dimarts, 12 d’abril del 2011

HUI ÉS EL DIA DE....... ELI

AVUI DIA 12 ABRIL CONTINÚEM CEL·LEBRANT ELS ANIVERSARIS DELS NOSTRES XUQUERETS................



AVUI ENS TOCA FELICITAR UNA XUQUERETA MOLT CRIDANERA, QUE SEMPRE QUE PARLES AMB ELLA, DE SEGUR, QUE ET TRAU ALGUNA RIALLA.



TÉ UNA MANERA MOLT PECUALIAR DE SALUDAR ALS SEUS, JAJAJAJA!!!!!!! PERÒ, ÉS QUE, DE NO FER-HO AIXÍ NO SERIA LA NOSTRA BEVOLGUDA ELI.



I EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS ET VOLEM DESITJAR QUE PASSES UN DIA MOLT ESPECIAL EN COMPANYIA DE LA TEUA GENT.........









MOLTÍSSIMES FELICITATS ELI!!!!!!!!

8 comentaris:

Nelo ha dit...

Felicitats Eli. Tota la comissió et reconeix el treball fet per la falla, però poques persones saben el que has patit i el que has callat (entenem-ho per mossegar-te la llengua). Tens molt de caràcter i mà esquerre amb les qüestions de reunió, però no eres la dama de ferro. També saps ser comprensiva, carinyosa i atenta.

dúlia ha dit...

Paraules molt encertades les de Nelo. Estic completament d'acord amb ell. Et desitge moltes felicitats i que tots els àmbits de la teua vida (personal, professional, familiar...) et porten moltes satisfaccions.

jacquie ha dit...

ola ola ola,si es el cumple de la ROJI,aspere ke els teus homens de casa te axen fet mols regalexs. MOLTES FELIITATS ELI I KE CUMPLASMUXOS MASSSSSSS.

MAYTE ha dit...

bon aniversari Rojiiiiiiiiiiii, pasateu d´´allo mes i be, i que els teus homens et fasden un molt bon regal,jejejeje
bestes wapa

Martí i Gorgo ha dit...

Si estos anys estabem orgullosos del president de la JLF, mes estabem de la primera Dama, Eli. Sents molt dins del cor la festa fallera i la falla, i vore una fallera com tu cumplir anys es motiu d' alegria per a tots. Sempre seràs la nostra Roji. Esperem que cumplixques molts anys mes en la nostra familia fallera. I també, als que tendriem que felicitar es a Noel i a Tino per tindret a tu.

MADUIXANA ha dit...

UF, ESTA FELICITACIO TAMBE EN RETRAS PERDONA ELI, PERO EL DESITGE MOLTES COSES BONES, PUES TU TE LES MEREIXES, PER SER TAN CLARA, NATURAL, DIRECTA, AUTENTICA I EXPLOSIVA..... MOLS BESETS GUAPISSIMA.. MOLTES FELICIDADES

Anònim ha dit...

Moltes gracies a tots per la vostra felicitaciò. es veritat de vegades soc molt pasional per la meua falla però es com heu senc. sempre em trobe en familia i això es el que vull que la meua falla siga fins i tot una gran familia fallera.
ELI.

ROUS ha dit...

FELICITATS AMIGA .... AMB RETRAS ... PERO MES VAL TART QUE MAI ..... ESPERE QUE SIGUES FELIÇ .
ROUS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.