diumenge, 13 de març del 2011

HUI ÉS EL DIA DE.......NICOLE, ROMEU I EL NOSTRE BLOG

EN UN CAP DE SETMANA NOVAMENT INTENS PER A TOTS ELS XUQUERETS, TORNEM A ESTAR D´ANIVERSARIS.

AVUI ÉS EL TORN DE DOS XUQUERETS MOLT VOLGUTS PER TOTS NOSALTRES. ELS SEPAREN UNS QUANTS ANYETS, PERÒ ELS UNEIX LA PASSIÓ PER LA NOSTRA FALLA.

ROMEU, NICOLE QUE PASSEU UN DIA GENIAL, I AVUI SEGUR QUE SI, EN COMPANYIA DE TOTS AQUELLS QUE MÉS VOS ESTIMEN, COM SOMM LA FAMÍLIA XUQUERETA.





MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!




























I A MÉS EL NOSTRE BLOG TAMBÉ COMPLIX ANYS, 4 PER A SER EXACTES, I PER AIXÒ VULL AGRAÏR-VOS A TOTS VOSALTRES QUE AVUI PUGUEM DIR QUE CONTINUEM COMPLINT ANYS. GRÀCIES XUQUERETS!!!!!




4 ANYS FENT BLOG

6 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

AHIR EU CELEBRAREU AMB TOTS MOSATROS I HUI VULL DE FORMA PARTICULAR I PERSONAL FELICITAR A NICOLE I ROMEU, VOS DESITGE UN BON ANY PLE D'ALEGRIES I BONS DESITJOS, I TOT AÇO QUE EU PUGAM VORE DESDE ESTE BLOG QUE ENS MANTÈ UNITS TOT L'ANY. FELICIDADES ALS TRES. BESSETS

dúlia ha dit...

Tres motius d'alegria en un mateix article, açò és eficàcia pura i dura. Moltes felicitats per als dos cumpleanyers, ahir ja els ho férem ben cantadet i espere que eixa alegria us acompanye durant tot l'any.
I respecte al blog, sembla mentida que portem quatre anys escrivint (després que diguen que la gent ja no escriu) per a compartir amb la nostra comissió notícies, alegries, problemes, conflictes, premis, decepcions... i tot allò que comporta ser fallers. Espere que en complim molts més amb tan bona salut com tenim encara.

Nelo ha dit...

Felicitacions al blog, a Romeu i a Nicole. És una espècie de present, passat i futur de la personalitat de la nostra falla. Com va dir Martí, allà pel 2001, el nostre estendart cada vegada està més prop per a alguns membres de la comissió que l'hem vist de lluny en uns anys inintercanviables. Romeu, com encara té la imaginació, l'espenta i el bon humor de quan entrà en la comissió major, no es nota que siga "cumpleanyer" ningun any. De fet, això de passat ve més per l'experiència que compartix amb el col·lectiu (sense excepció, crec) que pels anys. Perquè el tio aguanta tots els balls i el pots trobar en tots els actes de la falla.
Al blog li desitge una vida tan llarga com siga possible tant pel que ha comentat Dúlia de la gent que escriu, com per la que el llig. Per cert, molt bona la intervenció d'Ester en el llibret.
Si passem a Nicole, m'agradaria que estiguérem a l'altura de les seues espectatives com a gent adulta; que millore les nostres deficiències i continue el camí de gent com Romeu i la del grup organitzador del blog.
Felicitacions de nou i celebreu-ho com cal, que són falles.

DESIRE ha dit...

Moltes felicitats als tres pq seu mereixeu.Sobretot el nostre blog pq ens informa de tot el hi ha durant la semana i els aniversaris del nostres xuquerets.Felicitats pijeta.jajaja

Mayte ha dit...

ENORABONAAAAAAAAAAAAAAA ALS AFORTUNATS,jejejejje, IXOS ANIVERSRIS QUE INTENTEM RECORDAR DES D´´ASI, I COM NO PER AL NOSTRE BLOG,jejejejej, QUE ESPEREM QUE TINGA MES COLABORACIO I NOSALTRES FEM EL QUE PUGEM

Martí ha dit...

Primer que res felicitats a tots aquells que fan posible este blog. Moltes felicitats a Nicole i a Romeu. No se que dir perque dirho millor del que ja han dit abans es imposible pero vaig a intentaro. Sou dos persones meravilloses; una en un futur per descobrir (i espere qu' el descobrixca en la falla) i l' altre amb un passat faller intens, emotiu i molt divertit (eu puc asegurar) i amb un present de molta importancia en la falla (entre altres coses es un pilar fonamental en la part cultural de la falla)
Dels dos podriem escriure llibres (parlant be per supost) pero es imposible. Sols dire qu' estic molt orgullos de ser amic de la mare, el pare i el avi de Nicole i molt orgullos de ser amic de Romeu,i d' haber disfrutat ( i espere seguint fero)tant en esta vida i ademés ma ensenyat moltes coses. Moltes felicitats als dos

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.