diumenge, 6 de març del 2011

ARA VA DE BO

Ja estem en falles, es nota en l'ambient i en els caps de setmana tan intensos que portem. El més important que us he de dir sobre la reunió passada (no és el més important, és només el que recorde) és que Elsa estarà apuntant per a la torradeta el dimarts, dimecres i dijous d'esta setmana en el casal, en horari de 6 a 8'30 de la vesprada (si no és este horari que ho aclarisca qui ho sàpia, per fa), les colles seran de 10 persones i valdran 45€. Al dissabte que ve, dia 12 de març farem un concurs de barrets i aixina el sopar tindrà més colorit. Podeu anar per lliure o per colles, cadascú com vulga. I us recorde que al diumenge, 13 de març, serà el dia del xiquet (tot el dia).
Els tíquets es repartiran al pròxim divendres, que serà l'últim dia de pagament.
Recordar també a les baloncestistes que al divendres és l'entrega de premis però no sé el lloc. Si algú ho sap...
Una altra cosa. En el llibret hem posat que el PLAYBACK INFANTIL seria el dimarts, 15 de març però NO SERÀ AIXINA. EL PLAYBACK INFANTIL tindrà lloc al DISSABTE, 12 DE MARÇ. Aneu passant la veu a tots aquells que tinguen xiquets.
Ja està el més important, si algú vol afegir alguna cosa ja sap com fer-ho. M'acomiade donant-vos l'enhorabona a totes aquelles persones que heu participat en el llibret com a colaboradors perquè gràcies a vosaltres tenim un llibret molt humà i de gran qualitat literària. Felicitar, com no, a Romeu per la maquetació i el disseny i agrair als comerços la seua publicitat. Que passeu un bon dilluns.

10 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

JO VULL AFEGIR QUE EL PROPER DIJOUS 6.30 DE LA VESPRA ESTARAN MARIA LLEDÓ I ALTRES PER APUNTAR ELS QUE FALTEN EN EL PLAYBACK INFANTIL, A MES DE DIR QUE PORTEN EN UN PEN (LLAPÌS) LA CANSO QUE ANEU A FER. EL PLAYBACK AL DISABTE SERÁ A LES 18 HORES, PERO ELS PARTICIPANS TENEN QUE ESTAR MIG HORA ABANS EN TOT A PUNT. GRASIES

Esther ha dit...

Per a apuntar a la torrà és dimecres i dijous de 19 a 20:30, i divendres en la reunió.

Eva ha dit...

l´entrega de premis es al cau del Portal el que no se es a quina hora sera me imagine que el divendres a la reunio ho diran

sonia (gorgo) ha dit...

Enhorabona Romeu eres el "number one", i a Esther molt bo el teu escrit.Felicitacions per a tots.

Esther ha dit...

Gràcies Sonia!!!!!!

dúlia ha dit...

Si és que som apanyaes, entre totes, tot aclarit. Gracietes a totes.

Martí ha dit...

Compartix tot el que comenta Dulia en lo referent al llibret i especialment vullc donar les gracies a Romeuet. Eres un crack, i espere quel teu espirit humá, treballador i cultural no s' esgote i segixques tots els anys tirant del carro en el llibret. Tambe done les gracies als de les propagandes, i mes en estos temps de crisis, i a tots aquells que amb els seus escrits fan del llibret de la falla un cofre amb molt de tresor cultural que incrementa el seu valor segons transcurrix el temps.

Martí ha dit...

Lo del llibret volía fero extensible al blog. Donar les gracies a tots aquells fallers que fan que la falla siga algo més que festa. Qu' ens fan, en els seus escrits, aritculs i treballs reflexionar, meditar, desarrolar idees, pensaments, extraure de nosaltres les aportacions creatives culturals i educacionals. En definitiva fermos creixer interiorment com a persones. Sincerament, MOLTES GRACIES A TOTS. SOU XUQUERISIMS

Nelo ha dit...

Diumenge va ser la repartida del llibret, però el llibre-llibre de la falla és el blog. Felicitacions a tota la gent que l'ha fet possible i el manté en forma.
Com no, enhorabona a Romeu. Ell voldria no tirar tant del carro i que l'ajudaren amb les regnes. Entre tots tenim molta més pòtència que cinquanta camions.
Gràcies a les firmes col·laboradores per facilitar la publicació, i com no, a les plomes (teclat) que han amenitzat un temps impagable a eixes persones inquietes que busquen (encara) entreteniment escrit.
I parlant de tot un poc, gràcies també a Mílio i a Amable per la part que els toca del llibret. Són els primers que apareixen, els primers que llegim i els darrers en comentar.

Martí ha dit...

Tens rao Nelo en tot. I en quant al Sr. Amable, reconec que no el valorem tot el qu' es mereix, perque es un crac, i estem tant acostumbrats a ell que no li donem l' importancia i valor qu' es merix. Jo reconec la meua part de culpa i desde asi li demane perdó, perque realment admire la seua dedicació, aportació i valor cultural que aporta a les lletres i cultura valenciana, ademés de sentir auténtic amor per la terra valenciana. Amable, gracies y un abras de tot cor.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.