dimarts, 14 d’agost del 2007

Per fi ........


Ja ha aplegat el gran dia,un dia en que tots esperem amb ansia, per mi ja ha arribat l´hora, l´hora d´anar-me´n de vacances,unes vacances somniades desde feia un temps i pareixia que no aplegaren,pero no, ja estan açi,hui a les 15h.,tindre una quincena de vacances per a descansar a la platja,per a dormir el suficient,per a gaudir de les cosses que te l´estiu,per anar als xiringuitos sense hora de torna o inclus acudir a on faça falta, jajajaja...

Si acudir a tots els actes que tinc previstos pot ser que torne mes cansa,pero si val la pena no hi ha que queixar-se..... vos tindre informats en tot moment.

A la gent que ja les ha tingut nomes hem queda desitjar-los anim que ja queda menys per a falles i menys tambe per les vacances de l´any que be, i per a qui no les ha tingut encara tambe donar anims que tot aplega.


Be,hem despedix de vosaltres i nomes hem queda per dir que;
PER FI " ESTIC DE VACANCES"

9 comentaris:

Mayte ha dit...

Yujuuuuuuu, ja men vaig,i de la foto no hem diguau res,no tenia res millor que posar,jajajaja
el millor el Rafa que fa cara de pocs amics pero no te el per qeu ell ja esta de vacances......
adeuuuuuuuuuuuuu

Anònim ha dit...

¿Heu llegit este article? Apareix al llibret de la Falla Cervantes 2007. ¡Això és una colaboració!

ALS QUE CRITIQUEN LES FALLES
J. V. Yago

Pel que fa a les falles, hi ha en la societat dues concepcions diametralment oposades; dues actituds tan radicalment distintes com són l’adhesió incondicional i l’aversió irreductible. Uns veuen —i viuen— la falla com la quinta essència d’allò valencià, mentre que altres la consideren poc més que un brollador d’estrèpit i vulgaritat. Es tracta d’una confrontació quasi tan tradicional com la festa, i que suscita reflexions força interessants. Respecte del soroll, per exemple. La majoria dels que consideren les falles només com una forma insolent i anàrquica d’enrenou no han tingut en compte la seua evolució; les jutgen a partir d’un clixé rígid: les prejutgen, i el prejudici armonitza molt malament amb el dinamisme i el canvi. Perquè avui la falla no es queda en foc i traca, en fum i rebombori circunscrits als límits escassos d’una setmana; la festa, igual que ha fet el turisme de sol i platja, s’ha «desestacionalitzat», de manera que les comissions irradien, a més d’allò purament lúdic, un munt d’activitats escampades al llarg de l’any.
L’errada més greu que cometen els denostadors de l’ambient faller consisteix a no voler contemplar-lo sinó des de fora, a pretendre’s impermeables a la música, la pólvora i la llum, a negar la festa més enllà de les comissions. Però les falles no solament són els fallers que figuren als llibrets: les falles no s’entendrien sense l’expectació popular; són una festa incitadora, col•lectivitzant i socialment integradora; són l’últim refugi de la virtut veïnal i agermanant de les festes de poble. Les falles han esdevingut, al capdavall, les conservadores del «carrer» entés com a espai de convivència.
Si es pot dir —al•ludint a certes vel•leïtats sòcio-polítiques— que un club de futbol és alguna cosa més que un club, ¿per què no s’ha de poder dir que una falla és més que una falla? De fet —i amb açò abordem les acusacions de vulgaritat—, actualment ho són. Avui les nostres falles deixen «rastre»: en forma de llibrets cada vegada més acurats, de concursos literaris, de llibres commemoratius, d’una revista mensual que fa visible la incesant activitat fallera de tot l’any, d’edició i representació de sainets… El sainet és al teatre el que la sarsuela és a l’òpera: un «género chico» que, per això mateix, resulta menys elitista i més apropiat per a la divulgació.
Les falles de Sueca viuen un moment únic, ple d’iniciatives i de projectes. Segreguen producte cultural, valor afegit a l’explosió de mediterraneïtat que són.
Per molts anys.

Anònim ha dit...

el anonim este esta repetinse mes que el aioli,no vos pareix i damunt no posa la seva identitat.
Pues pa anonim el meu

Anònim ha dit...

¡Visca l'anònim!

Anònim ha dit...

olaaaa!!! ya estan tots de vacacions jeje.aprofiteu ke cuant se donareu conter ya sauran acavat.
yo ara estik en girona ya tink ganes danar paka casa ke nia ke fer el soparet de falla bueno adeww ke aso del internet vaper tems i sacava.

Anònim ha dit...

Per si no s'heu enterat, la Maite esta de vacances jajajajajja, i collooooo maite el Rafa ha vist el article? tu ixes be , pero mal atentat li has fet en ixa foto jajajajajajajaj

Mayte ha dit...

No era la meua intencio fer-li un atentat pero com sempre diu que no ix mai a les fotos ,no el posem mai al blog,i sempre renega el Sr. Ponsonya,pues va i mira el que te,ell es va posar he posicio,jajajaja

rocio ha dit...

Que passes bones vacances. Se de bona ma que les començares de luxe, ah?????

Mayte ha dit...

lA veritat que si Rocio,com ho saps sera per que estaben juntetes,jejejejejje
Intentare fer el que puga,ja saps que jo faig el que es presente,sense pensar mal,ehhhhh
Esta vespra eltoque i el dissabte ens anem d´aventura,siiiiiiii

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.