dimecres, 4 de maig del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... RIGO

CONTÍNUEM FELICITANT ELS NOSTRES XUQUERETS........


AVUI ÉS ELTORNE DE RIGO, FALLER DE CAP A PEUS, I NO PODÍEM DEIXAR PASSAR L'OCASIÓ DE FELICITAR-LO PEL NOSTRE BLOG.










MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 comentaris:

encarni ha dit...

moltes felicitats,senyor roberto li desitge un dia molt bó per a vosté,junt en la seua familia i que la seua senyora se estire un poc en el regalet,que el d'ella va ser molt bó,ji,ji,ji....
feliç aniversari de part de tots nosaltres.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS ROBER.... O MIJOR DIT "BERTOOOOOOO", QUE PASES UN GRAN DIA I NO CAL QUE EL DESITGE QUE EL FASEN BONS REGALS PUES ES UNA COSA QUE ESTIC MOL SEGURA QUE SERÁ AIXINA PUES MARIE ES UNA DONA DE CATAGORIA I DETALLISTA COM LA QUE MES. MOLS BESETS I MOLTES FELICIDADES DE PART DE LA FAMILIA BALLESTER I LLEDÓ.

Nelo ha dit...

Felicitats Rigo. M'agrada molt la foto. Se m'antoixa que fas eixe "je, je" teu, tan característic.
No t'agrada estar al capdavant de res, però el teu reforç és tan important com el dels castellers (els de la base). Moltes coses de les que ens felicitem no eixirien igual si no fóra per la teua col·laboració anònima.
Gràcies per tot i continua rient. Eres contagiós en eixe sentit.

dúlia ha dit...

Rober, et desige que tingues un feliç aniversari i que esta felicitat no comence i acabe hui sinó que t'acompanye sempre. I que disfrutes esta festa amb la bona companyia de la família i els amics. I si al divendres véns a la reunió, espere la convidà, que estes coses s'han de celebrar.

Martí ha dit...

Moltes felicitats Rober! al igual que Duli pense i el desitge que la felicitat s' ha de fer extensible en el temps i no sols per a hui. Estem maurant, Rober, i on mes es veu es en la teua faceta d' actor teatral, on cada vegada mes el teu art ens reconforta, ens fa disfrutar, ens fa riure a carcallades i junt a tot el grup ens fas felisos per un moment. El desitge molta felicitat i que cumplixques molts mes en la falla junt a tots nosaltres i espere riurem a manta en els sainets amb tu durant moltisssimmsss anysssss messssssss

fanny ha dit...

moltisim felicitats que pases un felic dia.

Uetxo ha dit...

Berrrrrrrtoooooo beeeeeeeeerrtoooooooo un espiriTu no se pero un gran cor de segur , i el sonriure contagios tambe no cambies i al any que be intentarem estar a la altura per fer pasar un bon ratet als fallers

mayte ha dit...

bon aniversariiiiiiiiiiii i que cumplas muxos massssssssssssssss

gatet ha dit...

Moltes gracies a tots per haber-se enrecordat del meu aniversari i gracies per les vostres paraules,gracies

susana ha dit...

Moltes felicitats Rober, mes val tart que mai.

David ha dit...

Com diu Susana, més val tard que mai. Felicitats Rigo.

CASIANO ha dit...

MOLTES FELICITATS, COM DIUEN ELS TEUS AMICS MES VAL TARD QUE MAI, ESPEREM QUE FORA UN DIA MOLT ESPECIAL, PLE DE REGALETS I SORPRESES. DE CASIANO, MARIETA, JOSEP I CARLA.

Soni ha dit...

La més tardona jo.
Moltes felicitats senyor RIGO, espere que t'ho pasares super bé i la teua dona i els teus fills s'estiraren un poquet.
Jo també et desitge felicitat per a hui i per a sempre. Eres molt bon faller, bona persona i millor actor!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.