dimecres, 16 de març del 2011

HUI ÉS EL DIA DE.......NEUS

AVUI COMPLIX EL SEU PRIMER ANY DE VIDA UNA NOVA XUQUERETA.

EN PLENES FESTES JOSEFINES VA DECIDIR VINDRE AL MÓN, I PER AIXÒ SERÀ UNA GRAN FALLERA.

NEUS EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS QUE PASSES UN GRAN DIA!!!!!!!!


7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITAS NEUS, UNA FALLERA QUE COMENÇA EL SEU CAMI FALLER DINS D'UNA FAMILIA FALLERA COM LA QUE MES ELS TEUS PRIMERS PASSETS ELS ESTAS FENT JA EN EL CASAL I DINS DE NO RES ESTARAS CORREGENT PER ELL.

BUENO CARINYET MOLS BESSETS I QUE TINGES UN MOL BON DIA

DESIRE ha dit...

moltes felicitats!!!!!!!!!!!!!!i que te dugen molt regalets...

Nelo ha dit...

Neus és un bon nom per a una bona xica. De moment és un bebé, però amb eixa careta segur que dóna més alegries als pares de les que poden esperar. Felicitats, per molts anys i espere que t'agraden les falles tant com a nosaltres.

JACQUELINE ha dit...

MOLTES FELICITATS CARIÑET, SEGUR KE ELS TEUS PAPAS EL FARAN UNA GRAN FESTETA PA SELEBAR ISE PRIMER AÑET, ASPERE KE TEU PASES MOLTTTT VE, BESOS,

Martí ha dit...

Moltes felicitas Neus. Que xiqueta mes bonica. I afortunada, perque ha eixit amb els rasgs físics de les seues ties. Per favor que no s' enfade ningú, pero es el que amí em pareix. Et desitge molta felicitat i espere que sigues igual de fallera quels teus familiars. Felicitats Neus.

laura ha dit...

ai!!! la meua xiqueta que no li havia pogut escriure res encara.
Que puc dir jo que soc la tia, pues que es la mes bonica la mes preciosa bueno coses de ties jejeje!. Un beset per a la meua xiqui y l'any que be mes i millor!

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARI WAPA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.