divendres, 1 d’abril del 2011

3º SETMANA CULTURAL FALLA XÚQUER




Passada la setmana fallera i abans de començar la setmana setmana santa, en la Falla Xúquer tenim la Setmana Cultural. Aquesta festa es per a tots els fallers i no fallers de Sueca i de fora, es a dir per a tots/es els que vulguen fer-nos costat en aquest llistat d'activitats. Com podeu veure al díptic, els actes comencen el divendres dia 8 d'abril i acaben el diumenge dia 17 amb la 11é entrega de premis del certamen de narrativa infantil, la programació es amena ja que tenim activitats diverses per a totes les edats.

Esrem que vos agrade !!


PD: Gracies a tota la gent que està darrere d'aquesta setmana cultural per que sigua realitat 3 any consecutiu i 11é per el certamen de narrativa infantil, sou lo milloret que una falla pot tindre.

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

GRASIES A TOTS VOSATROS QUE FEU POSSIBLE AQUESTES ACTIVITATS QUE PORTEN MOLT DE TEMPS PER PODER PREPARAR TOT COM CAL, A MES DE LA DEDICACIÒ. ES VERDADER PLAER PARTICIPAR. GRASIES A VOSATROS DE NOU

dúlia ha dit...

Esta setmana cultural podem dir que és la més cassolana que hem tingut, aixina és que a vore si es nota que tot cau en casa. Personalment tinc ganes de vore al nostre Martí i als seus companys contant-nos coses del kungfu que segur que són interessantíssimes i fent-nos la demostració. Espere que vingueu perquè, amés de recolzar els nostres fallers, s'ho passareu bé i aprendeu i sentireu coses noves.

Nelo ha dit...

Sí, tot és veritat. Però el millor agraïment que podem demostrar al comité organitzador de la setmana cultural és la participació. Participació presencial. Si no acudim es queden amb la felicitació, però no hi ha un motiu per continuar.
Qui puga, que vinga, ni que siga perquè Dúlia ha fet propaganda d'alguna de les activitats.

mayte ha dit...

enhorabona tots els que feu possible esta setmana cultural , valeu molt,xuquerets

Martí ha dit...

Personalment voldría agrair la oportunitat a la falla, i sobre tot a Romeu, l' oportunitat que meu brindat al deixarme participar activament en la setmana cultural i deixarme mostrarvos el art marcial que jo estudie i practique i que es la pasió de la meua vida. Espere tambe en la xerrada mostrarvos el verdader sentit de les arts marcials, el cual está ocult als ulls de les persones que no el practiquen. Espere que vos agrade i estar a la altura del event. Moltes gracies.

Nelo ha dit...

Seria la primera vegada que no estàs a l'altura.

Martí ha dit...

Moltes gracies Nelo. En veus en bons ulls per l' amistat quens unix. T' ho agraix molt, pero si estaguera nomes a la mitat, que tu, Romeu, Dulia i altres, per a mi sería ja un gran éxit. De veres que ficaré totes les ganes del mon en que eixca el millor posible.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.