dilluns, 14 de març del 2011

ESTA NIT... EL SAINET

¡Hola xuquerets! Iniciem la setmana fallera amb una estrena mundial que tindrà lloc esta nit, després de sopar, en el nostre casal. Ens hem de sentir afortunats perquè el nostre magnífic grup teatral vulga dedicar part del seu temps per a fer-nos riure (el medicament més econòmic i amb menys efectes secundaris que hi ha). Crec que som l'única falla (corregiu-me si m'equivoque, no passa res) que continua fent sainet en el seu casal una nit de falles, ho dic perquè veieu que som afortunats de contar entre nosaltres amb els generosos actors que hem tingut, que tenim i que (espere) tindrem per a treballar cada any una nova historieta que oferir-vos. Sé que el sainet és la "pariente pobre" de les falles (ni té tant de pressupost, ni arrastra tanta gent com el playback, ni ompli el casal de gom a gom) però jo, com a part implicada (sóc Dúlia) només us puc dir que si us ho fem passar la meitat de bé del que ens riguem nosaltres en els assajos, ja podem estar contents perquè voldrà dir que us haurà agradat molt.
Aprofite també per agrair-vos que ens féu costat, sent com és que molts treballeu encara l'endemà i que de vegades dóna peresa eixir de casa només per a un ratet. Però ahí esteu sempre i vull dir-vos que per a nosaltres és molt important vore com aneu preparant les cadires, col.locant-se en posició, sentir les rialles de majors i xiquets i escoltar els vostres apludiments durant i a la fi de l'obra. A tots, gràcies. I fins a la nit.

4 comentaris:

Nelo ha dit...

Ànim, grup de teatre de la falla. Açò ja és inèrcia. Si durant els assajos vos ho heu passat bé l'entreteniment està assegurat. Segur que triomfeu. A més, ja és quasi un element indefugible de l'activitat de la setmana fallera de la Xúquer. Bé, i que això de parent pobre no és "del tot" així. Pensa que on caben deu participants l'índex de familiars no pot ser el mateix que el de l'aconteixement que protagonitzen un número indeterminat (però alt) de persones i personetes.
Marcos em pots facilitar un DVD? Gracietes.

MKAYTE ha dit...

ENHORABONA A IXE GRUP TEATRAL QUE TENIM, PER IXE ESFORS, PER IXA SIMPATIA I PER QUE ENS FEU PASAR UN RATET AGRADABLE I AMB MOLTA RISA,jajajajaj,
EN FI ,ENS VEGEM A LA NIT, I MOLTA SORT PER A IXOS NERVITS DE ULTIM HORA

Martí ha dit...

Moltes felicitats al grup teatral de la falla Xúquer. No se si les altres falles fan o no sainet, jo se que tenim als millors, i sabent aso el que facen els altres no em preocupa. Sou els millors. I nomes ens falta una coseta per ser perfectes; es un amic exiliat per alla baix en la provincia d' Alacant, que per este motiu no es faller al estar molt llunt i no disposar de vacanses eixes fetxes. ENHORABONA A TOTS. Enguany m' he rist a manta i tot el grup (actors, direcció i apuntadora) eu estat insuperables. Milloreu barbaritats a cada any i sou cada vegada millor del que ereu(cosa ben dificil degut al talent artistic qu' atesoreu). El sainet sería de categoria si ens fereu un sainet tots els dies abans de la setmana fallera. SOU XUQUERISIMS.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES A TOTS EN NOM DELS MEUS COMPANYS I EN EL MEU.... AY! MARTI CUANTA RAO TENS ENS FALTA EL NOSTRE MANOLO PERO BUENO ESPEREM PRONTE TINDREL AÇI.
A MES VULL APROFITAR QUE SE QUE NO SOM ELS UNICS ARTISTES PER TANT VOS COMVIDE A PARTICIPAR EN EL GRUP DE SAINET... ANIMO

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.