dimecres, 5 de setembre del 2007

LA TORNADA


Bon dia a tots, amics bloguers!! Com ja sabeu, agost ha arribat a la fi i amb ell han acabat les tan esperades vacances estivals. Jo les he disfrutat moltíssim, i espere que siga també el vostre cas. S’han acabat les paelletes i torraetes, les jornades a la mar i la piscina, les cervessetes i tapetes, etc, en fi que s’ha acabat la bona vida. Ara toca de nou matinejar i treballar, treballar i treballar més encara per a posar-te al dia després de casi un mes d’absència, intentant vèncer el síndrome post-vacacional. És hora de tornar a la rutina, tant a l’hora de currar, com a la nostra benvolguda falla. Queda poc més d’una setmana per a que s’inaugure la temporada de tardor al nostre cau; el proper dia 14 comencem de nou les reunions, molt esperades per alguns, oi que si, Rafa? A més a més d’ací no res tindrem la proclamació de nostra Fallera Major, amb la festeta que això comporta, i en un més escàs tindrà lloc la festa d’Agermanament Faller. Mentre arriba tot açò disfrutarem de les superfestes del poble de Sueca.
* article de la Rojuel

15 comentaris:

rocio ha dit...

Jo ja me possat al dia en el curro, vos porte casi dos setmanes de ventatja,jajaja
Ja han dit el dia de la proclamacio?, supose que sera en poc de temps, ja que la presentacio es en desembre, maremeua¡¡¡¡ quanta cossa
Roja quin dia es la boda de la teu germana?

Anònim ha dit...

Holaaaa!!! Pues si roja, ara ja s´acabat la bona vida, pero comença altra etapa com be dius.Aixina que hem de desifrutarla amb la mateixa intensitat!!!
Rocio al final no anirem a sopar a la fi de la fam el dissabte, segurament venen le meues ties i farem soparet de famili.
ja li he comentat a la jefa lo del patrocini de agermanats, vol saber com sta el tema de ficar el logo en les camisetes, perque ho ha llegit en el blog d´agermats que hi ha ixa posibilitat. Quin preu te, quants logos se pensa ficar, a on se ficaran, etc.. 1 poc d´informacio d´ixe tipo. Aixina el divendres que ha quedat en els 3 socios restants es ho comenta tot.

Anònim ha dit...

Ah, Rocio la proclamacio hasta l´altre día que parli en Laura no estava massa clar quin dia ferla,comenta de ferla el 17 de novembre o per ahi ixes feches.

Anònim ha dit...

Hola altra vegada, Rocio mira el correu de hotmail

rocio ha dit...

eva mira el correu¡¡

rojuel ha dit...

Ei coooolllooooo Rocio!!! Ja te val, menuda foto m'has ficat!! Jajajaja

No se quin dia és la proclamació, però no crec que falte massa temps, com tu dius la presentació és a principis de desembre

La meva germana es casa el dia 24 de novembre, però tenim varies festetes abans, no?

rocio ha dit...

Rojuel es de les millors que tinc, jajaja

si que tenim antes mes cosses, pero tinc altra boda i volia saber si coincidien, pero no

Anònim ha dit...

ola a totss!! lamentablement ami ya me sacaven les vacasions al dilluns a la rutina,pero no pasa res perke les reunions ya les tenim ai.Ya va tot en un monto ke si agermanat, ke si proclamacio en novembre, ke si presentacio el 1 de desembre ai mare ke nomes de pensaro.. jeje adeww!!
wi tot el mon a vore M-clan

Anònim ha dit...

Jajjaajjajaja Rojueeellll estas toal en la foto jajajajjaj

Mayte ha dit...

jajajajajajajajajajajajajajjaajjaajajajajjaajjajajajajajajajajajajajajajajajajajajjajaja, AY ROJUEL

Mayte ha dit...

Despues Rojuel diguem que no tenim façeta de cantadors ,ehhhhhhh

Be almenys ho intentem,de fet t´han agafat en un moment "olbrans",estas de categoria,jejejejej

Mayte ha dit...

Forner,com estas ? ja fa temps que no sabem res de tu????
Com el va la vida pendo???

rocio ha dit...

Ay Mayte, com es nota quant estas currant, jajaja

Forner la Mayte te raó¡¡¡ estas desaparegut.

Blai i Gemma aprofiteu que ja queda poc

Anònim ha dit...

Hola amigues i amics!!! la proclamacio sera el mes segur el dia 10 de novembre, per a que no caiga en dies de bodes i coses aixina..jejejeje, el que no tinc clar es el puesto, estic en ello, lo mes segur que siga en el casal (con tota la vida), be ja anire informanvos que no vullc que falteu ningu..ehhh!

rocio ha dit...

Laura, vale¡ Quant ho tingues clal tu o la Elsa feu un article diguent-ho, lloc, dia, hora....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.