dijous, 31 de març del 2011

QUI NO ENTÉN PER A MI ES COM SI NO SENTIRA

Com molts sabeu, sóc fallera des de ben menuda .. Ja fa molts anys que tenia un somni: ser FALLERA MAJOR!! I aquest any, per fí s'ha complit i aquell somni que hem perseguia s'ha convertit en una realitat. He aprofitat cada moment al màxim ja que el temps passa molt ràpid i ara mateixa ja hem trobe recordant una vivència que ha sigut molt especial per a mi. Poder representar aquest any a la nostra falla com a fallera major, ha sigut tot un orgull i he pogut gaudir d'un any ple d'alegria, ja que he tingut l'ocasió de poder mostrar un sentiment faller. Si tinguera que elegir algun moment, seria un poc difícil perquè he viscut moltes coses des de que vaig començar, però si que podria destacar: la proclamació, dia en el que començaren les emocions; la meua presentació, que va ser un dia molt bonic, en el que el millor símbol va ser quan hem posaren la banda.. Després he acudit també a les presentacions de les altres falles, la veritat que heu passí molt be, són dies divertits i vaig fer noves amistats, començí a conèixer a les falleres majors de les altres falles. I tots els altres actes, que per a mi Ha sigut un plaer acudir a tots ells. També, he tingut l'oportunitat de conèixer a unes grans persones, les quals han format part de la meua aventura: Dolores, sempre ha estat ahí per a tot el que he necessitat i ha mostrat molt d'interés des d'un primer moment. I Salveta, un xiquet molt simpàtic i divertit que en ell no tens temps d'aburrir-te. El que he viscut també molt intensament ha sigut sobretot la setmana fallera, eixos dies que esperava amb molta il·lusió i han sigut dies màgics, ja que este any he viscut les falles des d'altre punt de vista i he disfrutat com si fóra una xiqueta, he compartit amb vosaltres les meues emocions i els meus nervis i heu aconseguit que aquest any, siga per a mi una experiència inoblidable plena de festa i molta diversió. La veritat, estic molt agraïda a la meua família, amics i a Javi. M'he sentit molt recolzada per ells, i han estat ahí des d'un primer moment per a tot. Ha sigut fantàstic poder passar aquestes falles junt a tots ells i junt a la falla Xúquer, per a mi la millor!! GRÀCIES!! Perquè demanar altre regal, desprès d'haver rebut este, es quasi com un acte d'avarícia.. Recordaré cada coment com si fora únic, i de segur que no ho oblidaré mai!! *article de MARTA PEDROS LORENTE (FM 2011)

7 comentaris:

mayte ha dit...

ENHORABONA MARTA PER EL TEU REGNAT I PER EL TEU ARTICLE, CLAR QUE SI, TU VEUS COM SI QUE SAPS, A QUE NO ES DIFICIL, SOLS ES UN POC DE DEDICACIO I JA ESTA,jajajajaj
en fi , lo dit ,que m´´alegre molt que hho hajes pasat be i t´´hajes divertit tant

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES A TU MARTA PRIMER I PRINCIPAL PER LA TEUA REPRESENTACIO TAN DIGNA QUE HAS FET DE LA NOSTRA FALLA EN TOTS ELS LLOCS AON HAS ESTAT I PER ULTIM PER ESTE ARTICLE PLE DE SENTIMENTS I MOLS COMPARTICEN AMB TU. GRASIES GUAPA

dúlia ha dit...

Gràcies a tu per ser una fallera major tan tranquil.la i amb tan bon saber estar. Es nota que has disfrutat de cada acte perquè sempre tenies el somriure en la boca i no has dit ninguna paraula més alta que l'altra. M'alegre molt que haja eixit tot bé i que l'oratge t'acompanyara en esta aventura.

Carla ha dit...

Enhorabona pel teu regnat, Marta! Com ja has dit tu, és una experiència que mai oblidaràs. Un beset i a seguir disfrutant a la teua benvolguda falla.

ROUS ha dit...

Com diu Dulia , una fallera major en un molt bon saber estar , que tan important es per a una representant de la falla . Jo encara recorde cuant vares ser fallera major infantil .... i encara conserves eixa careta de bona i de simpatica .
No canvies mai .

Martí ha dit...

Enhorabona Marta per haber viscut les falles d' una manera tan especial. En lo que diu Dulia te raó. Has sigut una gran fallera Major i ens has representat de categoría. A pesar del cansanci(llogic en falles i mes per a una fallera major que te que estar en tots els actes) sempre ens has obsequiat en un somriure amable, bonic i sincer, i aixó es el que fa engrandir una fallera major. Felicitats per a tu i la teua familia que ha sabut estar en tot moment al teu costat.

elsa ha dit...

Marta!!!!se que has disfrutat de les falles com mai i has sentit cada minut del teu regnat,i nosaltres hem disfrutat amb tu.Has sigut una gran fallera major i encara mes bona persona.Tots els q et coneguem sabiem la ilusio que et feia ser fallera major, i ara el somni ja esta cumplit.
Molts besets i gracies per ser com eres!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.