dijous, 26 d’abril del 2007

Dema Reunio!!!

Hui ja es dijous, i per al divendres ja no queda res, "tenim la setmana en terra".
Com diu Rafa al foro, per a dema tenim Reunio Extraordinaria es tractaran tres temes prou importants, aixina que esperem que dema els Xuquerets apareguen per el cau, que la setmana passada alguns feren fujina.... i ja estan entranme ganes de festeta, que la setmana passada no vaig ixir, jejeje.

Com diu el nostre amic Rafa: Cal que anem tots, per fer una falla de tots i per a tots.

El dissabte teniem un soparet programat. Elsa, Carla, Blai i jo no podrem anar, (tenim concert) pero a hora de festa estarem per ací. Esperem que tireu avant el sopar!! que després ens juntarem.

6 comentaris:

rocio ha dit...

Aquest divendres anem a passar llista i qui no estigua un tiket menys per a falles, jajaja

elsa ha dit...

paseu llista despres de sopar que jo no puc anar antes perque estic currant,que si no jo estava ahi la primera i no curant i de mal rollo.

Anònim ha dit...

eyy si senaneu no farem sopar aleeeeeeee

Anònim ha dit...

Tranquila que dema la reunio sera interesant i la gent acudira, sobretot per lo que ha dit Rocio que un tiket menos.....
Mos vegen tots en el casal!

Natalia ha dit...

Gemma soc Natalia de la falla verge de sales, actualitzeu el enllaç http://fallavergedesales.blogspot.com

gracies!!la pagina que teniu es l'oficial,pero ara tambe tenim blog.
ens vegem ;)

Gemmeta ha dit...

Natalia ja tenim el enllaç actualitzat. Gracietes.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.