dimarts, 17 de maig del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... MADUIXANA



MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!

16 comentaris:

MARIE ha dit...

Que soc la primera en felicitarte, no meu puc creure.Felic felic en tu dia.... encara que segur estas treballant. Te desitje que te peguen molts molts besets, i si cau algun regalet millor.

Nelo ha dit...

Bon dia Maduixana. Feliç aniversari. Espere que sigues hui (faça l'oratge que faça) tan feliç com ho has manifestat durant tant de temps davant de la gent que et coneix. Ens ajudes molt amb la teua alegria, i no cal dir que comptem amb la teua ajuda per a qualsevol problemeta que se'ns presente. La teua voluntat sobrepassa moltes dificultats tècniques i humanes. Amb tu, voler és poder. Per cert, et volem. Tota la falla.

sONI ha dit...

FELICITATS MADUIXANA!!!
FALLERA IMPLICADA COM LA QUE MÉS. SI LA NECESSITES, ELLA AHI QUE ESTARA. TREBALLADORA, ORGANITZADORA, I GRANDISIMA ANIMADORA INFANTIL. ET MEREIXES UN ANIVERSARI ESPECIAL I TOTA LA FELICITAT DEL MON.

Gorgo ha dit...

Moltes felicitats pel teu aniversari i per eixe sonriure que pase el que pase, sempre tens. Un beset.

dúlia ha dit...

¡Que calladet ho tenies que complies anys! M'agrada molt la foto que t'han escollit amb eixe caragolet rebel, com tu. Moltes felicitats i ojalà que eixe arcàngel que portes moltes voltes penjat del coll et done salut per tirar endavant perquè força, il.lusió i espenta en tens de sobra.

Desiree ha dit...

moltes felicitats ana !!!!!!!!!!espere que ho celebres amb la teua familia i que te regalen molts regalets. besets

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES A TOTS PER LES PARAULES TAN BONES, ELS PIROPOS I TOT LO QUE M'HE DIT, EIXE ES EL MIJOR REGAL QUE CUASEVOL PERSONA POT TINDRE, UNS AMICS COM VOSATROS AIXINA ES MOL FACIL TINDRE UN SOMRIURE A PUNT .... GRASIES DE TOT COR

AH!!!!!!!!! PER CERT MOL XULA LA FELICITACIO, GRASIES

gatet ha dit...

Moltes felicitats,Sebastiana i que en complisques mols mes amb nosaltres.............

Carla Moralita ha dit...

Ana moltes felicitats!!! tranquila dona que estás en plena adolescéncia! (aixó voldries)jajajajajajajajajaja, que s'astiren els teus fills i el façen un bon regal.

jasmina ha dit...

Ana moltes felicitats de part de tota la familia!!! Pero enrrecordat que mos deus una convida,jajajaja.

MADUIXANA ha dit...

GRASIES A TOTS, I TENS MOLTA RAO CARLA QUE ESTIC EN PLENA ADOLESCÉNCIA, AJJAJAJJA
JASMINA AL DIVENDRES EN EL CASAL UN XUPITO O DOS...
GRASIES A TOTS DE TOT COR

ELSA ha dit...

MOLTES FELICITATS WAPA!!!!!!!!!!!Q TINGUES UN DIA ESPECIAL AMB ELS TEUS!!!!!!

Martí ha dit...

Moltes felicitats Maduixana! Eres una fallera molt entusiasta, alegre, treballadora, artista, festera i tots els calificatius que reflexen o signifiquen alguna bona virtud. Et desitge molta felicitat, salut i calma per a asaborir millor els teus proyectes i la vida en general, perque tu teu mereixes. Espere que cumplixques molts anys mes junt a tots nosaltres en la falla.

MADUIXANA ha dit...

GRASIES DE NOU A TOTS I SOBRE TOT PER ELS PIROPOS QUE EN DIGUEU

Rafel ha dit...

Felicitats,que ho pases molt be

mayte ha dit...

bon aniversariiiiiiiii

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.