dilluns, 23 de maig del 2011

SETMANA CULTURAL. 2a i última part.

¡Hola! Comencem la setmana rematant la crònica de la nostra 3a setmana cultural.



El segon cap de setmana fou també molt intens: divendres per la vesprada, en la Fi de la fam, tingué lloc la xarrada-degustació de cerveses; un únic comentari: tots eixiren contents. Després, Estela i Quique ens oferiren un sopar molt bo i continuàrem la festa.



Dissabte per la vesprada férem en el casal els tallers infantils. Com podeu comprovar per les fotos, els xiquets s'ho passaren súper bé (jo també, la veritat). Ací aprofite per agrair a tots a qui organitzaren algun taller i, sobretot, als juniors de sant Pere que ens ompliren el casal de crits i xicalla disposada a disfrutar i a berenar.







I diumenge, sessió completa. Pel matí férem una xicoteta excursió des de l'assut fins als canos, on ens explicaren coses sobre l'entrada i eixida d'aigua i ens ensenyaren la casa per dins. I per la vesprada, en el Bernat i Baldoví, férem l'entrega de premis del certamen de narrativa, amb l'actuació d'un mag que es posà el públic en la butxaca.



O siga, una setmana cultural molt positiva i molt casolana. Gràcies a tots per participar, siga de la manera en què siga i esperem també tindre el vostre recolzament a l'any vinent. Per cert, si teniu alguna idea, no cal que espereu més a dir-la, ja podeu dir coses i anirem apuntant, que tota idea és benvinguda.


Que passeu un bon dilluns i fins prompte.

10 comentaris:

dúlia ha dit...

Només una coseta: quan faig l'article està molt ordenadet però quan puja al blog fa el que li dóna la gana. I aclarir que les fotos són de Maduixana, que me les passa per mail, que jo les còpie i les pegue i, finalment, les puje a l'article, o siga, que si la qualitat no és molt bona és perquè han pegat molts bacs.

rocio ha dit...

Ja heu tens mes ordenadet...es un poc compliadet, pero ja aniras pillant-li el truco, encara que sí que es veritat que fa el que vol, de vegades ho conseguixes ficar com vols i altre dius "pues eixina ja està be"

dúlia ha dit...

Gràcies perleta. ¿Com estàs? Ja fa temps que no ens veiem. Espere que vaja tot molt bé. Fins prompte.

rocio ha dit...

Estic be Dulia, millor que els primers mesos. Sí que fa temps que no ens veiem, estabem acostumbradetes a voremos totes les setmanes a l'assaig i ara desde falles...i per el blog tambè poca calor.
Per cert este cap de setmana es el campionat de basket, com heu quedat? esteu apuntades?
Fins pronte, besets.

rocio ha dit...

Per cert molt xulo este cap de setmana cultural, si se me ocurrira alguna idea ja vos la faig arribar.

MADUIXANA ha dit...

COM SEMPRE L'ARTICLE DE DULIA DE CATEGORIA, JAJAJAJAJ DE VERES.

RESPECTE A EIXE CAP DE SEMANA VA SER MOLT INTENS I DIVERTIT, A MES ENS VA ACOMPANYAR EL BON ORATGE I CREC QUE ENS QUEDAREM EN GANES DE MES, PER LO MENOS JO.

I D'AHI VA EIXIR L'IDEA DE ANER UNA EXCURSIO TOTA LA FALLA I AMICS A TERRA MITICA... ANIREM PARLANT EN EL CASAL

dúlia ha dit...

A la fi no ha pogut ser això del bàsquet. Fanny i les amigues anaven molt justetes de gent i preferiren dir-li-ho a Blai per a què ens esborraren. A vore si a l'any que ve podem fer un bon equipet.

Martí ha dit...

El article está de categoría Duli, a la altura del event. Rocío espere que tot vaja molt be i que estigues de categoría. En el basquet es una llastima les baixes del equip que l' han mermat molt, no pasa res, altre any serà.

Carla Moralita ha dit...

El taichi ixe, me molá.

MAYTE ha dit...

ENHORABONA A TOTS ELS ORGANITZADORS, I A TOTS ELS QUE HEU FET POSIBLE LA SETMANA, JO PER LLASTIMA NO HE ESTAT PERO JA VEC QUE SOU UNICS I SABEU PASARSEU MOLT BE.....
GRACIES A TOTS, VAIG A VORE SI CREEM UN ALTRE ALBUM PER A PODER PUJAR LES FOTS DE LA SETMANA CULTURAL I DE TOT EL QUE VINGA ARA,OKIS?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.