dijous, 17 de març del 2011

HUI ÉS EL DIA DE.......EVA

I CONTÍNUEM D´ANIVERSARIS............

AQUEST MÉS TAMBÉ VE CARREGADET D´ANIVERSARIS, I AVUI ÉS EL TORN D´UNA GRAN PERSONA I MILLOR GERMANA, AVUI ÉS EL TORN DE LA MEUA GERMANA!!!!!!

EVA EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS PERÒ MOLT ESPECIALMENT EN EL MEU MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!! I QUE AQUEST ANY SIGA UN ANY PLE D´ALEGRIES, QUE DE SEGUR QUE HO SERÀ.


9 comentaris:

Nelo ha dit...

Feliç aniversari Eva. Que vaja bé durant les falles i durant la vida que estàs preparant. Entre totes esteu fent honor al nom de colla biberó.

dúlia ha dit...

Felicitats amb prou de retràs. Et desitge que este any siga molt satisfactori per a tu i que, com sempre et dic, que vaja tot en bé.

Esther ha dit...

Felicitats GERMANA!!!!!!!

Martí ha dit...

Moltes felicitats Eva. Espere qu' aquest any siga molt especial per a tu i quel vatja de categoría eixa ilusio que tens i portes al teu cos. Espere quel part siga un rato curtet, el meins doloros posible i lo mes felis de la teua vida, i qu' al final del part estigau be tu i la teua criatura. Eres una persona molt bona i especial i fallera xuquerísima. Moltes felicitats.

Gorgo ha dit...

felicitats amb retras Eva,disfruta eixa nova aventura en la teva vida per que es molt bonica.

MADUIXANA ha dit...

UF DISCULPA EVA PER EL RETRAS PERO PER LO QUE VEC NO SOC L'UNICA. BUENO EL DESITGE MOLTES FELICITATS PUES ESTE ES EL ULTIM ANY QUE CELEBRARAS DE NOVENSANETA JA QUE L'ANY QUE BE TINDRÁS UNA COSETA AL TEU COSTAT QUE TAMBE EU CELEBRARA AMB TU I EL TEU HOME. MOLS BESETS GUAPA I CUIDAT.

laura ha dit...

Moltes fecilitats Eva!!!

Mayte ha dit...

BION ANIVERSARI MAMIIIIIII

Eva ha dit...

Moltes gracies a tots per les vostres felicitacions !!! i especialment a la meua germana per enrrecordarse de mi!! amb prou de retras....pero he estat amb l´´ ordiandor trencat i per tant desconectada del ciber mon, jajaja, el dit, gracietes!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.