dimecres, 27 d’abril del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ............. FANNY

I MENTRE ESPEREM QUE ARRIBE LA 2º PASQUA, LA FALLA XÚQUER CONTINUA DE FESTA.


SI, CONTINÚEM DE FESTA PERQUÈ AVUI ENS TOCA CEL·LEBRAR L'ANIVERSARI D'UNA XUQUERETA MOLT JUERGUISTA, I COM NO, ACÍ TÉ LA SEUA FELICITACIÓ VIRTUAL. ELS COMENTARIS SOBRE LA SEUA GRAN PERSONALITAT, VOLS ELS DEIXE PER A VOSLATRES.









MOLTÍSSIMES FELICITATS FANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITAS GUAPA, I QUINA FOTO MES AUTENTICA QUE HAN FICAT, PUES SEMPRE ESTAS EN EIXE SOMRIURE QUE PASES UN BON DIA, BESSETS GUAPA

Gorgo ha dit...

Felicitats per el teu aniversari i felicitats per ser com eres, no cambies mai. Que te vullc un monto, un besest.

susana ha dit...

Moltes felicitats Fany, eres una persona que heu dona tot i per eixe motiu tens molta gent que t'estima. Et desitje un dia molt feliç junt a la teua familia i que Paquito s'estire i et faja un bon regal.

Soni ha dit...

Des de Algemesi et desitgem moltes felicitats i esperem et façen molts regalets. Encara que amb la teua personalitat ja tens tot el que una persona necessita per a ser feliç: humor, alegria, decisió,... FELIÇ ANIVERSARI.
Per cert, quans?

JACQUIE ha dit...

SONI 23 TACOS, BUENO DESDE ASI TE FELISITE FILLA MEUA, ANCARA KE ACABEN DE MINXARMOS ARA MATEISA UNA TOTAETA KE ESTABA DE MUERTE, SOBRE LA PERSONALITAT DE LA MEUA FILLA, LA XENT KE LA CONEIS JA SAP COM ES, TE MOLTA PERSONALITAT,NO SE DEISA INFLUIR PER NINGU,TE MOLTA DESISIO NO SE LA PELA PER NINGU I TE UN COR MES GRAN KE EL CASAL DE LA FALLA XUQUER. MOLTES FELISITATS DE PART DE TON PARE EL TEU XERMA Y COM NO DE LA MARE KE TE VA PARIR FA 23 AÑYS BESOS.

Martí ha dit...

Moltes felicitats Fanny. Eres una xiquetaq molt especial, festera, alegre,amb una capasitat de solidaritat impresionant i amb un caracter molt definit en el que tens les coses molt clares i no el deixes influenciar facilment. Com diu la meua germana en aixó no el fa falta mes. De totes maneres moltes felicitats. Ah, Cristobal ma dit quel penses be si vols ferte carrec dels xiquets en pascua a 1 euret el día, eh?. Moltes felicitats Fanny.

encarni ha dit...

moltes felicitats,Estefania Muñoz Mas.

Nelo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nelo ha dit...

Felicitats Fanny, 23 anys és una edat de canvi de perspectiva. Sobretot perquè és quan comences a mirar arrere i a meravellar-te de les coses que fan els de 13. Sí, ja han passat 10 anys. Però a que han sigut genials? Vinga, que els que queden són un món per descobrir. Que els disfrutes.

laura ha dit...

Moltes felcitats fanny, y dis-li a la meua jacki que s'astireeeeee!

Rafel ha dit...

felicitats amb retras ja ens farem un xupito de blavet

Ricardo Miñana ha dit...

Hola tienes un bonito blog, si te
gusta la poesía te invito al mio,
que tengas un feliz fin de semana.
saludos.

Carla ha dit...

Felicitats Fany, amb uns dies de retràs. Més val tard que mai! Espere que passàres un feliç aniversari i que et feren molts regals...jeje! Un beset

mayte ha dit...

bon aniversariiiiiiiiiiiiii fanny, i que cumplas muxos masssssssssssssssss

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.