dimecres, 29 d’agost del 2007

MES PROP DE LA FESTA

Aquest es un dels videos que he pogut penjar, espere que vos agrade.

Que paseu tots un bon cap de setmana, si aneu a les paelles cudadin i agareu la camera, ja sabeu per redactar algun article.

21 comentaris:

morales ha dit...

Jo si que aniré a les paelles però lo de la camera crecque no serà bona idea, alli la gent sol anar un poc pasaeta i no tinc ganes que me la destrossen. Molt bo el video.

rocio ha dit...

Clar, clar... pero en estos casos hi ha que dur la de gastar i tirar, jajaja

ayyy Mayte¡¡¡ ampliant la tecnologia als articles del blog, amb el video ja es un reportatge de profesionals

morales ha dit...

Meyte sols el falta fer un reportatge amb entrevistes als participants per a publicarles en el blog i convertirte així en la reportera mes "dicharachera" del blog de la Falla Xuquer.jajaja.

morales ha dit...

Perdó Mayte, te canviat el nom sense voler, un error!!! :-(

Anònim ha dit...

Asò es nivell i el demés son tonteries!!! Videos ja i tot, mare meua...
Morales a part de dur la camera de gastar i tirar que diu Rocio porta la acuatica per si de cas li cau algun cubateta per damunt, o algún gotet d´ixos de sangría!!!

morales ha dit...

No Eva no, jo per si de cas no agarre res i menos trastos, si de cas agarreuo vosaltres que porteu bolsos i ixes coses que al final está tot mes resguardaet

rocio ha dit...

Morales tu on vegues una camara te poses i despres li dius que t'envien les fotos, no?
problema solucionat¡¡¡
jajaja

morales ha dit...

Bueno, bueno, ja vorem, o si a cas veniu i feu 4 fotetes i jo pose el que fasa falt, ara tot te un preu!!!jejeje.
Bueno, que paseu bon cap de setmana tots i no apreteu molt en les paelles
dewwwww

Anònim ha dit...

olaaaa!!!ke da algu viu despues de les paellessss!!
un poket masa llunt de la cibilizacio mos anviare crek yo, casi al costat de la tarrankera pero bueno un pok de exercici no va mal jejeje.adewww!!

Gemmeta ha dit...

hola!!! bona vespra!!!!
Si Blai, encara estem vius, jejeje.

La veritat si que ens enviarem un poc llunt, però bo....
Blai, que ahir no me vaig despedir, jejeje.... perdona....

Mayte ha dit...

No potiu que tot aplega,d´açi poc,o millor dit l´any que ve igual pot ser que jo tambe ixa per ahi,"ALS ALARDOS" o siga de dins de la festa vos informare i per que no pot ser que inclus vos sorprenga e inclus a mi mateixa i porte nova informacio amb reportatges de 1 qualitat,jejejeje

Les paelles que tal ??? jo no vaig estar pero la musica si que la sentia,que tal un poquet llunt per a la gent del bArrioINdio,no????

Mayte ha dit...

Hi ha que portar cameres de fotos en tot moment,ja sabeu que hi ha moments en la vida que no es poden repetir i no es poden recordar per el consum masiu del alcohol,eh....
es brometa,pero jo ja se per que ho dic,quant passen els anys i veus les fotos dáquells anys en que nosaltres anavem a les paelles i flipes,eh...pa morirte de risanomes ens els equipets que diuem ja en tens prou....

Anònim ha dit...

Bon día!! Mayte, com es quedà divendres? I els que anareu a les paelles, de lujo, no?
Hui día 3 de setembre, ja son pocs els afortunats que queden de vacacions...!! Mayte tu eres una d eles afortunades pero ja te queda poc, eh???? acaba de disfrutar.com tens el tema de la despedida de Roser? Vas?
que tingau bon dia tots/es.

morales ha dit...

Llunt, si casi estavem en Cullera, entre lo llunt que estavem i el fret que feia sen van les ganes de participar en lo unic que trau trelat de les festes de Sueca, o siga una merdeta.

rocio ha dit...

Hola ¡¡¡
Morales que les paelles no son el mateix als 15 que als 25, jajaja
pero.... al final te vas fer alguna foto?

Marta tu segur que vas anar a les paelles, enviamos alguna foto¡¡¡

Anònim ha dit...

Buenas!!! Com esuqeda el fabanna Rocio? anareu despres cap a les paelles? Noslatres al final no ferem res, ens quedarem a casa. Cuanta rao tens, conforme pasen els anys, li trobes menos trellat a les coses...

morales ha dit...

Si Rocio tens tota la rao, pero deuries de averme avisat en temps i agera pensat si anar o no. Al final no vaig fer cap foto, ara jo seria majoret pero les caretes que vaig vore per allí no les avia vist mai, cada volta son mes crios els que van a ixa festa

Mayte ha dit...

Jo tampoc vaig anar,al final ens quedarem al Fabbana i hi havia molt d´ambient,pero l´edat no perdona i cap a les 3.30 ens arretirarem,pero de les paelles jo ja fa anys que no hi vaig per queja som un poquet massa majorets,jejejeje

rocio ha dit...

Per a mi les paelles eren de lo milloret, deixant a banda l'edat, que jo crec que es per a totes, pense que el preu per 1/2 pollastre i 1k arroç es elevat, i la musica tambe es important.
Altra cossa es tot el que tens que menejar per fer una paella, pense que la torraeta es mes comoda, sols dur les grelles.

rocio ha dit...

dur les graelles

Mayte ha dit...

Per mi tambe es mes comode fer torraeta,nosaltres ja estem mes que acostumbrats i cansats de fer torraes,que a la vista esta,no....som uns autentics experts,no Rocio???

En fi les paelletes tambe eren per mi de .o milloret que hi havia a festes del poble i ara pense que es una autentica "cotxina",tot per l´aire,tots banyats,tots mascarats....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.