dimarts, 19 d’abril del 2011

NOU PRESIDENT A LA JUNTA LOCAL

Bon dia xuquerets!!


Com ja hem esmentat en nombroses ocasions les falles no són només tres dies, ja sabeu que "el rulo no para", i mentre molts de nosaltres ultimem els preparatius per a la Pasqua, l'activitat fallera a la ciutat de Sueca no cesa. Que de qué parle? Doncs m'estic referint a que la Junta Local Fallera de Sueca ja disposa de nou President.



Sí, la setmana passada Faustí Vazquez i Garcia, que n'estigué al capdavant en el darrer exercici, deixà el seu càrrec en favor de Vicent Iborra, un dels membres més veterans de la junta, membre de la comìssió de L'Avinguda d'Espanya. . .


Des d'aquestes línies felicitem Faustí per la tasca realitzada i donem la enhorabona pel seu nomentament a Vicent, al mateix temps que li desitgem un feliç "regnat", esperant que gaudixca al màxim de la experiència que suposa.

4 comentaris:

Nelo ha dit...

Que vaja bé. Tot i que ser presi de la JLF no té res a vore amb ser presi de falla. És "una altra lliga".

Anònim ha dit...

Al president eixint li diuen Faustí Vazquez i Garcia.
No pasa rès ès una aclaració.


ELI

mayte ha dit...

enhorabona al nou president

MADUIXANA ha dit...

ENHORABONA AL NOU PRESIDENT I A LA NOVA JUNTA LOCAL DE SUECA.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.