dilluns, 21 de març del 2011

HUI ÉS EL DIA DE....... EL PINTOR

EN PLENA RESACA FALLERA, VA NÀIXER EL QUE ES CONVERTIRIA EN UN GRAN FALLER. ELL FOU FUNDADOR DE NOSTRA FALLA, IGUAL ENS DELEITA AMB UNA PAELLA QUE ENS RECITA UN VERS. LA FRASE QUE MÉS LI AGRADA PRONUNCIAR ÉS LA DE " A TANTO POR PORRATE", DE SEGUR QUE JA SABEU DE QUI ESTIC PARLANT, VERITAT??????


SÍ XUQUERETS AVUI ÉS L´ANIVERSARI DEL PINTOR, I COM NO PODIA SER D´ALTRA MANERA ACÍ TÉ LA NOSTRA FELICITACIÓ VIRTUAL.


MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!

17 comentaris:

Nelo ha dit...

Vicent el Pintor: gran versador, showman, copare de la falla, pare d'una gran saga fallera i progenitor directe d'una forma d'entendre les falles que pocs membres de la seua generació han sabut transmetre a les que teníem ganes de viure les falles amb una intensitat especial. Si el blog ha inventat el qualificatiu "xuqueríssim", ell ha engendrat el que podríem nomenar com "xuquerades" o "xuqueraes". La nostra idiosincràcia és en part una interpretació 2.0 d'eixe manantial d'aigua fresquíssima anomenat Vicent Mas el Pintor. Felicitats, mestre. I moltes gràcies per manifestar el teu temperament en temps fàcils i difícils per a la falla.

MADUIXANA ha dit...

BUENO POC ENS QUEDA DIR D'ESTA GRAN PERSONA, FALLER COM EL QUE MES I UNA MIQUETA PARE DE TOTS. BUENO JO EL VULL FELICITAR EN UNA FRASE QUE ELL TAMBE TE SEMPRE EN BOCA QUE ES: "Alsem les copes al vent ....." I BRIDEM PER UN GRAN FALLER QUE UN ANY MES CELEBRA EL SEU ANIVERSARI EN MOSATROS I QUE NO SIGA ULTIM.....

MOLTES FELICITATS SR.VICENT "PINTOR" DE PART DE TOTS EL MEUS I MOLS BESSETS

Martí ha dit...

Moltes felicitats Vicent! Tot el que puga dir de tu es poc i necesitaría tot el blog per a tu. Primer que res gracies. Gracies perque personalment ens has ensenyat a viure les falles i la vida; amb valentía i fent front a tot. Gracies per transmitirnos optimisme sempre, independentment quels temps que transcorren siguen facils o dificils. Gracies per mostrarmos que el home es el que fa i no el que diu; i tu ens has demostrat Lluita, honradesa, valentía, treball, esfors i ganes i alegria per viure. Vicent; per tot moltes gracies i felicitats. Espere quen cumplixques molts anys mes en la falla junt a nosaltres seguint sent el referent i ejemple per a tots que eres. Eres XUQUERISIM. I com diu Nelo molt be; gracies per les XUQUERADES.

DESIRE ha dit...

moltes felicitats iaio postis . espere que ho celebres amb els teus i que dugen molts regalet.felicitats de la familia gimenez -romero

Carla ha dit...

Moltes felicitats, Pintor!! I que passes un bon dia amb els teus! Un bes i a disfrutar

Gorgo ha dit...

Papitooooo que te vullc un monto i que me senc molt orgullosa de tu PER TOT tu ja saps. Que cumplixques mols anys mes junt tots nosaltres, un beset. I a tots vosaltres gracies en nom de mon pare per que sempre teniu boniques paraules gracies.

Thara ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS!!!

Que pases un FELIÇ dia amb els teus, un fort abraç i un gran bes!!!

Rober i Marie ha dit...

Moltes felicitats en el dia del teu aniversari i que en complisques mols mes en companya de tots nosaltres.Gracies per ser com tu eres pues mos omplis moltisimmmmmmm,

dúlia ha dit...

Vicent, moltes felicitats. Espere que quan jo siga major continue tenint la ilusió que tu tens per la falla i pel comboi. I et desitge molta salut perquè pugues fer bona cosa de versets en tots els dinars i sopars importants (ja pots preparar-te'n un per al diumenge, que després et queixes que t'agarrem descuidat).

laura ha dit...

Moltes felicitats pintor de tota la familia que saps que t'apreciem amunto!!!

Malo ha dit...

Pintor pintoret,
igual et fa un arrosset,
que un verset rimaet.
i tot açò ho fet
sense traure's el barret,

Felicitats,

Soni ha dit...

MOLTES FELICITATS PINTOR, ERES GRAN; GRAN AMIC; GRAN PERSONA; GRAN FALLER; GRAN TOT; PER AIXO T'ESTIMA TANT LA GENT. FELICITATS PER SER COM ERES!!!!!!

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARI CAMPIO

ROUS ha dit...

BON ANIVERSARI VIÇENT , COM JA T´HAN TIRAT TANS PIROPOS .... PUES CREC QUE NO MEN HAN DEIXAT NINGUN , SOLS EN QUEDA DIRTE QUE ESPEREM QUE CONTINUES EN TOTS NOSALTRES EN LA MATEIXA VALENTIA , ESFORÇ I ALEGRIA QUE ET CARACTERISA . UN BESOT MOLT GRAN .
ROUS I GISELA .

cristobal ha dit...

Pintor, moltes felicitats i la veritat es que tot lo que li diguen es poc per a dell, pues apart de ser un gran faller es una gran persona i valent com ell no hi han.Un abraç i que seguisques fent les paelles del campet i la falla per molt de temps.

Lluís i Oscar ha dit...

Iaio Pintor, moltes felicitats per el teu aniversari. Apart de ser una persona amable i simpatica ens dones gelats, i ens deixes nadar en la piscina del campet. Un abraç.

susana ha dit...

Ay el meu Pintor, faltaba jo per a felicitarte, tot el que et diguen es poc, t'admire perque eres una persona de la que hi ha que aprende molt.Feliç aniversari i espere que cumplisques molts anys mes en nosaltres. Un abraç molt fort.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.