dilluns, 7 de març del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... VICENT "CASIANO"

I JA VAN 3 LES FELICITACIONS........COM ES NOTA QUE LA GENT T´APRECIA.

VICENT EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS QUE PASSES UN DIA GENIAL.


MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!


14 comentaris:

gorgo ha dit...

Felicitats Casiano, un bon xuqeret (bueno xuquerot) millor dit.Un beset.

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!!!

gatet ha dit...

I collo Chiulido, com te volem, tas donat conter? que en cumplisques mols mes junt a nosaltres.Moltes felicitats............

JACQUIE ha dit...

MOLTES FELISITATS CASIANET, I KE PASES UN DIA XENIAL

ROUS ha dit...

FELICITATS VICENT , QUE EN CUMPLIXQUES MOLTS MES .

MADUIXANA ha dit...

CHIULIT!!!!!!!!! FELICIDADESSSSSS, JAJAJAJA EY COLLI NO EL QUEIXARAS, I TOT ES PERQUE TEU MEREIXES, CALLAET, CALLAET, I SENSE FER RUIDO FAS MOLTA FAENE EN ESTA FALLA, EN VOLUNTAT I CUANT EL BUSQUEN, DONA IGUAL, SEMPRE ESTAS AHI.... GRASIES PER TOT, I QUE TINGUES UN BON DIA... BESSETS FINS A LA NIT

pili ha dit...

moltes felicitats, i avore si mari
es rasca la butxaca i el fa un bon regal jejej

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats per a un gran faller i una gran persona. Esperem que en complixques molts més en companyia de la familia xuquerera.

mayte ha dit...

felicitatssssssssssssssssssss

Martí ha dit...

Moltes felicitats Casianet. Eres un tio molt especial dels que atrauen a la bona gent. Sempre tens una sonrisa amable qu' oferir i aixo es molt d' agrair i amb la master card no es paga. Gracies per tindret sempre al nostre costat i espere que cumplixques molts anys mes en la falla. Eres Xuquerisim.

dúlia ha dit...

Felicitats Vicent. Espere que la vida siga generosa amb tu i et porte molts moments bonics. Però ahir fallares en el dolcet, això també t'ho he de dir (ja, ja, ja).

Nelo ha dit...

El Casiano és bona gent i mereix complir anys tota la vida. Col·laborador és el segon cognom de Vicent. Amic, el primer.

thara ha dit...

Moltes Felicitats Vicent!!!

besets

Casiano ha dit...

moltes gracies a tots per felicitat-me pel meu aniversari

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.