dimecres, 13 d’abril del 2011

HUI ÉS EL DIA DE....... ESPE

I SEGUIM FELICITANT ELS NOSTRE XUQUERETS............


AVUI ÉS EL TORN D'ESPE.


NO ÉS FALLERA DE TOTA LA VIDA, PERÒ NINGÚ NO HO DIRIA, PERQUÈ A SABUT CAPTAR L'ESSÈNCIA DEL QUE SIGNIFICA SER FALLER 100%, I ELLA ÉS UNA FALLERA 100%.


ESPE ESPEREM QUE PASSES UN DIA GENIAL EN COMPANYIA D'AQUELLS QUE MÉS T'ESTIMEN, I TB ESPEREM PODER COMPARTIR AMB TU MOLTS MÉS ANIVERSARIS COM A XUQUERETA.






MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!

5 comentaris:

Nelo ha dit...

Felicitats Espe. Que en faces molts més i els puguem celebrar a tuti plen. Amb tu queda demostrat que el pedigrí faller no té perquè ser necessàriament una herència. Cada any et veig més fallera i això és el que et dibuixa com a valenciana. Perquè tu, quan vols (i amb mi passa sovint), parles valencià dins i fora del casal. Jo sé valorar eixe aspecte en una persona com tu.

Martí i Gorgo ha dit...

Moltes felicitats Espe. De veres pareixes una fallera de tota la vida, per que en estos anys que portes en la falla has sabut guanyarte el carinyo i la simpatía de la gent. Eres una fallera activa i estimes molt a la falla. Esperem que sigues molt felis en el día de hui amb Juliàn i Ivàn i que cumplixques molts anys mes en esta familia xuquerera, perque eres xuquerísima.

MADUIXANA ha dit...

EN UNA MIQUETA DE RETRAS PER ESTE MIG PERO NO VULL DEIXAR DE FELICITARTE GUAPISIMA I ARTISTA COM LES QUE MES. ERES UNA GRAN PERSONA, SIMPATICA, ACTIVA, GUAPA ... BUENO NO PODRÍA PARAR DE DIRTE PIROPOS. BESSETS GUAPA

CARLA MORALITA ha dit...

CHURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! MOLTES FELICITATS!!!

Carla ha dit...

Felicitats Espe, amb una mica de retràs!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.