dimarts, 8 de març del 2011

HUI ÉS EL DIA DE .......... SONIA

AVUI DIA 8 E MARÇ, DIA DE LA DONA, CEL·LEBRA L´ANIVERSARI UNA GRAN DONA I COM NO, UNA GRAN PERSONA.

SONIA MOLTÍSSIMES FELICITATS EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS, QUE PASSES UN DIA GENIAL EN COMPANYIA DE LES TEUES 3 PERLES, QUE DE SEGUR QUE ET FAN SENTIR MOLT ESPECIAL.


22 comentaris:

Àngela, Helena i Martí ha dit...

Moltes felicitats Mama! El papa i nosaltres et desitgem un felis aniversari. Et volem molt i sempre estàs al nostre pensament. Gracies per inculcalmos el amor per la festa fallera i altres valors per a fer de nosaltres unes persones com deu mana. Avui t' esperen regalets per celebrar i per a compensar el millor regal que tenim nosaltres, qu' es el amor que recibim de tu. Moltes Felicitats

Eva ha dit...

Moltes felicitats Sonia!!!!!

dúlia ha dit...

¡Caram! Estem hui matinerets. Estem escrivint Martí, Eva i jo al mateix temps en tots els comentaris. Bé, al que anem.
Sónia, moltes felicitacions en este dia especial per a tu i per a la teua família. Espere que mai et lleves el somriure de la boca (això és genètic, no t'ho pots llevar) i que les teues xiquetes i el teu "macho" et donen moltes alegries (que segur que serà així).
I dir-te que es nota que Esther et té en molta estima perquè ¡ei, colli! compartint cartell amb el president dels EEUU...

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS SONIA I VISTO LO VISTO ESTIC MOL SEGURA QUE REGALS EN TENS, AJAJJAJAAJ I COM MOL BE DIU MARTI QUE MIJOR REGAL QUE L'AMOR QUE ES TENIU. QUE CONTINUE AIXINA PER MOLS ANYS MES I TINGUES UN DIA PLE DE COSES BONES. FELICIDADES DE PART DE AÏDA, J.P. I MEU MOLS BESSETS GUAPA.

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats sonia, per molts anys!!

àngela ha dit...

Moltissimes felicitats Sonia ^^! Disfruta del teu dia i que et regalen moltes cosetes :D

Nelo ha dit...

Feliç aniversari Sonia. Eres una persona que no passa desapercebuda i per això molta gent s'ha afanyat a felicitar-te. No sóc molt de competicions, però en este cas tenia una espècie de mèrit ser dels primers. Han guanyat els teus. M'alegre. Però els qui seguim també som teus quan entres per la porta del casal i pel carrer. La teua família es fa de voler i ens ha ensenyat a voler d'una manera diferent a la de la fraternitat o la botifarra. Com diuen... a sí: un amor xuqueríssim.

Uetxo ha dit...

Felicitats amiga ,mira que ve ya podem apuntarmos Per. el carnet de coche ya tenim majoriA de edad, tot arriba !

gatet ha dit...

Hui celebrem que
eres un any major....
pero no te preocupes
que estas molt mes millor,jejeje...
Feliz aniversarii......

DESIRE ha dit...

moltes felicitats!!!!!!!!!!!poc a poc aneu aplegant al clan de l'inserso.jajajaja

fanny ha dit...

moltisimes felicitats,que pases un feliz dia junt tots els que te volem i espere que mai olvides a quest dia tant señalat,jejejeje pk els que comensen els 40 una sompresa es canta.besets.

JACQUIE ha dit...

BO XERMANA JA AS ARRIBAT ALS COOOOO,CORANTA, PERO NO TE PREOCUPES PERKE SI ASTA ARA AS SEGUT FELIZ A PARTIR DE ARA EN CARA EUSERAS MES, PERKE ELS AÑYS TANSEÑEN MOLTES COSES I TU ERES UNA PERSONA KE TENS PASENSIA I CARISMA PER APRENDE I MES ALCOSTAT DE ISE MAXO I ISES XIKETES KE TENS.MOLTES FELICITAS DE PART DE RAMON FANY EDGAR I COM NO DE LA TEU XERMANA.

Anònim ha dit...

moltes felicitats, disfruta molt ded dia de hui, complir 40 es un nou començar, continua com sempre amb eixa sonrisa que te caracteriza. Repetix moltes felicitats de la familia Casiano, Marieta, Josep i Carla

Susana ha dit...

Moltes felicitats,Sonieta.
Et desitge un feliç dia cuarenton. Pero tranquila, no heu aparentes, et conserves com una xiquilla.
Eres una persona molt especial per a mi, i et desitge tot el millor.
Espere compartir sempre amb tu i els teus eixa amistat, ja que sou com la meua familia.

Carla Moralita ha dit...

Sonia moltisimes felicitats!!! quants en fas que encara no m'hanterat? jejejejejeeje,a vore si es nota en els regalets que este any es "especial".

SONI ha dit...

Moltes Felicitats AMIGA!!!! Et desitge que passes un dia molt especial en la teua Gran Family i espere que mai oblides aquest dia!!! Es tot un honor ser la teua cunyada i la teua amiga, t'estime!!! FELIÇ 40 ANIVERSARI!!!! Estas GENIAL!!!!

GORGO ha dit...

Gracies a tots perque en un dia tan especial per a mì,vosaltres amb les vostres felicitacions i comentaris tan bonics,feu que aquest dia encara siga mes especial.UN BESOT GRACIES XUQUERISIMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

amiga ha dit...

jo també el desitge un gran feliç feliç aniversari.eres una bona amiga gran amiga.per a mi eres molt especial i per molt que et diga es poc,no puc pedre la ocasió per a dirte un any mes que eres major que jo i que eres una cuarentona de P.M. i que eises 4 arrugetes juntes a les 3 megues el casal el tenim que tancar enguany.
igual igual que cuan teniem 18 anys,bueno jo 17 ji,ji,ji....

GORGO ha dit...

En tan bonics que estevem segent tots els comentaris i esta "AMIGA" que porta desde les 8:45 del matí recordanme que soc major que ella, la tenia "cagar",pero esta perdona ja sabeu tots lo que vullc als meus amics. GRACIES.

Carla ha dit...

Happy birthday, Sonia!! que passes un bon dia i ho celebres com cal, rodejada dels teus. Un beset

thara ha dit...

Feliç aniversari Sonia..!!!

Besets

mayte ha dit...

bon aniversari Sonieta, i a por ellos ,jejejeje, dic a per els 40 ,ehhhh, avore si el teu maxo s´´enfada ,trau la porra i va a per ells, jejejejejej
que no , sonia , que tingues un felis dia, i que teu pases d´´allo mes be, i jo que ho puga vore i celebrar amb tu,jejeje
bests wapa

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.