divendres, 14 de setembre del 2007

Hui comença la venta de tikets

Xuquerets la metxa de la traca d'agermanats esta encesa, hui ens queda menys d'un mes per a fer realitat el treball d'uns quants fallers, que setmana rere setmana han estat somiant en una festa que ja es realitat.Per a mi ha segut un orgull preparar aquesta festa amb altres xuquerets com, La Roja, Gemma, Elsa i Juan i amb tots els agermanats de les altres comissions, però tot l’event no haguera segut possible sense les empreses col·laboradores i sense els fallers.
Hi ha que agraïr a tots els que han participat econòmicament amb el cartell publicitari d’Agermanats que a la pròxima setmana estarà penjada als seus establiments, el mateix sentiment mostrem a les empreses que amb altres fets com camisetes, càtering, barres, pancartes per al dia de la festa...estan participant amb nosaltres. I per últim (per que crec que no me deixe a ningú) l'Ajuntament i la junta Local Fallera.
Arribat aquest punt, el que ens falta es apuntar a tots el fallers que van acudir a la 1ª Festa d'Agermanament Faller.Si entreu en la pagina d’Agermanats voreu el programa festiu per a eixe dia (punjant al banner amb el logotip d’Agermanats "1 FALLA, 1000 PERSONES")A partir d'esta nit al cau ( a la reunió) es podran replegar els tikets per a la festa i sopar, i també tindrem unes samarretes de mostra per a que pugueu triar la talla . L'empresa que ens du el càtering vol una estimació dels entrepans que ens te que preparar. Tindreu que triar entre entrepans de tollina, pernil o vegetal.
El preu del tiket per la festa, sopar i samarreta es de 15€ per persona. El últim dia per poder apuntar-se es el 28 de Setembre. Abonant els 15€ es la única manera d'apuntar-se, el llistat que es va fer abans de l'estiu era per fer una estimació de la gent que volia participar.I per acabar voldria remarcar que tot el benefici que es traga d'aquest festa va donat a l'asil dels ancians.
CORREGAU LA VEU ¡¡¡¡¡

9 comentaris:

Mayte ha dit...

Colli Rocio,t´has lluit,t´ha eixit tot de carrereta,eh.....Val,esta nit ho ortes hi ho vegem,estic intriga,jejejejej

rocio ha dit...

Ok Mayte, pero tu crec que tens el concert de Heroes del Silecio, no?

morales ha dit...

Ok Rocio, pues hi haura que anar al cau per arreplegar el tiquets.

Anònim ha dit...

Ens veguem esta nit

Anònim ha dit...

Ens veguem esta nit

Anònim ha dit...

Ei Rocio, entonces esta nit part de la Reunió el tocará fer-la a tú no? Perque t´has lluit en l´explicació. t´ha quedt de lujo.
A la nit ens vegem...

Gemmeta ha dit...

Buenas a tots!!!!!

Ei tinc el temps justet, jejejej,
Rocio molt bona explicació. Jo aquesta setmana ho tinc molt mal per el tema del mim, però a partir de la setmana que be conteu en mi per a tot el que faça falta, la feina m'apreta, jejeje.

Rocio tinc 115 mails, i no tinc temps per llegir-los tots, necessite un resum de tot el que tenim a data hui, perfa......jeje

Bo, aquesta nit no passaré per el cau, així que XIQUETS ANEU APUNTANT-SE QUE AIXÒ JA ESTA!!!!

elsa ha dit...

Hola a tots!!!Esta nit ens veiem al casal,que ganes...Rocio que aso ja esta ahi que guayyy!

rocio ha dit...

Gemma al dilluns tue explique que hui esta mal, ja xarrem

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.