dimecres, 25 d’abril del 2007

Pareix Fàcil Però

Publicat per Rocio


Hola seguidors dels blogs, es el meu primer article , ja que jo de normal sempre intente fer comentaris sobre el que han escrit altres persones al blog de la meua falla o de altres com Ara vinc o al foro de la Ronda...També es de veres que tenim mes blogs en actiu com el de la Cervantes, Ronda i Bernat… inclòs ahir tinguérem senyals de la Sales, en els que de normal no faig comentaris però que si que els seguix i poc a poc intentaré fer-ne.

Ahir parlant amb Gemmeta al xat ( la mare del nostre blog) ens va demanar, a mi i a la Roja, que participarem en fer articles, com? de que? Que conte? hem vaig asustar un poc, però pensant i pensant es de veres sols ella porta la pagina amb col·laboració de Juanet i de Raul al foro,i jo estic en el lloc fàcil, esperant que algú escrigui alguna cossa per a comentar-la. Jo soc de les primeres que quant no hi ha comentaris o no hi ha ningú al xat o al foro, dic “açò esta mort”. Aquest comentari te una explicació que el nostre amic San Karrega ho va explicar molt be al seu article,el primer que fem al fincar-nos davant de l’ordinador es veure quins comentaris han fet o que hi ha de nou .....es una adició, però sense cap maldat.

La veritat es que no sabia com estructurar el meu article, que dir, de que parlar.... però ja esta fet , altre dia intentaré fer-ho millor i espere que mes gent com jo pugeu al carro i tirem avant aquestos blogs .


13 comentaris:

Amic fep ha dit...

Pero bueno!!!!!! Qui ha fet aquest article, no l'ha signat!!!!!

Si diu que esta publicat per Gemma Galiana, i ella no l'ha escrit, com reflexa l'article, qui ha sigut?

Jajajajajajajajaja, el amic fep lo sabe....

San Karrega ha dit...

Aiiiiiii Rocio!!!... Eres una crack...

Ara ja estàs enganxada, reconeix-ho...

ERES ROCIO I ERES UNA CIBER IONQUI!!...

Gemmeta fes li un compte i que firme amb el seu nom...

rojuel ha dit...

Ooooolé Rocio!!! Molt bo el teu debut!! Et felicite per decidir-te a escruire un article i t'anime a seguir.

He de donar-te la raó, com tu dius "estem en lloc fàcil", esperant sempre un article per llegir i comentar, però sense col·laborar... A partir d'ara intentarem implicar-nos i ajudar a Gemma, com li vam prometre, d'acord?

Gemmeta ha dit...

Amic Fep, ja està signat. Se m'havia oblidat!!!!. Al ser la primera volta que hem passen un article per a publicar, pues....,jejeje
"Perdona Rocio"
Bueno Rocio ara ja has començat, voras com poc a poc es mes facil, espere poder publicar mes articles teus, en breu.

rocio ha dit...

Val gracies, estava un poc nervioseta però ja em trobe millor desprès del vostres comentaris.

Sí San Karrega, heu reconec soc CIBER IONQUI!!... com molts, que poc a poc aniran descobrint-se.

D’acord Roja, ara te toca a tu¡¡¡¡¡¡¡

Gracies Gemma, per tot.

Carlos Miragall ha dit...

Enhorabona Rocio. El que importa és començar, després tot sol rodar solament amb idees, ganes i il·lusió. Entenc perfectament que estigues nerviosa, sobre el què dirà, o que els haurà semblat... Pots estar tranquila que som bona gent.

Ànim!

Xuso ha dit...

Enhorabona Rocio, per l'estrena de l'artcle. La veritat és que ha quedat molt bé.
Hi ha que animar a més xuquerets a que es prodiguen publicant, que es dediqueu al xat i el blog està un poquet mort. jejeje La falla de la meua barriada ha de tenir molta activitat, jajaja.
Enhorabona a tota la falla xúquer i continueu donant-li activitat al blog, però cudadin en l'adicció!!!

San-vala ha dit...

Hay Rocio, estaves nerviosa, ¿vols una valeriana?, jejejejejejejeje

Enhorabona Rocio, ara Gema ja pot contar amb tú. T'ha pasat el mateix que a mí en San Karrega, escomences sense voler i acaves jonki-ciber perdut...

M'alegra amiga i a seguir ajudant a Gemma i en definitiva i més important fem més gran el vostre blog, que ja saps el que es fa per la falla no dòl perquè es fa desde el cor...

rocio ha dit...

Si que es de veres Bola , el mateix em passà als comentaris, un , altre... i ara molts. Gracies, tambe pel al Xuso i San Vala per el vostre recolzament.

Anònim ha dit...

Rocioooo, anem a donarte el premi pulitzer... jajajajaj

Molt ben escrit y molt ben esplicat si señor.. ara falta el debut de la rojuel....

rocio ha dit...

OK, forner¡¡¡

Anònim ha dit...

Ah Rocio!!!! eres una maquina, el comentari que has escrit m'ha agradat molt i l'has bordat.
Ara ja no teu pots dixar i espere que escrigues mes comentaris i aixi ajudes a que el nostre blog estiga mes entretengut i segur que tu he conseguiras junt amb Gemmeta i tos els altres xuquerets, xula....

Mayte ha dit...

Rociito,k pasa??? necesite k m¨´ensenyes JA¨´,jo tambe vuic fer costat per que si no tot cansa i la nostra GEMETA tambe ho agraira,aixi que necesite kedar amb tu ja,tinc unes quantes cosetes x a dir que....Ara be,he kedat en el Forner el dissabte x a que pose unes fotos de la colla bibero....No hi ha res que se te resisteixca,ay XULA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.