dimarts, 1 de març del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ........... ROCIO

AVUI 1 DE MARÇ, PRIMER DIA DE MASCLETÀ A VALÈNCIA, CEL·LEBRA EL SEU ANIVERSARI UNA XUQUERETA FALLERA 100%, QUE ENGUANY HAURÀ DE DEIXAR APARTAT EL TRAJE DE VALENCIANA, PERÒ PER UN MOLT BON MOTIU................ ROCIO EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS ET DESSITJEM QUE PASSES UN DIA GENIAL EN COMPANYIA DE LA TEUA GENT, I QUE EL MILLOR REGAL ESTÀ PER VINDRE..........

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!




17 comentaris:

Eva ha dit...

Hola Rocio altra volta!!!! Moltes felicitats !!! que passes un dia especial en un any especial!!! i ja saps aquestes falles seran diferents al mateix temps que especials per a les dos, pero anem a disfrutarles a tope igual!!! Beurem llimeta en fresa pero sense pasarmosen avore si mos puja el sucre, jajajaja!!!!
bueno lo dit, felicitats AMIGA!
MUAAAAAAAA

MADUIXANA ha dit...

XIQUETA MEUA QUE GUAPA QUE ESTAS EN EIXA FOTO. MOLTES FELICITATS I A LA NIT JA CELEBRAREM...... CUIDAT MOL
FELICIDADES DE PART DE J.P., AÏDA I MEU.... BESESTS "VICENTETA"..... JAJAJAJJA

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, Rose!! Segur que aquest serà un aniversari molt especial, per molts anys!! Muakkkk

Esther ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS "AMIGA", JAJAJAJA!!!!!!! QUE PASSES UN DIA MOLT ESPECIAL. MOLTS BESOS GUAPA!!!!!!!!!!!!!!

Nelo ha dit...

Felicitats Rocio. Ja voràs com la teua gent et prepara la festa que mereixes. No m'estranya que sigues tan fallera: inaugures el mes que tant esperàvem. Perquè falles no és només el dia de sant Josep. Hui, per exemple, són "falles" i és el de Rocio. Celebrem-lo com cal! Sí, ja sé que no és divendres. Però per començar, molta gent que t'aprecia et saluda i et felicita de manera afectuosa i sincera. Disfruta.

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Rocío. Açò sí que és aprofitar una felicitació perquè com és un 2x1... Espere, com diu Eva, que estes falles siguen molt boniques per a les dos i et desitge molta salut per partida doble. Ja ens veiem a la nit guapa.

DESIRE ha dit...

moltes felicitats!!!!!!!!!!!! i que en cumplisques molt mes!!!!!!!!!!

Carla Moralita ha dit...

Felicitats Rocio!!!!!!!!!!!!! mala cuadrilla a l'any que be! BABY BOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!

thara ha dit...

Moltisimes felicitats Rocio,, i enorabona..!!!

marieta ha dit...

moltes felicitats Rocio, que passes un bon dia i que te facen molts regalets. De Marieta i el Casiano

rocio ha dit...

Moltes Gracieeeeeeeeees¡¡¡¡¡¡¡¡¡ a totes i tots, la veritat que m'agrada molt que el dia dels meu aniversari siguà la primera mascletà i com digueu aquest any seran unes falles diferents, pero igualment estarem al peu del canyo per fer festa

JACQEUIE ha dit...

MOLTES FELICITATS FUTURA MAMA

laura ha dit...

Moltes felicitats Rocio!!! espere que te façen molts regalets a tuuuu!i no al bebe, que la gent te molta costum jejejeje que cuan estas embarasa i be alguna fecha senyala fer regal al bebe o al menys aixo pasa en la meua cunya!! que per cert tambe la fecilite que hui es el seu cumple!

rocio ha dit...

Es veritat que les dos cumplim anys el mateix dia... Felicitats¡¡¡

Esther eres una artista dels muntatges, gracies (ahir se m'oblida dirteu) M'agradat molt

Carmen ha dit...

Moltes felicitats de part de Romeu, Mar i Carmen. Et desitgem alegria i que l'embaràs vaja molt bé. Besets...

MARTÍ ha dit...

MOLTES FELICITATS ROCÍO (EN CARA QUE SIGA EN UN POC DE RETRÀS, PERO L' INTENCIÓ ES EL QUE VAL). I ESPERE QUE SIGUEN UNES FALLES MOLT ESPECIALS PER A TU I TOTES LES ALTRES FALLERETES QUE TAMBÉ ESTIGUEN EN ESTADO. DE VERES ESTÁS SEMPRE AL PEU DEL CANÓ, COM JUANA DE ARCO, PERO DE VEGADES PAREIXES TU EL CANÓ EN QUANT A FALLES ES TRACTA, JAJAJAJA (FALLERA 1000 %). ENGUANY VES DE TRANQUI I DISFRUTALES D' ALTRA MANERA. MOLTES FELICITATS FALLERETA.

mayte ha dit...

rousssssssss, falte jo , BON ANIVERSARIIIIII, espere que no t´´enfades, ha segut amb un poc de retras, pero espere que valga iugal, i de lo alttre qeu vaja tot be, un besot miolt fort, mami

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.