubitet ).

Mayte ha dit...

Laura que no t´has vist de xicoteta al altre article,pues estem tots a la guarde...jejejeje
Crec que no t´auras conegut,veritat?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.